Lazanje Plemeniti Drugi

nedjelja, 12.08.2007.

watch

Ovo je cura koju ja jako jako vooolim

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

- 19:06 - Jesu ti dobre lazanje? (16) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije

četvrtak, 02.08.2007.

Ja sam ovca, striži me...

Bijela ili crna? Nebitno...da me netko hoće ošišat, ispojebat i napravit budalu od mene...to da.

Thing is, idem u nedjelju prvi put u 3 godine na moru. Onako prvi put imam vise od 4 dana u komadu (racunajuci 2 od vikenda) da ne radim. Juhu...prvi jebeni put...e pa stoga sam odlučio ici na more. I to sa curom s kojom nemogu biti više od 4 sata na istom mjestu da se ne pokoljemo i pomirimo 3 puta.

Nego što..odo ja sinoć s njom do autobusnog po karte za bus jer idemo busom dole nažalost, tako da sam bez mog milog bicikla. No whatever pogledam na netu karta je u jednom smjeru 140kn...dakle 2 karte, 2 smjera 280kn puta dva, 560 - nekih 20% popusta za povratnu. Uzeli dakle svaki po 500kn i idemo mi po karte i jos neke sitnice.

Dobar dab dobar dan, dvije povratne karte do Pakoštana (tu bezim na more) tad i tad, uiz popust za studente ako postoji, ne postoji ok...i bubne lik ni manje ni više nego 841 fucking kunu. Niš, dam ja njemu lovu, on meni karte a na karti piše cijena 228kn. Matematika - 228 puta dva je 456kn...di je razlika do 841? Samo malo...objasnio sam mu vrlo uljudno matematiku osnovne škole i vrati mi 400kn skoro više kusura. Eto kako si je fino mogao poduplati dnevnicu...al zamalo.

A sad mi objasnite jednu drugu stvar, štoviše imam pitanje za sve blogere pa ako bi mi mogli odgovoriti. Pitanje je:
Zašto jedne najobičnije kupace gace, čak i u nekom šitnom clothes dućanu za mase tipa urban republik ili drugi šoping centar gdje uvoze kontejnere šitne robe iz kine i prodaju, koštaju preko 250kn??? Ono kupaće normalne muške, ne one pederske uz tijelo ili samo gaće iz 80-ih...najnormalniji shorts za kupanje.

- 09:42 - Jesu ti dobre lazanje? (10) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije

srijeda, 01.08.2007.

Kako ja mrzim poskupljenja...

Zaista mrzim kada doslovce preko noci netko odluči da do sada nije dosta zaradjivao i vrijeme je da za isti proizvodi koji proizvode isti ljudi istom tehnikom proizvodnje sa istim troskovima proiizvodnje istom cijenom sirovina i istim plaćama košta više danas nego jučer.

Ja to ne govorim za sitnice, nego naprimjer, dolazim ujutro u dućan pokraj firme gdje svako jutro kupujem isti artikl, ako ne sebi onda šefu. Jutros imam hlace u kojima ne drzim lovu nego je u pederusi, ali nakupim kovanica po firmi i po autu da ne vadim pederusu iz torbe. Dodjem u ducan i vidim da taj isti proizvod košta ni manje ni više nego jebenih 20% više. Tko tu koga jebe? Zar je meni plaća narasla 20%? Nije, štoviše politika firme je da nema povišica nego je oš neš bangladeš. Tako da ja radim svaki dan jebena dva posla da bi si mogao zaraditi za neku upravu koja je lošom proizvodnom politikom i očito predobrom statusu na trzistu odlučila malo napuniti blagaju.

Jebem im mater nesposobnu. Da je bar neki neesencijalni proizvod za život tipa vrećice za usisavač...ono kome treba nek plati malo više...ali ne...ovdje se radi o prehrambenom artiklu. Zar je pšenica skočila 20% od 31.07. do 1.8.??? Zar je prozvodni proces poskupio? I zar su radnici dobili 20% vece place? Znam što hoće...na kraju poslovne godine uprava ce jako zgodno prikazati povećanu dobit i podijeliti si bonuse za "veliki posao" koji su napravili.

Samo vi glasajte za hdz...ignorani...kjako smo mi glup narod to je strasno.

U vezi mora dole sam odgovorio u komentarima...

najavljujem post: ja sam ovca, striži me koji ce biti objavljen sutra u isto ovo vrijeme

- 09:19 - Jesu ti dobre lazanje? (4) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije