[X]

KI - kreativne intervencije

A++A-- o o o o o o o

#Poziv - Kulturama, Buje

vrijeme: 30.4.2008. - 1.6.2008.
mjesto: Buje
organizator: Foto klub Mrak
url: http://www.kulturama.com.hr/

Kulturama je multimedijalni međunarodni festival koji se organizira 27. i 28. lipnja u Bujama. Festival je nastalo kako bi aktivirao mlade da se bave kreativnim stvaranjem i ožive kulturnu scenu Buja, a s time i Istre. Prijave se primaju do 1. lipnja, a radove treba dostaviti najkasnije do 5. lipnja.

Festival okuplja mlade iz svih grana umjetnosti te im pruža priliku da se predstave. Ova je manifestacija potaknuta činjenicom da mladi umjetnici nisu dovoljno u kontaktu i da im treba više prilika za razmjenu informacija, iskustava i međusobno druženje. Između ostalog ova je manifestacija jedinstvena prilika za iskazivanje kreativnosti, novih talenata i tehnika.

Prijaviti se može preko prijavnice koja se šalje na adresu:
Foto klub Mrak
Rudine bb
52460 Buje
ili na e-mail adresu.

Jednom prijavnicom može se prijaviti jedna grupa ili autor, a svaki autor ima pravo na prijavu dva rada. Za likovne radove uz prijavnicu pošaljite nam digitalnu fotografiju sa nazivom rada.

Izvor: Culturenet

08.05.2008. u 13:19 • [0 comments] • [print] • [#] • [ hr.digg Iskopaj Ukusno Del.icio.us Digg Furl Mrwong]

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

edukacija | RESIDENCIES, TRAINING

[-<]

•online:

O blogu | ABOUT

[-<]
Ovaj blog je nekomercijalan i funcionira na bazi entuzijazma | THIS BLOG IS NON-COMMERCIAL AND POWERED BY ENTHUSIASM.


kreativne intervencije:
Nezavisna mreža umjetnika.
|INDEPENDENT ARTIST NETWORK

ključne riječi | BLOG KEYWORDS:
[nezavisna umjetnička mreža, kazalište, blog, art, zvuk, umjetnost, ples, theatre, mladi, video, Balkan, multimedija, network, različitost, priče, razmjena, exchange, event, predstava, finance, performans, jazz improvizacija, tišina, instalacija, san, integracija, izvedbene umjetnosti, interakcija, tema mjeseca, proces, besplatno, financije, free, Zagreb, Mostar, Sisak, performing arts, Velenje, Petrinja, Glina, Croatia, South East Europe, Mediteran, Mediteraneum, sound, installation, Web 2.0, radionica, workshop, studio, 0 kuna, 0kn, silence, praznina]

PROCESS NOT PRODUCT!
Svi zainteresenjaci | All Interesthiusiasts

eXTReMe Tracker


google kultura.blog.hr
News Tube Hrvatska, Kazalište Aruša, Književnost.org, natjecaji.blogspot.com

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se