OBRANA I ZAŠTITA OD GLUPOSTI

ponedjeljak, 20.09.2010.

ODGOVORNOST!? - WTF IS THAT!?!?!?!

Eto ga na vraže. Kod nas ni čoeka nemoš spasit a da ne bude neka pizdarija. Evo gledam kako MUP-ov eliopter jučer spašava nekog jadnika na Savi. Kažu SPEKTAKULARNA AKCIJA SPAŠAVANJA. E sad to SPEKTAKULARNO je stvarno spektakularno jer ako spasiš čovjeka i potopiš mu brod onda je to ka onaj neskafe - 2 u 1. El? Em si ga spasio (prvi spektarluk)...em si mu brod posla na dno Save (drugi spektarluk). Naravno da je potonuće broda zasjenilo spašavanje čovjeka - a gdje neće?...pišu novine da su iz MUP-a rekli da je brod potonuo zato jer je imao rupu. Ovi u MUP-u valjda neznaju ni za jedan drugi uzrok zbog kojeg bi brod potonuo osim ako brod nije imao rupu pa onda idu logikom da ako je već na dnu - onda je sigurno imao rupu. Naše državne službe uvijek imaju neka objašnjenja od kojih ti pamet stane, pa je tako one jadne vatrogasce na Kornatima pobio eruptivni požar (eruptivni ŠTO?)...eto ovaj brod je potopljen jer je imao rupu...a struja će ove godine vjerovatno poskupiti zato što se putanja Jupitera ne poklapa sa putanjom Saturnovog mjeseca. Bože dragi što mene ne zaposle da im izmišljam razloge zbog kojih se dešavaju stvari koje se dešavaju. Eto recimo ova afera oko Polančeca - ja da moram dat objašnjenje zašto je to bilo, ja bi reka da to nije Polančec napravio nego Dejvid Koperfild...mislim mogaaaaa bi srat po cijeli dan. Da se vratim ja na spašavanje vojnika Rajana. Dakle MUP-ov eliopter doša iznad barke...broda...čamac nije sigurno jer se po slikama vidi da je to malo oveći brodić...i el...krenula akcija spašavanja. Jedan MUP-ov specijalac se spustio po sajli dolje...preuzeo vojnika Rajana. Kako je on preuzeo vojnika Rajana tako je brod na kojem je Rajan vjerovatno proveo najbolje dane svoga života, otišao na dno. Kažu ljudi (a narod sve zna) da je potisak od elioptera posla Rajanov titanik na dno. MUP kaže - na brodu bila rupa, narod kaže potisak od helikoptera. Kako se narod u ovoj državi ništa ne pita, pa tako ni za mišljenje o potonuću Rajanovog titanika...ta se konstatacija o potonuću zbog eliopterovog pritiska odma briše iz zapisnika te se u zapisnik ubacuje jedino pravo "logično" riješenje - BROD JE IMAO RUPU.
Image and video hosting by TinyPic
Ako je brod imao rupu, interesantno je da...kako onda nije potonuo prije....aaaaaaa da! - bit će da je Rajan cijelo vrijeme držao dlan na rupi pa kad ga je MUP-ov specijalac povukao gore onda je Rajan mora po zakonu fizike maknut ruku a zakon fizike kaže - "GDJE IDE CIJELO TIJELO, ZA NJIM IDE I RUKA". Da ovaj zakon fizike drži vodu to znate i sami jer nemoguće je čovjeka prebaciti u elikopter a da mu ruka ostane na brodu. Hm...sad baš razmišljam...pa koliko je to zapravo i nemoguće s obzirom da je ovo Hrvatska i da je ovdje sve moguće...možda je ipak mogao ostaviti ruku na rupi broda a tijelo da mu se spasi!? - neznam...možda je to preteška tema za jutro. Sve u svemu...Rajanov brod je na dnu Save i u njemu se sad po svemu sudeći jebu štuke i klenovi. Već vidim kako glavna savska štuka u strojarnici ima svoju rezidenciju a cijeli brod je kupleraj i leglo preprodaje droge. Glavna štuka je šef svih štuka u Savi a klenovi su dileri droge koja se rasparčava od Zagreba do Beograda. Rupa koja je na brodu će vjerovatno poslužiti svim narkoštukama za bijeg kad jednog dana u brod upadnu šarani sa policijskim značkama. Glavna štuka zbog svoje ogromne veličine neće moći proći kroz rupu pa će ju šarani uloviti i štuka će biti odvedena na suđenje...Sudit će joj se zbog preprodaje droge i organizirane prostitucije (mada ne kužim pojam "organizirana prostitucija" jer tom logikom ispada da ima i "neorganizirana prostitucija"...a ta "neorganizirana prostitucija" se vjerovatno bazira na onoj staroj narodnoj izreci - NEZNA SE KO KOGA JEBE). Dobro dosta o šaranima i štukama. Brod je na dnu. Čovjek spašen....mada neznam kakvo je to spašavanje kad tebe izvuku a unište ti imovinu. Nije mi jasno kako se niko nije sjetio zvati GSS (gorsku službu spašavanja)...jebalo majku ako se 14 GSS-ovaca nebi golih do pasa bacilo u nabujalu Savu i otplivalo do čovjeka i izvuklo ga van. Ovi iz GSS-a su ionako ludi i jedva čekaju neku pizdariju. Pa el nije tako!? Kažu ZALUTAO ČEH NA VELEBITU!?!? - i onda vidiš kako iz šume izlazi 144 GSS-ovca a Čeh leži ka beg dok ga njih 143 nose na nekoj ležaljci. Pa el nije tako?? Neg se neko pametan sjetio poslati eliopter i specijalce. Kako ih niko ne pošalje da mi iscjepaju drva u Lici...onako lijepo ležim u jutro...čujem eliopter...iz njega ispada 6 sajli po kojima klizi 6 specijalaca sa sjekirama u ruci.
Kraju zajebancija...a sad ću vam reći i zašto se ovo sve desilo. Kod nas u državi nemaš pametnog čovjeka koji može procjeniti trenutnu situaciju i na osnovi procjene pružiti adekvatno riješenje. Brod koji pluta u nabujaloj Savi i na kojem je čovjek koji NE TRAŽI POMOĆ...jer taj čovjek NIJE TRAŽIO POMOĆ...zasigurno ne traži intervenciju specijalaca...a pogotovo ne helikoptera. Ali eto...kod nas se sustavno krivo procjenjuje pa ni ovo nije iznimka. A to što se MUP pravda da je na brodu bila rupa - čista glupost...umjesto da kažu "Od nas je zatražena intervencija i mi smo je obavili a nek se jebe ONAJ KO JE NARUČIO INTERVENCIJU!"...i tako hrvatska klasika...brod na dnu...a onda ide ON JE REKAO...NE NE NE ON JE REKAO...NEEEE ON JE REKAO...i samo se pokazuje prstom na drugog. Odgovornost? - VATA FAK IZ DAT!?!?!?!?!?!?

20.09.2010. u 08:59 • 21 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

< rujan, 2010 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Obrana i zaštita od gluposti