Lako štivo https://blog.dnevnik.hr/lakostivo

nedjelja, 23.09.2007.

U zanosu

Ušao je u stan pomalo oprezno. Veza nam u zadnje vrijeme baš i nije išla, zapravo zapela je na nepremostivom problemu i sve više pucala po šavovima.
Došao je na moj poziv, iako je znao što očekujem i želim od njega, svejedno je bio oprezan. Sve polako i u rukavicama.
Nisam tražila puno, al za njega je bilo i peviše. Trebala sam potvrdu zašto baš ja, željela sam da to izgovori. I što sam više šutjela ne dozvoljavajući razgovoru da ode u neke druge vode, njemu je bilo sve jasnije da mora progovoriti želi li me zadržati. A riječi nisu išle, kao da su od olova, kao cementom vezene, a ja, ja sam sve više odmicala od njega, sat je otkucavao, pjesak gotovo iscurio.

Ustao je i prišao mi, sjeo iza leđa i privio se uz mene. Bilo je jednostavnije govoriti mu tako, nego suočiti se s mojim pogledom punim išćekivanja. Takav muškarac, a takva kukavica kad su emocije u pitanju.
Ljubio mi je kosu, ljubio vrat, mirisao kožu i nježno na uho šaputao sve ono što sam morala čuti.
- Trebam te, trebam uz sebe. Želim te, želim uz sebe jer volim te ševiti, volim ševiti u guzu, volim te lizati jer tako si slatka ... lizao bih te satima ... tvoja koža tako fini miriše ... trebam te, želim te ... trebam sex s tobom jer takav sex sam oduvijek želio! Volim kad vrištiš, kad nas čuju od prizemlja do 7. kata ... žudim za tobom, tako si spontana ... Želim tu spontanost koju osjećam kad sam pored tebe, pališ me Lucy, tako jebeno pališ ... strašno mi to treba ... Trebaš mi ti jer privlačiš me opako ... – poput bujice nadirale su riječi – Nedostaješ mi, nedostaješ ... – riječi su bile sve tiše, a poljupci su ih dostojanstveno zamjenjivali.

Jezikom je prošao obrisim moje ušne školjke, nježno i polako grickao resicu, ljubio je usnama. Poljupci niz vrat redali su se jedan za drugim izmjenjujući s ugrizima. Zna on kako mene učiniti nemoćnom.
Prstom je nježno ocrtavao moje usne, dao mi da ga grickam zubićima, uzdisao dok sam ga dodirivala jezikom, primala usnama.

A on, on mi je dirao grudi, čvrsto ih uzimao dlanovima, gnječio, štipao, pa nježno masirao, a želje je rasla i rasla ... sve više.
Podigao mi je ruke iznad glave, lako svukao majicu, u trenu otkopčao grudnjak ... a onda, ljubio niz kralježnicu poput velikih kapi kiše ne ispuštajući ni trenutka bradavice iz ruku.

Ustali smo gotovo istovremeno, ovaj stolac više nije mogao izdržati strast koja se nakupljala. Više nisam mogla podnositi pomisao da ga ne dodirujem, ljubim, morala sam ga imati, morala osjetiti.

Poljubac je bio dug, pohlepan jer trebao je utažiti svu želju, prebao je premostiti sve što nas je ovo vrijeme razdvajalo ...
Njegove usne, toliko su mi nedostajale, njegov okus, topao i vlažan jezik, sva ta slast i sva ta strast ... kako li smo uopće mogli živjeti bez toga.

Skidanje je bilo brzo, poput divljih zvijeri kidali smo odjeću jedan s drugoga jer želja je rasla, postojala neizdrživa, a poljupci je više nisu mogli zadržavati, dodiri utažiti.
Sjeo je na kauč, povukao me na sebe, ljubili smo se jednako nezasitno, a on je i dalje mazio moje grudi, ukručene bradavice i vruču, ustreptalu kožu.
Spuštao je poljupce polako, nježno klizeći ispod mene. Tijelo je zadrhtalo, koža se naježila jer jezikom je taknuo samo središte užitka, ružičasti pupoljak koji je neumorno pulsirao. Lizao je sve, redom, klitoris i usmine, ljubio ih, sisao, dražio jezikom, nježno i polako, zatim grublje i brzo. Oštrim, ukočenim jezikom ušao bi duboko u mene, onoliko koliko su mu dopoštale čvrste stjenke vagine, gutao moj sok, ostavljao vlažan trag posvuda. I ne znam tko je od nas vlažio više, ali nije ni važno, jer uživamo, oboje. Jezik je putovao klitorisom, usminama, vaginom ... sokovi su tekli ... lizao je guzu, vlažio i opuštao otvor za sve ono što namjerava učiniti, za sve ono što želi, što želimo oboje ....

Jednako smo uživali jer koliko užitak njemu predstavlja uvaliti se između mojih nogu, kušati me lizati ... toliko gušt predstavlja meni svaki njegov dodir jezikom, svaki pomak prstima ... A on tako dobro zna, jer on je vrhinski majstor. Tako dobro zna kad i gdje će me dotaknuti. Tako dobro poznaje moje tijelo i tako dobro osluškuje uzdahe ... Samo on zna pronaći G točku, samo on zna natjerati me da svršim samo jednim dodirom, samo on zna natjerati me da vrištim od užitka i da svršavam ne jednom ne dva puta već onoliko puta koliko me želi čuti, onoliko puta kolikoželi da ga stišćem bedrima, koliko želi da ga odgurnem od sebe i govorim mu: - Ne više, ne mogu više, ubit ću te takneš li me ponovno! –

A onda se smijemo zajedno, on sav ponosan što tako djeluje na mene, a ja oporavljena od orgazma, mirna i zadovoljena.

Nastavak slijedi

23.09.2007. u 21:06 • 8 KomentaraPrint#^

<< Arhiva >>

< rujan, 2007 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Rujan 2008 (2)
Kolovoz 2008 (2)
Srpanj 2008 (5)
Svibanj 2008 (1)
Travanj 2008 (3)
Ožujak 2008 (1)
Veljača 2008 (2)
Siječanj 2008 (2)
Prosinac 2007 (1)
Studeni 2007 (5)
Listopad 2007 (8)
Rujan 2007 (8)
Kolovoz 2007 (7)
Srpanj 2007 (6)
Lipanj 2007 (5)
Svibanj 2007 (10)
Travanj 2007 (16)
Ožujak 2007 (16)
Veljača 2007 (10)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

opis bloga ...hmmm... jednom rijeci sladunjavo, melankolicno ... ups, to su vec dvije rijeci wink

lucy013@gmail.com



Crno i bijelo

Image Hosted by ImageShack<br />
<br />
<a href=Free Counters
Free Counters

users online


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

to je najbitnije... da živiš... da nisi umrla iznutra... to ti treba dati nadu i snagu. netko je jednom lijepo napisao: kad dotakneš dno, put je samo prema gore... ti si svoje dno ostavila iza sebe yes

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

...od ljubavi na ovoj zemlji sve je lakše,
vatra čisto gori, cvijet se slađe razmnaža,
muškarac i žena idu kao jedno,
ne skreću očima ...
(poslao Reggie)

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Ljubavnici hodaju po tankoj žici, a ako su vjernici, onda su u još većoj neprilici. Da u zemlju propadnemo našli bi nas da nam sude. .... Otkad je ulaznica za raj nejebica? Seks nije prljav nego božanstven .... by Slaven



Povremeno svratim:
Freestyler
Top sicret
Auris
Crvena
Cro download mp3
Zitta
Moj obrok
Slaven
Putena mala
Wall
Mala_vragolanka
Funnelcloud (fotke sunca, mora, munja - savršene)
Lebowski

Moj najdrazi:
Postsecret


Licenca

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje - Bez prerada