Scream

četvrtak , 28.09.2017.

Nakon puno razmišljanja, odlučila sam opet otvoriti blog. Iako sam nekad bila bloger i bila čak na COOL listi, ali ovaj puta odlučila sam da idem ispočetka. Od nule..
Šalim se! Neznam šifru, nick, email...ma niš!! :)

Odlučila sam ovdje pisati o svojim radovima, zašto i kako su nastali. Iako se ne mogu baš pohvaliti nekim spisateljskim vještinama potrudit ću se da to sve donekle izgleda.
Sve je počelo prije skoro pa dvije i pol godine. Jedan dan mi puko film i naslikala prvu sliku koju naravno danas nemam, zapravo kasnije sam je preslikala, mislim čak da sam je na kraju i spalila... Da, toliko o mom "daru", samo ne treba odmah odustati, pa to je i najlakše napraviti, zar ne? Slikam gotovo svakodnevno, svo svoje slobodno vrijeme trošim na slikanje i usavršavanje same sebe. Samouka sam, nemam nikakav tečaj ni školu jer zaista nemam vremena još i za to. Od nedavno sam fascinirana slikanjem portreta.
Ova slika mi je još uvijek najdraža, sviđaju mi se boje u pozadini, način na koji su pomješane, stapaju se jedna sa drugom. Ovu je sliku puno ljudi doživjelo na različite načine, koji je Vaš?




Oznake: scream, vrisak, umjetnost, art, portret

<< Arhiva >>