skaska

četvrtak, 09.04.2009.

DVIJE ČARAPE

Nije potrebno naglašavati s obzirom da se naglašava kak smo jako pobožni i kak nam zapravo ni sto poliklinika Sunce moje malo ne bi pomoglo da nam ispravi to kak mi znamo gledati u križ, ali
Ima jedna prispodoba o dvije čarape koju bih vam u ovo blaženo vrijeme hotela ispričati, a pojednostavit ću je kako bi je shvatili i brojni obožavatelji šoping centra, te i oni tusti koje bez obzira na ovogodišnju pustinju od turističke sezone uredno čekaju tridesetmetarske jahtice na kojima će umakati jagode u šlag, a potom i tusto tijelo u lijepo nam more. Prispodoba glasi: u Dragice usisivač. Dragica usisava, kad najednom...Eto jedne čarape u usisivaču. Lijeva. Povuklo je da nije normalno. Sad, Dragica je na sto muka. Jel da prlja ruke i vadi lijevu čarapu iz usisivača il da baci desnu koja imala manje kletu sudbinu. Preokret slijedi. Dragica neće prljati ruke, a desna će čarapa, bez obzira što se cijelo vrijeme smijuljila lijevoj završiti isto kao i lijeva.
Eto, toliko sam samo htjela reći prije nego li vam zaželim uistinu blagoslovljen ovaj poučan blagdan, koji nikako, ali baš nikako da pouči onoliko koliko je u postojanje njegovo uloženo.

- 18:46 - Komentari (38) - Isprintaj - #