skaska

ponedjeljak, 28.07.2008.

PONOS I LJUDSKA BIĆA

Ne zbrajam minutažu, al bojim se da su sve telke u debelom crvenom kaj se tiče reklama i tzv. najava. Još da upadne kakva dobra, al izgleda da je lova i kreativcima zaštopala shupak, pak tulike idiotizma bojim se da more ozbiljno ugroziti imunitet, pače dapače i cele nacije. Uzgred kad već govorimo o zdravlju nacije odmah se setim one reklame "smrdi, smrdi, užasno smrdi", a da sam kojim slučajem dobrohotna izvanzemaljka pomislila bih promatrajući tu promidžbenu agresiju kak su zemljanke dlakava čudovišta. elem svaka druga je za brijanje, a svaka prva je o Karadžiću. Pa dajte malo ljudi moji na telkama, skulirajte se. Neću uspoređivati pizdarije, al sećam se kak smo gledali i gledali i gledali snimku kad Anti meću lisičine na ruke i kad ga privode, a sad pusta naklapanja oko zločestog dlakonje. Te kaj je izio i pio, te jel jeo palačinku s medom, lososom il džemom majku mu alternativnu, te jel guslao il nije, jel napiso još jenu pjesmaricu, jel dizo karicu i ševio milicu. Ispred haške ćuze utaborili se specijalni izvjestitelji koji troše lovu i javljaju kak ništ nemaju za javiti. Dajte bogati hitite ga u crnu kroniku i čekajte kad ga obrijanog u lisicama privode, pa to poslikajte i šlus. Al ak to ne bu tak, a izgleda da nebu, čemu onda pridavati zloći tolku pozornost, jel? Ispade još dobri čika prilika koji leči sveudilj nejačad. Mislim ono, fakat pomislim kak nema, a totalno nema, neke generalne politike u tom smislu. Pa nekad se znalo kaj novinari delaju: ak je neko stal na žulj pravdi ma kako se ona mijenjala u ovijeh prostora, onda su zalepili najružniju fotku ikad tog i tog, te i te. A danas, jebate, zločesti dečki pravi manekeni na naslovnicama, a o sisatim profuknjačama da ne govorimo. Čista legalizirana prostitucija, pa ti sad traži dodatne lega lizlizacije.
Ipak, eto voljela bih podijelit s vama svoje duboko ganuće jednom NAJAVOM čiji me tekst i slika ganuše i opet i opet. Riječ je o jednoj od najava za olimpijske igrice u kojoj su sportaši akteri, a jedna od popratnih rečenica glasi: PONOSNI ŠTO SMO LJUDSKA BIĆA. Da se zamisliš, da se naježiš!!!
A kaj se tiče jučerašnjeg sastanka Udruge veselih pljoskica, rekla bum istinu i samo istinu. Naime kaj; sve te ženske iz Udruge su ne informatički pismene neg' prepismene pak su naštimale da im se i komentari pohranjuju dok ih nema. Ne sam postovi koje su nalaprdale još prekjučer. Jer kaj drugo reći neg da su tek sad jedva jedvice sve otišle doma. Onak naljoskane nisu mogle ni šekrete (imam dva!!!) pronaći pri meni. Ondak sam ih morala, jednu po jednu, na posebnu spravu s kotačima zajahati, kaj su mi je poklonile polutrijezne, i odvleč na krevetu. Božeku mogu zafaljivat kaj mi je nejačad po svetu, pak se nisu morale na podu s pesima. Trijeznit. Tak je bilo. Evo, maloprije sam zadnju otpremila, još asfalt po votki miriši kud je prošla. Skoro pa ih nije bilo ko i Ive i skoro su sve tak isto podbuhle kak i Ivo. A sad idem dotankat gorivo.

- 22:39 - Komentari (35) - Isprintaj - #