Lako štivo http://blog.dnevnik.hr/lakostivo

utorak, 15.04.2008.

Pogled prepun tajni

"... digni tu lepu glavu, pogledaj me sad ..."
Đ.BalaševićDigni glavu, pogledaj me! Pogledaj tim velikim smeđim očima. Digni glavu i ne skreći pogled. Pusti … neka se susretnu. Neka moj pogled dotakne tvoj, neka tvoj pogled susretne moj. Želim te gledati, želim da me vidiš. Želim čitati tajne iz tvojih očiju, želim saznati sve, sve samo iz pogleda. Sve radosti i sve tuge, sve pobjede i poraze.

Pogledaj me, stojim tu pred tobom jednako ranjiv, razotkriven, sa svim mojim manama i vrlinama, samo pogledaj me. Zbog tebe spreman pokušati, ponovo pokušati, pustiti u život nekog, … možda baš tebe. A sve zbog pogleda prepunog tajni, sve zbog poraza davnih i nedavnih. Život satkan od uspona i padova, a bore se redaju. Svaka bora jedan poraz, svaki pogled jedna pobjeda. Ne dozvoli da izgubim i ovu bitku, ne dozvoli da pobjede bore. Ponekad umirem, umirem iznutra, ali još nije vrijeme za starost, ne predajem se!

Znam, bojiš se, još uvijek nesigurna, sa tankim osmjehom na usnama i nemirom u mislima, … al pogledaj me. Svejedno, pogledaj me, jer što češće gledaš me, to strah brže nestaje i sve češće vidjet ćeš da bi životu mogla dati priliku, priliku zbog mene.

15.04.2008. u 10:09 • 5 KomentaraPrint#^

utorak, 08.04.2008.

Sve ono što ne znam o tebi

U zadnje vrijeme duhovi prošlosti izlaze na površinu, a ja se pitam mogu li to podnijeti. Informacije sa raznih strana, nepoznatih ljudi, detalji koje ne želim znati. Jesam li dovoljno jaka, da li je prošlo dovoljno vremena, mogu li to podnijeti?

Još uvijek volim te, često i sanjam te … ponekad te puštam u snovima, ponekad ideš, a ponekad ljubim te… Znaš, zavidim joj, zavidim jako na svim onim sitnicama, na nježnim dodirima i svim onim pažnjama koje poklanjaš, pogotovo sada kad si zaljubljen, sve ono što nekada poklanjao si meni.

Pamtim još kako si me budio svakog jutra, poljupcem u obraz, pamtim još kako si me grlio … pamtim još … još mnogo toga.

Sve što sam željela bilo je zvati se tvojom, sve čemu sam težila bilo je usrećiti te. Ti si moj najveći promašaj, moja najteža kazna, ali još uvijek i velika ljubav. Bilo mi je lijepo i zavidim joj jer znam što je dobila, sada znam. I ne, ne krivim te, nikada ni nisam jer još volim te.

Da, priznajem to, volim te, volim uspomenu na tebe, na sve ono što smo bili. Volim te još uvijek samo te gledam ne neki drugi način. I budim se, moj život nije završio onoga dana kad si otišao, moj život tada je zapravo počeo. Sanjala sam, cijelo to vrijeme, sanjala sam, ali budim se. Samo još ponekad ljubim te u snovima …

08.04.2008. u 15:23 • 4 KomentaraPrint#^

subota, 05.04.2008.

Trag na tkanini

Ponekad … ako se dovoljno dugo zagledam u dvosjed, nijemi svjedok naše fizičke ljubavi, mogu jasno vidjeti trag. Udubljenje na finoj tkanini koju stvara pritisak naših tijela.

Ponekad se ne usuđujem, a ponekad ipak zadržim pogled, jer pogled budi sjećanja na te uzbuđene pokrete, vlažna tijela, ljepljive usne i sokove koji teku, miješaju se …

Kad se sjetim, kad dovoljno dugo gledam u taj dvosjed, kad dopustim svemu da izađe na površinu, ne mogu obuzdati tijelo da ne učini ono, … strese se, trzne pod naletom uzbuđenja … sjećanja tako stvarana, tako živa …

Bez puno razmišljanja, gotovo automatski ližem, vlažim srednjak desne ruke i puštam da se zavuče, izgubi u međunožju. Ta vruća, ružičasta kuglica, vrh samog klitorisa tako neumorno pulsira, gotovo do bola … vlažni prst što donijet će utjehu, smirenje … poigrava se, čvrsto kruži, trlja ga, pa opet vlaži, draška ga i mazi …

Ne, ne želim to, tresem glavom, tjeram misli, ne želim ponavljati odavno poznati scenarij koji na kraju uvijek završava gotovo isto. Tresem glavom, tjeram misli, ali slaba sam, prstićem i dalje neumorno kružim, dok slama me val topline i nemoći što juri tijelom, još malo, još sasvim malo, ne mogu sada prestati, ne mogu otjerati misli jer …

- Majstore, … care … - govorim ti u mislima - tako dobro znaš me, tako lako čitaš moje tijelo. Još uvijek najbolji si
Misli već sada toliko glasno ječe da gotovo da ih mogu čuti i izvan svoga tijela. Misli ječe, a tijelom kreče slabost što trga me, ruši … svršavam … još uvijek s tvojim imenom na usnama!

05.04.2008. u 13:17 • 1 KomentaraPrint#^

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< travanj, 2008 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Rujan 2008 (2)
Kolovoz 2008 (2)
Srpanj 2008 (5)
Svibanj 2008 (1)
Travanj 2008 (3)
Ožujak 2008 (1)
Veljača 2008 (2)
Siječanj 2008 (2)
Prosinac 2007 (1)
Studeni 2007 (5)
Listopad 2007 (8)
Rujan 2007 (8)
Kolovoz 2007 (7)
Srpanj 2007 (6)
Lipanj 2007 (5)
Svibanj 2007 (10)
Travanj 2007 (16)
Ožujak 2007 (16)
Veljača 2007 (10)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

opis bloga ...hmmm... jednom rijeci sladunjavo, melankolicno ... ups, to su vec dvije rijeci wink

lucy013@gmail.comCrno i bijelo

Image Hosted by ImageShack<br />
<br />
<a href=Free Counters
Free Counters

users online


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

to je najbitnije... da živiš... da nisi umrla iznutra... to ti treba dati nadu i snagu. netko je jednom lijepo napisao: kad dotakneš dno, put je samo prema gore... ti si svoje dno ostavila iza sebe yes

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

...od ljubavi na ovoj zemlji sve je lakše,
vatra čisto gori, cvijet se slađe razmnaža,
muškarac i žena idu kao jedno,
ne skreću očima ...
(poslao Reggie)

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Ljubavnici hodaju po tankoj žici, a ako su vjernici, onda su u još većoj neprilici. Da u zemlju propadnemo našli bi nas da nam sude. .... Otkad je ulaznica za raj nejebica? Seks nije prljav nego božanstven .... by SlavenPovremeno svratim:
Freestyler
Top sicret
Auris
Crvena
Cro download mp3
Zitta
Moj obrok
Slaven
Putena mala
Wall
Mala_vragolanka
Funnelcloud (fotke sunca, mora, munja - savršene)
Lebowski

Moj najdrazi:
Postsecret


Licenca

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje - Bez prerada