[X]

KI - kreativne intervencije

A++A-- o o o o o o o

#doFuraj svoj film: 640x480 max., Pula

5. festival igranog filma u Puli poziva zainteresirane da se prijave na natječaj za najbolji kratki amaterski film. Traže se spontane ideje i dobre vibracije 'uhvaćene'foto-aparatima i/li web-kamerama… Natječaj za prijavu amaterskih radova 640x480 max. otvoren je i trajat će do 25. lipnja.

Sudjelovati mogu filmovi snimljeni do rezolucije 640x480 max. u trajanju od 5 sekunda do 5 minuta (uključujući naslov, uvod i duljinu trajanja zvuka) u video formatima mpeg, avi, wmv. Montaža materijala je opcija, ne obaveza. Jedan autor može sudjelovati s najviše 3 filma.

Ideja iza ovog sve popularnijeg pulskog popratnog programa (prošle je godine na natječaj prijavljeno dvadeset i šest filmova) jest omogućiti filmašima i onima koji to tek žele postati prikazivanje djela koja su nastala u trenutku inspiracije i čija kreativnost i izražajnost nadrasta namjerno skromno postavljene produkcijske okvire.

Filmovi prijavljeni za program 640x480 max. biti će dostupni za ocjenjivanje posjetiteljima internetskih stranica www.pulafilmfestival.hr i www.tportal.hr, a film s najviše glasova dobit će nagradu publike. Kao i prijašnjih godina o pristiglim radovima će raspravljati i ocjenjivački sud, a autor(i) najboljeg filma po njihovom mišljenju će biti nagrađen(i) vrijednom nagradom koja će se dodijeliti na svečanoj ceremoniji zatvaranja Festivala u Areni.

Dosadašnji su pobjednici Dejan Dragaš (2004), Marin Lukanović (2005), Jasna Božić (2006) i Arminio Grgić (2007).

Pravila i prijavnica se nalaze na www.pulafilmfestival.hr, preostalo je samo da doFurate svoj film!

Izvor: Culturenet

13.05.2008. u 08:35 • [0 comments] • [print] • [#] • [ hr.digg Iskopaj Ukusno Del.icio.us Digg Furl Mrwong]

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

edukacija | RESIDENCIES, TRAINING

[-<]

•online:

O blogu | ABOUT

[-<]
Ovaj blog je nekomercijalan i funcionira na bazi entuzijazma | THIS BLOG IS NON-COMMERCIAL AND POWERED BY ENTHUSIASM.


kreativne intervencije:
Nezavisna mreža umjetnika.
|INDEPENDENT ARTIST NETWORK

ključne riječi | BLOG KEYWORDS:
[nezavisna umjetnička mreža, kazalište, blog, art, zvuk, umjetnost, ples, theatre, mladi, video, Balkan, multimedija, network, različitost, priče, razmjena, exchange, event, predstava, finance, performans, jazz improvizacija, tišina, instalacija, san, integracija, izvedbene umjetnosti, interakcija, tema mjeseca, proces, besplatno, financije, free, Zagreb, Mostar, Sisak, performing arts, Velenje, Petrinja, Glina, Croatia, South East Europe, Mediteran, Mediteraneum, sound, installation, Web 2.0, radionica, workshop, studio, 0 kuna, 0kn, silence, praznina]

PROCESS NOT PRODUCT!
Svi zainteresenjaci | All Interesthiusiasts

eXTReMe Tracker


google kultura.blog.hr
News Tube Hrvatska, Kazalište Aruša, Književnost.org, natjecaji.blogspot.com

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se