la lara na izletu

četvrtak, 21.12.2006.

Bits & Pieces Revisited

Iako sam do sada naucila razne stvari koje mi ne služe ničemu - od tzv. znanja francuskog koje se u medjuvremenu pretvorilo u neznanje, do stenografije, metafizike, baleta i drugog - htela bih da naucim jos neke.
- da koristim foto aparat iole smislenije
- SPSS, statisticki program, to bi mi izgleda dosta pomoglo u zivotu i radu
-jogu, ali da nemam nekog tripoznog instruktora ili instruktorku [o yogi u drugom kontekstu, see below]
-nesto malo [ili mnogo] o sredjivanju sajtova
Shivenje bi isto bila odlicna ideja. Ili neki plesovi.

A neke druge stvari uopste me ne intersuju da ucim: Nisam nikad naucila da igram jamb, npr. A i za lastis sam se vise provukla..

Isto ce se desiti i sa thai chi vestinom. Probala sam jednom, pre oko mesec i po. Shvatim da je to neuporedivo teze nego sto sam ja zamisljala. Tj. ja sam mislila da cu samo stajati i ponavljati neke pojedinacne pokrete. Ali ovde toga nema. Pokreti se spajaju. I komplikovani su. I treba da koordiniras i ruke i noge. I sve to da bi...znao thai chi? Hm. Not really. Ako bih vec ucila, ucila bih salsu, ili nesto. Zar ne?
Ovih dana procitala sam o najnovijem trendu: YOGA & VINO. Organizuju se tako neki dogadjaji na lepim mestima gde se naizmenicno radi joga i pije vino, po mogucstvu od vina iz lokalnog vinograda. Jedan takav vikend kost oko hiljadu dolara, to je mali problem. Sto se lokacije tice, hm, Kitty je videla da ima za nju u kaliforniji, ja bih morala u Barselonu, nema blize.

I tako. Ucenje.
Ima toga jos sto bi se moglo nauciti, naravno, ali ko sto rece John Lennon akka quote of the day u gmailu, "Reality leaves a lot to the imagination."

- 13:25 - Komentari (9) - Isprintaj - #