skaska

srijeda, 16.04.2008.

IZVLAK UZVLAK TUTUTU

Hm, da vidimo napokon kaj nam Vedranica von Rudan veli na ovu prestrašnu trakavicu čija glava, već sad je jasno, ne bu išla ni na ultrazvuk ni na bilo kakve serioznije pretrage. Malo je šanse da bu se ikaj promijenilo općenito s glavama. Eventualno bu nekome očešalo uho i iščupalo par dlaka i i d e m o d a lj e.
Naša se Vedranica našla u stvarno nezgodnoj poziciji. Dobro, nije jedina kaj cica iz Pukijeva gertašla, al nekak je najispupčenija na tom čudnovatom novinskom trbuhu. I napeto se iščekivalo kak bu ta ženska sad reagirala i jel bu u konačnici sve kaj je dosad pičkarala samo gluma, dobar marketing i u krajnjoj liniji laž. Velim, baš nezgodna situacija. Za Vedranu. Koja se "izvukla". Nekak sam to i očekivala. Eto, prvi puta je srala tak da zapravo ne znaš jel u meko il u tvrdo. Nekoliko je puta bilo potrebno pustiti vodu, pa kefom kef kef, pa opet šljus da bi se konzumiralo to izvlačenje koje bijaše zapravo uvlačenje i u kojem od dva stupca jedan daruje svom poslodavcu i njegovoj priležnici sveudilj hvaleći nekakve novinarske slobode?! To joj pada i opet u šekret. Čučavac. U drugom pak stupcu "izvlači" se na produljeno uvlačenje optužujući državu i zemlju i grudu i cicu u poziciji kad prvi puta ima pred sobom imena i prezimena nasilnika i žrtve. Gadi joj se tako i država i zemlja i policajci...tek spominje imenom i prezimenom neslučajno jednu žensku. Zato kaj se svima malo zgadila, al u biti ta Dorica Nikolić nit smrdi ni miriše. Ono kaj ona ima to su šiške. Nju su zaposlili tam di je i guli do penzije. Zakaj Vedrana baš nju?! Bilo je tu puno škvadre kaj ima osobnu i jmbg, zakaj nikog nisi spomenula ili ti je željudec baš na Doricu tak ekstremno osjetljiv. Il ti se čini da je ona najbezopasnija kak i je, jebote.
Na prvu loptu koja ide ravno u gol Vedrana je imala sve pred sobom, i aktere i imena i pičkaranje. No, odlučila se ženska prikloniti kod nas "normalnom" tijeku radnje i razblažiti još ni skuhan gulaš, a koji ćemo svi zajedno ipak pokusati, israti i koji će se prirodnom cirkulacijom vratiti odakle je i došao kao da nikad i nije.
Ipak, to uvlačenje-izvlačenje ima svoj dobar razlog. Vedrana nam ga je i otkrila u jednoj rečenici po kojem se ta teta ne razlikuje od većine naših sugrađana i suseljana. Naime, ona veli KAK JE OD BANKROTA DIJELI JEDNA PLAĆA. I to je to. Cijena koja je pretvorena u vrijednost. A vrijedno je ne bankrotirati. Imati. Jebote imati i imati, a ne biti. Vriti ili van vriti.
Al nekak se nadam da Vedrana ipak ne bu više pisala za pukija, bez obzira kaj bu bankrotirala. Bolje bankrot nego šrot. Evo, ja bih se da sam na njenom mjestu, bez obzira što se gnušam linča općenito, pridružila onoj gomili socijale i odjebala honorarčenje kod pukija. vjerujte mi čula sam za mnogo gore bankrote od mogućeg Vedraninog, al bilo ih je. Nemreš jebemti baš sve kupiti, za sve ostalo tu je master garda. Uostalom, Vedrana, moreš pisat tu kod mene. Ja bum ti dala jednom tjedno svoj blog pa pičkaraj. Moji dragi čitatelji bu te čitali, a kad ti presuši lova od knjiga bumo pokrenuli humanitarnu akciju. Nemaš pojma kak su bljogeri humanitarno osvješteni i nemaš brige.
Novinarska sloboda o kojoj Vedrana priča kak i sloboda općenito zajebana je stvar. Ona te hiti na kušnju dok si reko puki i vidi kaj ostane: obična jadna mala ženska na honoraru.

- 21:27 - Komentari (67) - Isprintaj - #