Pobjeda na Webfestivalu

Moj blog jedan je od pobjedničkih na natjecanju Carnetovog BLOG Webfestivala 2006. koji se održava u sklopu CUC-a. Pobijedio je u junior kategoriji za znanost i stvaralaštvo prema odluci Ocjenjivačkog suda. Za sve rezultate i ostale pobjednike možete kliknuti OVDJE.


Evo E-maila koji je jučer navečer stigao o pobjedi:

Postovani gospodine Varga,
zadovoljstvo nam je javiti Vam da je Vas blog Kresine fotografije ocjenjivacki sud ocijenio kao najbolji u kategoriji Znanost i stvaralaštvo natjecanja junior BLOG Webfestival 2006.

Dodjela nagrada pobjednicima odvijat ce se u Dubrovniku, u sklopu konferencije CUC 2006. Kao pobjedniku natjecanja u mogucnosti smo ponuditi Vam povratnu avionsku kartu iz Zagreba do Dubrovnika te jedno nocenje u Dubrovniku, 21.studenog. Dodjela nagrada odvijat ce se na gala veceri konferencije, no isti ce se dan poslijepodne odrzati i dogadjanje posveceno Webfestivalu na kojem bismo rado da sudjeluju i pobjednici natjecanja. Od Vas bismo ocekivali da za dogadjanje odaberete citat sa svog bloga koji biste u trajanju od max 3-5 minuta procitali. Kako bismo na vrijeme rezervirali smjestaj i prijevoz, molila bih Vas da nam najkasnije sutra ujutro do 10.00 sati javite mozemo li Vas ocekivati u Dubrovniku. Ispricavam se sto se ovako kasno javljamo.

Cestitam Vam na uspjehu!

Srdacan pozdrav,
Branka Vuk Koracak
Organizacija BLOG Webfestivala 2006
Izuzetno mi je drago zbog pobjede. Još sam i sada u, tako reći, nekakvom transu. :) Zahvaljujem svima (ispod posta "Plovi brod") na čestitkama.

- 15.11.2006. - 17:15 - Komentari (9) - Ispiši - #

Copyright © 2006. - 2013. Krešimir Varga

Krešine fotografije kresofoto.blog.hr Krešimir Varga