HumArt izložba

ponedjeljak , 26.03.2018.

Vrijeme je da i ja napišem jedan kratki osvrt u vezi te tako dugoočekivane izložbe koja je malo je reći nadmašila sva moja očekivanja. Od ljudi, donacija do medija. Još uvijek sam pod dojmom i samo ću reći da me ova izložba ohrabrila, i dala mi velik zamah u leđa ne samo u slikarskom smislu, nego i u humanitarnom. Sigurna sam da ćete me još puno viđati u humanitarnim događanjima.

@Luki i @sempre contra Hvala Vam još jednom od srca, jako ste me razveselili i zaista mi je bilo jako drago što ste došli i što smo se upoznali!

HVALA SVIMA, pogotovo Odjelu za pedijatriju Čakovec








Oznake: art, HumArt

HumArt NAJAVA

četvrtak , 15.03.2018.

Završena i zadnja slika za izložbu. Emocije u meni su zaista isprepletene u tisuće čvorova. Što od straha, što od uzbuđenja jer nisam navikla ni na medijsku hajku. Vjerujem da će ovo biti jedno vrlo zanimljivo iskustvo. Još malo više od tjedan dana me/nas dijeli od tog događaja. No moj najveći problem je; Što odjenuti!? haha!!

Rekla sam vam da ću vas pozvati na svoju prvu samostalnu izložbu. Evo, mislim da je došlo vrijeme da i objavim taj post. Biti će izloženo 16 slika, od toga 5 ženskih portreta i 11 anđela.
Pa eto, od srca vas sve pozivam koji ste u mogućnosti i blizini da posjetite izložbu pod nazivom HumArt


Oznake: art

Creative inspirational energy - my world

petak , 09.03.2018.

Polako slike za izložbu privodim kraju. Ostale su još dvije. Neću vas davit svim radovima ali vrlo rado vam sad pokažem dva. Meni vrlo draga, završene prije par dana. Možda su mi posebne zato što sam baš sebe cijelu uživila u te slike. Slike prikazuju suprotnosti - mene. Zapravo svakog od nas, svi mi imamo u sebi te emocije. U posljednje vrijeme jako doživljavam svaku emociju, i zadržavam je koliko mislim da je potrebno.Neznam čak to ni opisati što se dešava u meni, samo znam da je burno i da je dobro, bilo to pozitivno ili negativno no svakako mi pomaže da sve što imam za reći prenesem na platno.

"U tebi su tri čovjeka: Jedan, kakav bi želio biti. Drugi, kakav misliš da jesi. I treći, kakav si zaista. Tog jedino ne poznaješ."




P.s - nova web stranica je u funkciji, link je u boxu

Oznake: art

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>