Gotova je o kupaonica broj 2....

26 lipanj 2012

Pozdrav svima wave

Nismo se dugo čuli ali eto situacija kod mene kao i u državi pa se teškom mukom radi nešto što zahtijeva novacahrvatska.
Nešto sitno se skupilo pa smo završili donju kupaonicu (dobro dobro fale još sitnice poput tuš kabine, ormarića ... ali nećemo pretjerivati pa sve napraviti odjednombang)

Opet jedno UPOZORENJE! Kada vam vodoinstalater dođe postavljati instalaciju prije glazure a želite imati viseću školjku naglasite mu to (ja svom jesam i opet je zaj....headbang) (i još si i sami izmjerite) tako da mi je viseća školjka zapravo stružeća jer usprkos mom piljenju i da da dobro nije uračunao visinu glazureheadbang) ali dobro i to je gotovo. Ostale probleme koji se mogu javiti za kupaonu pogledajte kod gradnje prve kupaone.

Image and video hosting by TinyPicDonja kupaonica


Kada nažalost krene loše...

Ovim putem na zamolbu kolege Kike da upozori druge koji grade i koji je nažalost je skupio više loših iskustva nego svi mi skupa mijenjam link na njegove nove stranice Kiko, i i zahvaljujem mu na upozorenju. Zato ljudovi prije nego krenete graditi, informirajte se, informirajte se i informirajte se! I pozdrav Kikiju da ce jednom to kad se napravi sve skupa biti slađe!

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.