skaska

ponedjeljak, 25.05.2009.

SPOTIĆ

Ne znam kak je vama sjel ovaj spot koji treba promicati ili pomicati turiste da nam ovo leto dojdu. Zaprav opće ne znam zakaj se on vrti tu kod nas kad i tak to ništ ne menja. Ona raja koja ima ima i nju ne bu vodilo srce neg lova, ona raja koja nema il bu se prišmajhlala nekom u viksu il bu provela ljeto pod sloganom: kad kažeš srce kažeš lavor. No.
Inače, sam spot mi je u najmanju ruku onak diletantiše. Ne znam. Nemrem si pomoć. Kad kažeš srce kažeš...iritira me to kažeš kak god okrenem. Recimo kad šežak srce...Nejde ni tak...Il kad žeška srce...Možda malo bolje...Kad kažeš srce kažeš razum i lepo zbrojiš i oduzmeš i ispadne ti da ti je bolje u turkiše il grkiše il čak mongoliše. Jer kaj, opet se nabrijalo da ovisimo o turističkoj sezoni. Pa bi svi morali pohrliti il još bolje uplatiti aranžmane i opće ne doći. To bi nekak bilo najdomoljubnije, ne?
Al dobro kaj sad. Kaj sad. Sad se osvrćem sine na ovaj spot. I ne posjedujem informaciju gdo je to opće delal, smislil i kolko mu je sekunda il možda meseci jadnom nebilom za to trebalo. Sve je to flah i onak kaži kaži ajmo ajmo bljak. Ak nam stvarno državica ovisi o turističkoj sezoni onda je svu tu promidžbu trebal smislit ipak netko za kojeg bi se moglo reći: kad kažeš spot kažeš srce. Il se još stvar može spasit da turistička zajednica "popali" frišku reklamu za ledo kornete pod naslovom "ljetni hit".
Ono za zaključno kakti ne znam zakaj se ne skupe te pametne glave, a ima ih, ima. Zalomi se nama često u posljednje vrijeme dobra reklama, pa reko zakaj ne angažiraju dečke i cure kaj to znaju delati. Jer ovo nikak nije to. Ak se štelo napraviti nekaj da se nekaj privuče, onda se trebalo iti s tom idejom. Ovaj rezultat je drek. Bačena lova. Bačena zapravo v svakom pogledu, jer budimo realni blesavo se nadati da bu ove godine nahrupili turisti, to je naivno očekivati s obzirom na trenutnu potrošačku ukočenost na svim područjima. No ak se tko baš odluči otiti na naše more nakon gledanja ovog spota svaka čast. Kriza i recesija udaraju na psihu ponajviše.

- 22:37 - Komentari (30) - Isprintaj - #