Malo o svemu dok se čeka...:)

28 svibanj 2011

Eto ide ljeto, duži dani i malo po malo i nađoh se u situaciji da u stvari više nemam što raditi po kućismokin osim čekati majstore:) čitaj novcepjeva
Tavan je očišćen, dvorište očišćeno, jedino svakodnevno zaljevanje čempresa (što mi bi da ih posadim 200zubo) i vočki oduzima malo više vremena, ali shvatio sam da uživam u tome, svaki dan baciš pogled i vidiš kak nešto raste, a tu su i jagodenjami, pa trešnje pa što već ide.
Čeka se vremena da se skokne u grad naručiti pločice za donju kupaonicu (oblio me hladan znoj kad me prodavač krivo shvatio i rekao da više ne proizvode te koje hoćuzaliven:)
Malo gledam ljudi koji završavaju građenjewave razmišljaju dakako i o grijanju, neki plin, neki drva, neki pumpe, pa eto slažem se da su pumpe trenutno puno preskupe i neisplative, plin neću komentiratino tako da za sada ja ostajem još pri drvima ali vrijeme će pokazati, he he možda mi i šuma izraste dok se ne uselimblabla a što se tiće solarnog grijanja vode, pa vidjet ćemo kako će ispasti financijska konstrukcija, zasada po mom proračunu za negdje 10 godina minimalno tek otplatim uloženo (ako negdje 20000 kn košta ugradnja) tako da za sada čekamo zadnji čas.
Dakle za sada se sanjari kako što gdje i uživa u čitanju kako drugima rastu kučicemah

Priprema za donju glazuru

13 svibanj 2011

Ah pozdrav

Eto da ne bi bilo da se ništa nije radilo napravljeno.
1. Sve je pometeno i usisano 2x radi prašine
2. Premazano je Resitolom
3. Stavljena je ljepenka
4. Stavljen je građevinski najlon



Ukratko, nakon Resitola, stavljena je ljepenka i građevinski najlon.
Za sve skupa je trebalo negdje 2 opuštena dana rada. Najlon je stavljen jer sam na raznim blogovima čuo da Ljepenka zna pojesti stiropor, istina ili ne najlon košta oko 300 kn pa je bilo bolje ne riskirati.
Ah kad kupujete najlon u velikim centrima nemojte kupiti onaj najtanji (to se meni desilo pa nisam baš bio zadovoljanno, kupio još normalan tako da je sad sve dvostruko-trostruko prekriveno i sad ultra zadovoljanyes
Slijedi još postavljanje stiropora (nakon postavljanja struje po podu) i spremno za glazuru.
Sa ovim mojim radom mislim da mi je ušteda na glazuri ispala oko 3000-4000kn što i nije malo za sve skupa recimo 4 lagana rada posla.
Dakako moja je kuća više sam svoj majstorparty nego Patuljkova koaj je definitvno number 1 po PS-uthumbup ali svatko prema mogućnostimamah









<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.