Kvalitetno i sigurno MRŠAVLJENJE

07.06.2010.

uz očuvanje imuniteta


Vječno pitanje ostaje kako što brže i uspješnije izgubiti kilograme. I opet, po tko zna koji put, stručnjaci upozoravaju da je opasno nastojati izgubiti sve nakupljene kilograme u dva, tri mjeseca. Dr. B. Urlich, profesor epidemiologije na Washington School of Public Health and Comunity Medicine kaže kako je mršavljenje samo po sebi zdravo i potrebno, ali kada se više puta primjenjuju kratkoročne dijete uz kasniji povratak na uobičajene navike (ponavljanje skidanja i dobivanja kilograma) onda to, uz yo-yo učinak, može izazvati ozbiljno narušavanje imunološkog sustava i to dugoročno. Jednostavno, naš organizam ne može podnijeti takvo nasilje, tj učestale promjene. Ono što je svakako važno naglasiti je da je pad imuniteta dugotrajan i pitanje je može li se uopće povratiti na prvobitno stanje.

Što učiniti?

Želimo li zdravo smršaviti, moramo sami sa sobom raščistiti da je pred nama višemjesečno, pa i višegodišnje putovanje. Ukoliko želimo kvalitetno i zdravo oblikovati svoje tijelo, potrebno je imati znanje, volju i strpljenje. Cilj svakoga bi trebao biti oslušnuti svoje tijelo i pružiti mu odgovarajuću tjelesnu aktivnost i prehranu.

Od iznimnog značaja je izabrati kvalitetne nadopune prehrani koji će nadomjestiti sve ono što u svakodnevnoj prehrani ne možemo dobiti za ostvarenje zadanog cilja.

Provjeren izbor je naš tekući pripravak Trimex. Trimex omogućava tijelu postepeno gubljenje nagomilanih masnoća uz vrlo bezbolnu promjenu režima prehrane. Time čuvamo imunitet, a istovremeno smanjujemo nagomilane masnoće.

• Trimex omogućava bolju funkciju jetre -ključnog organa za uspješno mršavljenje

• Trimex pomaže u sagorijevanju tjelesne masti te smanjuje nagomilavanje novih masnih naslaga. To čini na dva načina. Prvo, jačajući mišićno tkivo povećava se površina za sagorijevanje nagomilane tjelesne masti. I drugo, putem sprječavanja djelovanja određenih staničnih enzima odgovornih za pretvorbu ugljikohidrata u tjelesnu mast.

• Trimex zaustavlja nekontrolirani apetit i želju za grickanjem

• Trimex je i izvor antioksidanata koji štite različita tkiva i organe poput hrskavice, krvnih žila, kolagena, kože, zglobova itd. od degeneracije uzrokovane djelovanjem slobodnih radikala, te tako dodatno ispunjava početni zahtjev - očuvanje imuniteta tijekom mršavljenja.

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.