Lako štivo https://blog.dnevnik.hr/lakostivo

srijeda, 26.09.2007.

U zanosu (2)

Krenuo je u još jedan napad, vještim jezikom za čas me vratio u isto raspoloženje. Pustila sam da me liže i oblizuje, da me draži i mazi, da me dovede do samoga praga orgazma, a onda, kroz uzdahe, glasno sam zastenjala: - Ne, ne mogu više, ne! Jebi me Marko, jebi me! Želim te u sebi, jebi me Marko ... ne mogu više izdržati, želim tvoj kurac, moram ga osjetiti, jebi me! –

Kako li se samo moćno osjeća muškarac kad mu žena tako govori. Oči su se sjajile, adrenalin divljao tijelom. Brzim potezima izvukao se ispod mene i položio me na sam rub trosjeda. Bila sam mu tako lako dostupna, potpuno otvorena, a položaj na rubu nije mi dozvoljavao prevelike kretnje, uzmicanja. Bila sam njegova, u potpunosti mu predana. Kleknuo je ispred mene, kurac mu je bio već odavno spreman. Onako tvrd, širok i dugačak lagano me pomazio po klitorisu, usminama, sve do samog ulaza u međunožje. Lagano i polako umakao je glavić u tople i ljepljive sokove moje nutrine. Lagano me mazio tako sve dok nisam zatvorila oči, tada je znao da sam spremna.

Ušao je naglo, brzi i grubo, ušao je do kraja. Zar je moguće da je toliko veliki kurac tako lako prodro pružajući i užitak i bol?! Zar je moguće da ga toliko lako guta cijeloga?! Udari su bili siloviti, žestoko, jebao me kao nikada do sada ... kao da se sva sila, njegova snaga i sva muška veličini stopila u jedno. Udari su bili snažni, sjekli su me kao mačem, jebao me bez milosti.

Vrištala sam i stenjala, uzdisala i hvatala zrak, bilo je grubo, bilo je žestoko, bol se smjenjivala sa užitkom, a užitak s boli. Nitko me ikada nije izjebao tako, bez imalo milosti, kao da nisam njegova, kao da mi želi pokazati koliko je snažan, kao da mi želi dati do znanja da sam njegova, samo njegova jer nitko me nikada neće jebati tako.

Dao bi mi trenutke pauze, da se odmorim, pripremim na još, na dalje. Dao bi mi priliku da otvorim oči, pogledam ga, obližem usne i kažem mu: .- Jebi me, jebi me još.-
Kako li ga je to samo palilo, provokacija koja uvijek uspijeva, koja uvijek pogađa cilj.

Koju taj kurčinu ima, koja snaga, izdržljivost, pastuh kojeg je nemoguće nadjahati, snagator kojeg je nemoguće izmoriti. U njegovim snažnim i žilavim rukama bila sam poput igračke, sa tako moćnim kurcem među nogama totalno nemoćna, njemu podatna i prepuštena.
Vlažna i topla pičkica, tvrd i dugačak kurac, oboje željni sexa, uspaljeni, tako jebeno kompatibilni, tako savršen spoj.

Hoću li izdržati, jurilo je mojim mislima, hoću li?! Već pomalo na izmaku snaga, gotovo bez daha, kad promijenio je ritam. Samo vrhom svoga moćnog oružja, kratkim i brzim pomacima dražio je sam otvor moje pičkice, čekao je da se odmori, opustim, čekao je smiješak na usnama da krene dalje, u još jedno osvajanje.

I bilo je tako. Vidio je dozvolu u mojim očima, čitao je želju na usnama. Tako se dobro razumijemo, a sve bez previše riječi. Znala sam što slijedi, a znao je i on da želim to, baš to.

Oblizao je prste, sva tri: kažiprst, srednjak i prstenjak, oblizao ih i dobro ovlažio, pomazio guzu ... navlažio je, opustio. Lagano je prstom kružio okolnim stjenkama sve do samog središta, sve do otvora. Kažiprst je ušao lako, tek uz pokoji uzdah ... u kombinaciji sa srednjakom tijelo se grčilo, uzdasi bili glasniji, češći.
Spremna sam, uđi, uđi, ali polako, daj mi dovoljno vremena da se opustim, da te primim, pogutam cijeloga.
Ulazio je polako, milimetar po milimetar slušajući što mu govorim, osluškujući svaki uzdah, svaki pomak moga tijela.
Šaputao mi je tiho: - Ševim te u guzu, želiš li to, ha?! Želiš li?!Ševim te u guzu, samo se opusti, samo još malo... – sa svakom riječi mišići su pružali sve manji otpor, pokerti postajali brži, a kurac je jednako lako klizio kao i maločas u vlažnoj i podatnoj mi pičkici. Ulazi je dublje, dublje, koliko god sam ga puštala.
-Sad, sad me ševi! Ševi kako želiš, tvoja sam! – potpuno opuštena i predana izustila sam kroz uzdahe jer svaki pomak bio j nalik orgazmu, svaki dodir dovodio me do vrhunca.

Uzdisali smo i stenjali i čuli su nas svi, od prizemlja do 7. kata jer ševio me tada ko nitko nikada, ševio me bez mislosti, snažno, grubo, žestoko i silovito. Bio je to vatromet od samoga početka do kraja, čista ekstaza začinjena slatkom spermom s vrha njegovoga kurca.

26.09.2007. u 17:55 • 19 KomentaraPrint#^

<< Arhiva >>

< rujan, 2007 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Rujan 2008 (2)
Kolovoz 2008 (2)
Srpanj 2008 (5)
Svibanj 2008 (1)
Travanj 2008 (3)
Ožujak 2008 (1)
Veljača 2008 (2)
Siječanj 2008 (2)
Prosinac 2007 (1)
Studeni 2007 (5)
Listopad 2007 (8)
Rujan 2007 (8)
Kolovoz 2007 (7)
Srpanj 2007 (6)
Lipanj 2007 (5)
Svibanj 2007 (10)
Travanj 2007 (16)
Ožujak 2007 (16)
Veljača 2007 (10)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

opis bloga ...hmmm... jednom rijeci sladunjavo, melankolicno ... ups, to su vec dvije rijeci wink

lucy013@gmail.com



Crno i bijelo

Image Hosted by ImageShack<br />
<br />
<a href=Free Counters
Free Counters

users online


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

to je najbitnije... da živiš... da nisi umrla iznutra... to ti treba dati nadu i snagu. netko je jednom lijepo napisao: kad dotakneš dno, put je samo prema gore... ti si svoje dno ostavila iza sebe yes

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

...od ljubavi na ovoj zemlji sve je lakše,
vatra čisto gori, cvijet se slađe razmnaža,
muškarac i žena idu kao jedno,
ne skreću očima ...
(poslao Reggie)

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Ljubavnici hodaju po tankoj žici, a ako su vjernici, onda su u još većoj neprilici. Da u zemlju propadnemo našli bi nas da nam sude. .... Otkad je ulaznica za raj nejebica? Seks nije prljav nego božanstven .... by Slaven



Povremeno svratim:
Freestyler
Top sicret
Auris
Crvena
Cro download mp3
Zitta
Moj obrok
Slaven
Putena mala
Wall
Mala_vragolanka
Funnelcloud (fotke sunca, mora, munja - savršene)
Lebowski

Moj najdrazi:
Postsecret


Licenca

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje - Bez prerada