OBRANA I ZAŠTITA OD GLUPOSTI

nedjelja, 14.08.2011.

Puna država "kamena temeljca"

Nema majko, čim se bliže izbori odma se udaraju KAMENI TEMELJCI. Osim što smo najuhapšenija zemlja na svijetu (pojam „najuhapšenija“ = puno ih se hapsi a nikog se ne osuđuje) sad smo i NAJKAMENITO- TEMELJNA zemlja na svijetu. Nema općine u kojoj se nije krkno KAMEN TEMELJAC. Kad za jedno 12 milijardi godina arheolozi budu kopali po području današnje Hrvatske, naći će tečajnu listu na kojoj je švicarac 7,16 kn i kamene temeljce. Da je sabrat sve to temeljno kamenje, moga bi opizderit još jednu piramidu baš ka onu od onog Keopsa.
Pelješki most ima tolko temeljnog kamenja da je pravo čudo da nije gotov od tog samog kamenja temeljca.

U skladu sa svim gore napisanim, napravio sam malu analizu fotografije sa jednog takvog polaganja kamena temeljca…pa krenimo

Image and video hosting by TinyPic

REDOM PO BROJEVIMA (a vi nađite na fotki...nije teško):
1. NOVA LOPATA – Znate kad ćete na baušteli vidjeti novu lopatu? Ama nikad. To su obično sjebane lopate…napukle…iskrivljene…klimave…al brale, kad dolazi kakav državni dužnosnik, ta lopata mora biti najbolja lopata na zemaljskoj kugli. Nedaj bog da baci beton iz sjebane lopate…nedaj Bog da si zašprlji dlan ruke sa komadom drva – odma bi je helikopterom prevezli u KBC REBRO. Zato to uvijek mora biti ganjc nova lopata koju će kasnije šef gradilišta odnjeti doma i zašarafiti na zid ka što lovci šarafaju glave mrtvih životinja a ispod lopate će pisati – DIRALA KOSORICA OSOBNO. (Navodno takva lopata postiže veću cijenu od dresa kojeg je nosio Messi osobno i to u tekmi protiv Reala).
2. NOVE TAČKE – Gledaj tačke na slici! Pa jeo bi iz njih. Ja sam zadnji put takve kod sebe na baušteli vidio…ma…ma jebote, pa nikad ih nisam ni vidio. Naše tačke su totalni sjebarluk. Ako oš sa njima ići desno, onda ih moraš vozit ravno….same idu desno. Ako oš ići ravno, onda se moraš pravit da ideš desno. Ljeva ručka je 20 cm niža od desne pa kad vidiš da netko vozi te tačke, misliš da ima Parkinsa…baca ga po baušteli ka da ga struja drma. A gle ovih tački. Jeba te krušna mrva pa ja nisam ni znao da su tačke u orginalu zelene boje!?!?!?!?
3. PODASKAN POD – Vidi majke ti…popodili pod daskama da elita može hodat po ravnom. To je isto sastavni dio u ceremoniji polaganja kamena temeljca. Sve daske iste širine. Jebalo majku, meni kad pošalju daske, jedna je široka 30 cm…pa jedna 11…pa 8…nebi našao 2 iste da se na glavu nasadiš. I kad šalju one dužine 5 metara, uvijek mi dođu one od 3 metra…i obratno. Eto…nedaj Bog da političar hoda po neravnom…izvrne nogu i moš ga jebat, ko će nam vodit državu?
4. DVA RADNIKA SA ŠLJEMOVIMA – Gledaj ovu dvojicu. Prvo su 11 dana vršili selekciju unutar firme, koja će dva radnika stajati kraj Kosorice nebi li ju nedaj bože dvojica krivo odabranih opizderila lopatom po glavi. Ovdje se vrlo vjerovatno radi o dva simpatizera HDZ-a koji su ovom prilikom obučeni u čista radna odijela koja će po završetku polaganja kamena temeljca morati vratiti nazad u skladište i obući svoje radne hlače koje su u potpunosti šuplje a najveća rupa je uvijek oko jaja i prkna jer tu uvijek prvo pucaju. I jedan i drugi imaju šljemove na glavi a to je vrlo vjerovatno i prvi i zadnji put da su ih i imali….to šljema vidjelo nije nikad…pogotovo ovaj desni…gle ga?...on ka da misli da ima mačku na glavi.
5. RIJEDAK BETON U TAČKAMA – Stari moj…gledaj ovo. To beton??? Proljev je gušći.. Jeba je mater svoju i taj kamen temeljac ako je zavaljan u ovakav beton. Doduše…da je u tačkama pravi beton, Kosorica nebi mogla lopate ni dići…pa bi ceremonija potrajala…a uostalom ne mogu ni zamisliti scenu u kojoj ona gurne lopatu u tačke pa ju ne može izvaditi. No tu je na slici i ovaj iz HSS-a al odma bi dobio žuljeve na ruci pa bi i njega morali helikopterom HV-a prebaciti do KBC Rebro da mu previju dlanove…ipak se radi o vrlo osjetljivoj koži.
6. OVI ŠTO SE SMJEŠKAJU NA SILU – U bacanju „betona“ po kamenu ne vidim ništa smješno osim ako medicina nije umješala prste, u što čisto sumnjam. Ovo bi se u osnovnoškolskom i srednjoškolskom žargonu zvalo – „klasično uvlačenje u šupak“...znate ono kad bi profesor rekao nešto što je gluplje od pedofilije a onda se nađu bar 3ojica koja se smješkaju onim ujednačenim tonom i u pravilnim razmacima – „HA HA HA HA HA HA“. Evo…Kosorica baca beton po kamenu a gle njih – cezdre se ka pička na nove gaće, što bi se reklo. Što je tu smješno? Aj molim te…što je tu jebeno smješno? Pa i ja bi se smijao. Gle ove desno – umire od smjeha. Ne znam. Možda je na kamenu isklesan lik Zorana Milanovića iz SDP-a?
7. OVI SA SUNČANIM NAOČALAMA – To su tkz „Man in black“. Njih boli kurac za kamen temeljac. Oni su oni koji čekaju da ta ceremonija završi nebi li se u restoranu „DVA VEPRA“ mogli rastaviti ka mina, od jela i pića. Jeebe se njima za kamen temeljac kad i sami znaju da je to predstava za narod.
8. VELEČASNI – A kad sabereš sve te točke od 1-7…samo velečasni fali da to bude onaj pravi pravi cirkus…i…evo ga.

14.08.2011. u 21:48 • 36 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

< kolovoz, 2011 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Obrana i zaštita od gluposti