U Isčekivanju

16.02.2006., četvrtak

Čekanje

Od čega se sastoji naš život? Mi zapravo većinu vremena provodimo prisjecajuci se ili čekajući. Uvijek nešto čekamo. Rijetko kada uživamo u trenutku. Uvijek čekamo, onda razmišljamo, mislimo o trenutku koji je prošao i ispočetka. Stalno premotavamo isti film, analiziramo svaki trenutak. Iako je on davno prošao, mi i dalje živimo u njemu…
Prošlost- sjećaš se
Budućnost-čekaš
Sadašnjost- razmišljaš o prošlosti i budućnosti, a ne uživaš u trenutku.

Trenutci u kojima uživamo…tako su rijetki…Možda ih baš zato pamtimo. Što bi bilo da nam je cijeli život jedan od takvih trenutaka? Opet ne bi bio dobro. Zapravo u životu uživamo tek dok ga se prisjećamo . I čekamo, čekamo slijedeći trenutak. Čekamo neki događaj, dan, zaključak, neku osobu…Odlučni da u njemu uživamo. Čekamo i čekajući nam život prolazi. Ne znamo cijeniti te trenutke, shvatimo koliko su nam značili, tek kada prođu. Mi se na život, koji je sada, ne obaziremo, jer smo previše zauzeti mislima o životu nakon toga nečega što čekamo. TO ne mora ni doći. A i kada dođe nađemo nešto novo što ćemo čekati…..

- 17:38 - Komentari (8) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

  veljača, 2006 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Opis bloga

Čekamo da prođe dan...
Čekamo da prođe tjedan...
Čekamo ljeto...
Čekamo nekoga...
Čekamo...

Što čita Kul Lišaj

Tko je Kul Lišaj

Ovaj blog je nastao, nakon naših dubokoumnih razgovora u školi, koje smo odlučile podijeliti s nekim...

Mi smo Kul Lišaj... Jedan dio lišaj čini Laura, a drugi Mirna. Skroz smo različite, ali baš zato se nadopunjavamo i činimo kul lišaj :-)