OBRANA I ZAŠTITA OD GLUPOSTI

ponedjeljak, 26.09.2011.

ISLAMSKI FUNDAMENTALISTA

Bio ja ovaj vikend u Lici kod matere i to zaprašinjam u subotu poslije 3 sata…(subotom na baušteli radimo skraćeno – od 7 – 15…bem ti mater i kapitalizmu). Ulazim ja u kuću i ljubim sve od reda….mater…malu od brata…sjednem u kuhinju….reko „Mala jesil sutra da odemo negdje autinom?“…kaže mala – „Striko može!“. Bogami, dođe i to jutro…ja se probudim ka kakva budaletina u 6:52…pa reko jebem ti mater i radničkom PTSP-u kojeg imam. Eto ta nedjelja jedini dan kad mogu spavat do mile volje a ja se probudim u 6 i 52. Došlo mi da odem u šupu i sjekirom si odrežem glavu. Al ajd kud sam ja budan, ja u kuhinju kad tamo mati
- Pa dobro što si ti budna?
- A što si ti budan?
Čudimo se jedno drugom ka dve budale.
Uglavnom…odem ja na kavu u selo…pa u trgovinu…pa vamo pa tamo….eto 9 sati, reko sad idem po malu od brata pa nekud s njom klafrat po selu sa autom. Uđem ja u kuću…kad za stolom u kuhinji jedno 12 iljada knjiga
- Mala što je ovo?
- Učim striko
- Učiš?
- Pa da. Imam zadaću iz matematike i još par predmeta.
- Pa kud sad učiš jesmo rekli da idemo ušumu?
- Evo samo da riješim – kaže ona i nastavi sa matematikom
Ja samo što sam sjeo i zapalio cigaru
- Striko aj pomozi?
- Što je sad?
- Ne znam kako ovo ide?
- Daj vamo tu knjižurinu da vidim
Bogami razguzi ja razlomke i brojevni pravac ka beba zvečku. Nema što joj nisam objasnio. I što joj je bilo jasno i što joj nije bilo jasno, sad joj je sve jasno.
Opet ja sjednem da ću zapalit cigaru
- Striko aj pomozi?
- Štoj sad opet pička mu materna u vlastitoj kući ne mogu odmor´t…ka da sam na MUP-u…samo odgovaram na pitanja
- Daaaaaaaaaaaaaj striko?
- Što sad ne štima?
- Evo kaže u zadatku da izračunam površinu lista na milimetarskom papiru
- Lista?
- Da
- Kakvog lista?
- Lista sa stabla…drveta…lista…znaš što je list.
- Računat površinu lista?
- Pa da
- Rec ti tom svom profesoru da mu reka striko da mu pička materna i njemu i listu. Ko je normalan vidio računat površinu lista??? Pa to ni u ludnici ne rade. Imal iko normalan kod tebe utoj školi? Zapali te sve knjige ionako ti to kruva neće dati. U pekaru aj delat…više ćeš profitirat…imat ćeš non stop kruva i slanaca pun ormar. Esi me čula?
Mala se smije…mater viče da sam majmun…a ja razmišljam – „Bože…oćul ja cigaru ikad na miru zapaliti?“
- Daj striko pomozi
- Eno ti tvoga ćaće u sobi zavaljenog u kauču ka kakav tuljan. Odi njega pitaj da ti on računa površinu lista…
Riješio se ja nekako nje i zapalio cigaru. Pijem kavu sa materom…kad evo nje opet
- Striko aj pomozi
- Što je sad opet puška te nanišanla?
- Njemački
- Njemački?
- Da
- Aj pucaj….njemački mi drugi materinji…aj razvali da čujem?
- Što znači riječ „eigenes“
- To ti znači šupak!
- Bako što on to priča
Sasu mater rafalnu paljbu…
- Ne slušaj ga dijete drago on je majmun…budala…daj da baka vidi.
- Ajde mati ostavi se njemačkog…ti samo znaš što je HALT i AHTUNG AHTUNG…a ni to nebi znala da nije bilo 2. Svjetskog rata
Posla mene mati tamo od kud sam izašao prilikom rođenja…a ja nastavi piti svoju kavu. Nije puno prošlo…evo male opet
- Striko pomagaj?
- 200 kuna
- Što 200 kuna?
- Pomoć
- A daaaaaaaaaaaaaaj
- Aj što je sad vraže?
- Vjeronauk
- Da ti striko pomaže u zadaći iz vjeronauka?
- Pa da
- A uuuuu ovo će biti interesantno. Aj da čujem što je zadatak?
- Evo zadatak kaže da…ja se nalazim na brodu sama sa ovisnikom o drogama, ratnim neprijateljem, islamskim fundamentalistom i moram napisati svoje pozitivne osobine a kasnije će doći Isus i pomoći ovoj trojici.
Umalo mi ispala ona šalica kave iz ruke a cigara me skoro nije zapalila kad sam povukao dim.
- S kim si ti na brodu!?!?!?!?!??!?!
- Sa ovisnikom o drogama, ratnim neprijateljem i islamskim fundamentalistom.
- I što moraš ti!?!?!?!??!?!
- Navesti svoje pozitivne osobine koje oni nemaju
- I ko će onda doći!?!?!?!?!
- Isus
- Isus!?
- Da Isus
- Dijete drago…aj…aj ti pusti strikana da malo odmori….nisam ti ja za vjeronauk

Sjedim ja i razmišljam…pa kakav je to zadatak iz vjeronauka...i pazi molim te, strpaše u priču i ISLAMSKOG FUNDAMENTALISTU!?!?!? Aj da je Ivo Sanader…to bi razumio…al islamskog fundamentalistu? – to ne razumijem. Ustvari razumijem, od malena se dijete mora naučiti da je islam nešto loše...jer...kako baaaš ISLAMSKI FUNDAMENTALISTA?! Vjerojatno je isprva na brodu bio i BRADATI PRAVOSLAVAC al onda su na biskupskoj konferenciji u Zagrebu zaključili da je u pitanju isto KRIŽ i da nije u redu da se križevi međusobno huškaju pa onda ajmo na Islam. Nema majko, od malena uče djecu da se međusobno mrze...za izrigat se. I to se zove vjeronauk? O jebemti...da ne kažem što.

Eto…katolički odgoj za 7mi razred predviđa da se na brodu nađeš sa ovisnikom o drogi…ratnim neprijateljem i islamskim fundamentalistom…e pa…ovaj put ću ja uskočiti umjesto male od brata na taj brod pa ću reći da bi od ovisnika o drogi žicao jedan joint. Uzeo bi taj joint i otišao kod mrskog ratnog neprijatelja i žicao ga vatre. Ovaj bi mi zapalio džoju a ja bi se nadimio ka dalmatinski pršut. Onako napušen objasnio bi svom ratnom neprijatelju da koji kurac ratuje kad je rat ionako pokriće za šverc mješovitom robom i ostalim stvarima na osnovu kojih se bogati određena skupina ljudi dok on puškom klati po šumi ka kakva budaletina. Ratni neprijatelj bi postao prijatelj a onda bi skupa otišlji napušeni kod islamskog fundamentaliste i rekli bi mu – „Skidaj taj dinamit sa sebe…idemo sa krme lovit ribe na dinamit a i kod ovisnika ima dobre travulje!“. Onda bi mrski prijatelj…islamski fundamentalist i ja otišli do krme i tamo sa ovisnikom o drogi zapalili po još jedan joint. Onako napušeni bi bacali, netom skinuti dinamit sa islamskog fundamentaliste, i lovili ribe. U jednom određenom trenutku…sa neba bi nešto zasvjetlilo…spustio bi se na brod Isus. Sva četvorica onako napušena bi se okrenuli…a ja bi rekao…
- Dečki…ja ga jebem ko kaže da je trava loša…vidim Džisza.

p.s. vjeroučitelju jesam li dobro riješio zadatak?

26.09.2011. u 01:33 • 28 KomentaraPrint#

nedjelja, 04.09.2011.

Tko je ubio RADNIKA?

Nisam pisao neko vrijeme jer sam doslovce bio…a i sad sam, ubijen, i od posla a pogotovo od sunca. Po 45 stupnjeva je bilo na baušteli…ma…ono…pakao na zemlji. Jebem te živote ne znam ni sam kako smo to sve preživjeli. Imam trag od naočala pa izgledam ka jebeni Robin od Betmena…Samo Robin ima crnu traku preko očiju…a ja bijelu. Ajmo mi dalje sa blogom…evo nešto za ponovni početak. Dakle…

Ja ne znam jel ko od vas primjećuje…al u središnjem dnevniku koji ide u 19 i 30 sati, više nitko živ ne spominje radnika. Evo sad maloprije…ja reko, idem uzet papir i olovku pa da zapišem redom što je bilo od priloga u dnevniku i jel bar jednom prikazan jedan jedini radnik u prljavim radnim hlačama i rukavicama na rukama…sa grašcima znoja koji mu cure niz obraze…dok radi u jednom od pogona za proizvodnju ili slično.

I nema majko. Čim je dnevnik počeo…prikazaše onu kozu kako otvara gradilište negdje u Osijeku te kako se kurči da smo IZAŠLI IZ KRIZE. Na osnovu te izjave odma sam zaključio da je u središnjicu HDZ-a došla nova pošiljka bunike te da se po istoj roka nemilice. Tako mi svi i jesu izgledali…svi se ljuljaju i plješću jedni drugima bez obzira o čemu se priča. Da netko drži govor o veličini ušiju kod vanzemaljaca, ova ekipa iza bi pljeskala….jebe se njima. Bilo kako bilo…ja nevidjeh RADNIKA. Gdje je?

Onda je išao neki prilog u kom je makroekonomski analitičar jedne od nehrvatskih banaka govorio kako je sve u redu i samo nek narod diže kredite jer da nema panike (još najbolje da reče da sve ide u kurac). Onda se pojavio neki sveučilišni profesor isto u ljepoj odjeći koji je pričao o kreditima i euru koji će ići na 9 kuna. Onda su prikazali američki wall street i veliku američku zastavu…pa opet ovu dvojicu koji su sve nešto pametovali a ni jedan da reče da smo u kurcu. Fino upakirano govno je i dalje govno. No….Bilo kako bilo, ja nevidjeh RADNIKA. Gdje je?

Da ja kojim slučajem nebi zaboravio ko nam je premijerka, eto nje opet. Pričala je o demokraciji….crvenima (opet o komunizmu….a jebi ga izbori se bliže)…uglavnom fino je bila obučena. Fino je bio obučen i el prezidente de la republica croatia Ivo Josipović koji je bio malo ljućan pa je popizdio na Jacu Kosor i nešto joj odbrusio. Bilo kako bilo, ja ne vidjeh RADNIKA. Gdje je?

Onda prilog o početku škole i problemu knjiga koje se svake godine mjenjaju…a e…mi smo jedina država na svijetu u kojoj je 2+2 jedne godine = 4, a već iduće = 6…itd. Jebe lud zbunjenog. Aj…bar ih ne mjenjaju na tromjesječju…mada bi i to mogli kolko su pohlepni. Onda u prilogu pričaju kako su škole denutne (izgledaju ka partizanski bunkeri iz 43-e) a istovremeno uvode „e-imenike“ demonstrirajući to na nekom plosnatom govnu…kojaj ovo pička materna…aj fon? Nešto plosnato na tač jebeni skrin? Bilo kako bilo, ja nevidjeh RADNIKA. Gdje je?

Onda gost dnevnika Radovan Fuchs (ministar školstva)…u prvi mah sam pomislio da se radi o Radovanu Karadžiću…ama pljunuti…isti…reko pa kad ga pustiše jebote život? Kad ono el minister di la školstvo…eto trkelja nešto što ima veze sa zdravom pameću ka pedofilija sa humanošću. Veli ministar da će u skoroj budućnosti svaku učenik u rvackoj imat laptop…ma jeeeli? A kad? Kad udari meteor? Kad? Evo priča čovjek, negasi se. Nema što nije nadrobio. Evo sam smanjio do kraja tevejac da ga ne čujem. Bilo kako bilo, ja nevidjeh RADNIKA. Gdje je?

Evo neki prilog sad o Japanu. Sad ih roka neki tajfun. Štojto sa tim Japanom? Tu mira nema ka ni u Bosni. Svako malo pogodi ih neka pička materna. Jebatja taj Japan. Kako im krenulo, još malo pa im ni sunce neće izlaziti. Bilo kako bilo, ja nevidjeh RADNIKA. Gdje je?

Evo, Izraelci na ulicama. Prosvjeduju. Normalno kad nemaju kredita. Neće Rvat na cestu kad je vezan valutnom klauzulom. Neš majci mrdat dok ne vratiš pare. I onda se čudimo što nema nikog na ulicama. Nema više ni mačaka na ulicama a kamo li naroda. Bilo kako bilo, ja nevidjeh RADNIKA. Gdje je?

Evo sad nešto o Ujedinjenim Narodima ili ti UN-u. Jebat ja taj UN…čim mi ga spomenu ja odma vidim plave kacige…a di su plave kacige tu je leglo droge, šverca i prostitucije. Reka bi čovjek, štite oni nekog…a ono kupleraj sam taki. Bilo kako bilo, ja nevidjeh RADNIKA. Gdje je?

Sad o nekom bivšem šefu MMF-a…francuz neki…ne znam o čemu se radi al neki seks skandal…hm…znači krivog ili krivu je pojeba pa sad očito nešto ne štima….ne znam. Bilo kako bilo, ja nevidjeh RADNIKA. Gdje je?
Onda o skupini hrvatskih branitelja koji pješače. Vele da pješače za Tuđmana…Šuška i ostale generale. A štaš. Valjda znaju kud pješače. Bilo kako bilo, ja nevidjeh RADNIKA. Gdje je?

Evo nešto o kazalištu…nisam ni znao da je 68 % kazališta privatno. U tih 68% spada valjda i ono od Rade Šerbedžije na Brijunima gdje je doveo onu Anđelinu Jolie pa se ova šepurila ka kokoš govoreći nama kako nam je zemlja lijepa a ja ka da mi izbilo oba oka pa to ne vidim pa mi treba ona da mi to kaže. Te Anđeline mi je pun kurac. Srala o minama i da je ona kupila kuću negdje u pički maternoj pa je i sama našla 10 mina u vlastitoj kući – ma koga ti jebeš…jebo li te Zdravko Čolić. Bilo kako bilo, ja nevidjeh RADNIKA. Gdje je?

Eto…kruha i igara u cijeloj državi pa su završili dnevnik sa Biogradom na Moru (zna li netko imal Biograd na Kopnu…ako za ovog naglašavaju da je na moru…a?) i finalem emisije „jadranske igre“. Mirko Fodor je voditelj i skupa sa Karmelom Vukov Colić I Još Pokoje Prezime demonstrira umjetno veselje sa lošom voditeljskom glumom. Bilo kako bilo, ja nevidjeh RADNIKA. Gdje je?

Suma sumarum. Završi DNEVNIK na nacionalnoj nam televiziji…a o RADNIKU i RADNIŠTVU u Hrvata ni riječi. Nema toga više. Jednostavno nema. Još malo pa će nam cijeli dnevnik biti dokumentarac o HDZ-u…SDP-u…HSS-u…i na kraju „Jadranske igre“ i potezanje konopa.

04.09.2011. u 22:29 • 18 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< rujan, 2011 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Obrana i zaštita od gluposti