kreeza identeeteta

ponedjeljak, 20.02.2006.

i did it

napokon sam uspjela! napokon sam to završila. nakon mjesec i pol dana apstinencije, uslijedio je urnebesni sex, a odmah nakon toga zahlađenje odnosa, čim sam se ja drznula potegnuti pitanje subote navečer. čovjek je hladno, nakon mjesec i pol, proveo noć sa ekipom. stvarno sam bila neizmjerno glupa, kad sam povjerovala da će se nešto promijeniti, što je obećao prije odlaska. njegov sustav vrijednosti je malo pomaknut i to je to. uvijek bi bila na redu tek poslije utakmice, njegovih frendova i pijanstva. šteta, jer i dalje mislim kako nije loš čovjek i zbilja mi je žao, jer mislim da će na takav način teško ikada biti stvarno sretan, ali to je njegov izbor.
prekipilo mi je još u subotu, ali i dalje nisam bila sigurna šta da radim, jer mi je bilo glupo odustat nakon ovoliko vremena (jer ipak mislim da sam ja jedina koja je dobila od njega i to malo što sam dobila), ali sam onda imala jedan "znak" isti taj dan (potpuno nepoznat čovjek mi je rekao nešto što je imalo prilično veze s mojom situacijom... ma, nebitno) a u nedjelju ujutro sam se probudila s rečenicom u glavi: "ti mi daješ samo nemir i čežnju". tako da mislim da sam napokon trebala to napraviti. vratila sam mu neke stvari koje su bile kod mene i zamolila ga da mi se više nikad ne javi... sms-om, nažalost. htjela sam to napraviti uživo, ali takvih smo razgovora imali već bezbroj, ne bi ništa time postigla, samo bi otežala i sebi i njemu.
mislim da je sad stvarno gotovo. jučer sam cijeli dan provela vani, po onom savršenom vremenu. danas se osjećam tako oslobođeno, lagano i opušteno. pao mi je kamen sa srca. još volim luđaka, tu si ne mogu pomoći tako brzo, ali sad mi je napokon jasno da se s njim jednostavno ne može funkcionirati i ja tu ništa ne mogu. dala sam nekoliko puta više nego sve od sebe. a sad je vrijeme da uživam u suncu :)))

- 12:01 - Komentari (2) - Isprintaj - #

subota, 11.02.2006.

loonatic

nema, jednostavno nema boljeg osjećaja od vjetra na mostu, po noći, ispod punog mjeseca. ništa nije vrijedno dovoljno da to zamijeni. nikada i nigdje se ne osjećam toliko slobodna. psihodelično udišem punim plućima dok mi se ne zavrti u glavi, blesavi smajl mi je razvučen od uha do uha, a po licu bridi hladni vjetar... koji nije više toliko hladan da neke najveće optimiste ne bi podsjetio na proljeće. i onda još vidim puni mjesec iznad sebe... aaaaa, ti si... to objašnjava mnoge stvari u današnjem sjebanom danu ;) još posjedujem i rijedak talent da svaki mjesec dobijem upravo u dane punog mjeseca. kakva ljupka kombincija, grof drakula je dijete cvijeća u odnosu na mene :D
ne zna se tko je bio sretniji trčeći po pijesku večeras preko drave - pas ili ja :))) skoro svi ljudi koje znam su me, nakon onog napada na badnjak, pitali: dobro, hoćeš sad napokon prestat okolo bauljat po noći sama??!! pa naravno! ...da neću :))) ne dam to ni za šta na svijetu! tamo sam tako slobodna.
negdje sam nedavno pročitala kako u znaku raka (dec mi :) dominira mjesec. a mjesec se ne nalazi slučajno u korijenu engleske riječi za luđaka :) ah, tako dakle.. osim što sam hazzard to myself i creep, ja sam i loonatic :D

- 20:29 - Komentari (11) - Isprintaj - #

petak, 03.02.2006.

đigimigići

jučer sam pronašla svoj prvi đigimigić!! radi se o pojavi koja je najčešće rezervirana za muškarce, možda zbog toga što imaju dublji pupak, ili možda ima neke veze s njihovom dlakavošću... a možda se samo rjeđe peru :D anyway, đigimigići su one male mucice koje se skupe u pupku, od neke majice ili pulovera. moj jučerašnji đigimigić je bio minijaturan i crven, ali je bio pravi pravcati ponosni đigimigić! (preporučila bih izgovaranje riječi "đigimigići" tako ga naglasak bude na slogu "gi" ali obavezno drugom po redu! pri tom taj slog mora biti propisno, slavonski razvučen. onako, kada pomislite da je već bolesno duuug, e, onda još koju sekundicu duže :D)
luda sam za takvim bolesnim izrazima. najdraža riječ koju sam naučila za vrijeme studija u zg su šmrklje (prijevod za slavonce: bale). šmrklje su mi nekako zvučnije od bala, prava pjesnička onomatopeja :)))
a mila mi je i fraza "ni v rit ni mimo" (prijevod za slavonce: ni u šuleta/pakšu, ni pokraj). zar to nije slikovito? :)))
a kad smo već kod dragih mi izraza, moram podijeliti s vama i najosječkiju rečenicu na svijetu: lega, nije ti dumina pravit diklića od kondora u treski! (prijevod za ne-osječane: prijatelju, nije ti fora pravit budalu od konduktera u tramvaju). :)
željno očekujem vaše omiljene riječi..

- 12:41 - Komentari (11) - Isprintaj - #