dahom...

nedjelja, 12.11.2017.


Tko voli, tih je. Odzvanja samo prazna posuda.

Shakespearetu negdje , na samom početku jeseni , dok su zadnji kupači napuštali plaže, povukla je svoju mrežu . S mora , iz mora , ispod površine ljeta. Prepunu mrežu svega nabacanog ; od školjaka , morskih trava , zaboravljenih uspomena . I neke tihe ljubavi začinjene mirom nespojivim s ljetnim nemirom i glasovima odasvud.

tu negdje, nad izvučenom mrežom , na samom početku jeseni shvatila je zašto tišinu prolama šapat neizgovorenog imena. Očito voli dovoljno kad može ljubiti tišinom bez glasafoto: @Nisa

78 i 77%

subota, 11.11.2017.
NOVO 00:09
Nakon cjelodnevne sjednice Sabora, zastupnici su glasali o prijedlogu izglasavanja nepovjerenja Vladi RH. Glasovalo je 137 zastupnika – njih 59 je bilo za opoziv Vlade, dok ih je protiv bilo 78.
Glasalo se i o izglasavanju nepovjerenja ministrici demografije, obitelji, mladih i socijalne politike Nadi Murganić. 49 zastupnika bilo je za, dok ih je 78 glasalo protiv.

net.hr
Nije im lako,dapače, možda ih je bilo čak i stid cjelodnevnog boravka u saborištu nakon što su tisuću puta prozvani i što ni jednom nisu dali odgovor na i jedno pitanje relevantno za trodnevnu sjednicu sabora.

Ali, ima nade za ministricu Nadu : možda uspije popraviti populacijsku politiku modelom "zečeva" Poljskog ministarstva u vezi oplodnje ...........isprika: u vezi demografske obnove hrvatskog društva u kojemu, još uvijek većina živi osrednje loše..

Kaže narod : djece i čaša nikad dosta

obrnuto značenje

petak, 10.11.2017.Jesen je drugo proljeće kada je svaki list cvijet.

Albert Camusfoto: Tina A.

na ponistri

četvrtak, 09.11.2017.Hvala @dušebrižniku na savjetu : O p e r a............( ne Opara ) radi za mene

55 nijansi

utorak, 07.11.2017.


Razulareno jugo....kiša gusta, sitna....vrijeme, u kojem je mir daleko


volim kišu, ali ovo danas snimljeno je tako sumorno, iscrpljujuće i uznemirava i mirne naravi

foto : Split i oko Splita, grupa

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se