kreeza identeeteta

ponedjeljak, 30.01.2006.

trbušni ples i klizaljke

kakav zanimljivi vikend... u subotu sam bila na radionici trbušnog plesa :))) istina da sam crkla i da je jebeno naporno, ali mogu reći da me voditeljica nije ništa posebno fascinirala. ne radi ona to loše, ali nisam naučila ništa što već nisam znala >:) mislim, kakva bi ja kučka bila da ne znam propisno zavrtiti guzom? ;) čak mi je i malo pre statično to sve skupa, ali to vjerojatno ima veze s tim što godinama plešem puno drugih stvari.
uglavnom, ugodno me iznenadilo to što su osječanke i te kako zaintersirane. umjesto jedne, održane su 2 grupe i obje su bile krcate. ali me naživciralo to što nam nisu dali da snimamo, jer im je bilo neugodno, kao da je to što su tamo u najmanju ruku sramota ili kao da rade nešto nepristojno i zabranjeno. uvijek me takve stvari naživciraju. bila si na radionici trbušnog plesa!!!! moš si mislit, sad će te vjerojatno tračat sve susjede.. kako jadno. teoretski, tabui padaju, ali praktično smo još uvijek jebeni malograđani.
jučer sam cijelo prijepodne bauljala okolo sa psom, vrijeme je bilo savršeno! već me stvarno umorila ona hladnoća. predivno predivno sunce :))))
e, a jučer popodne sam bila na klizanju na staroj dravi nakon 1000 godina! to je jedan rukavac malo izvan grada, koji više ne teče. za klizanje nekoliko kilometara prostora, na obje obale šuma i trska iz koje izlijeću sive i bijele čaplje :)) obožavam baranju.
a navečer.. kakav predivni, zdravi umor :)) kako bi to divlji čovjek rekao: sve me boli, što od umora, što od hladnoće.. kakav dobar feeling! :D :D

- 11:17 - Komentari (11) - Isprintaj - #