kraljevski puding

petak, 17.04.2015.

KWADRAT NILBUD.

Spaziergang Schallplatten s ponosom predstavljaju novo pseudovinilno izdanje zemljopisno dislociranog mini-orkestra i opsesivno-kompulzivnih kolekcionara starih zakovica za Hubble teleskop poznatijih pod imenom Japanski Premijeri!

Umjesto jebeštradicionalnog Record Store Day singla, sada i ovdje Record Store Day extended play kolekcija glazbe za prave oblake sačinjene od vode est!

JAPANSKI PREMIJERI - KWADRAT NILBUD.

RSD 2015 EP



SPAZ10

Međunarodni Dan Prodavaonica Ploča i ove godine natjerao je stare ljubitelje vinila na prigodnu diskografsku akciju.

'Kwadrat Nilbud.' zvuk je prostorno razdvojenih Japanskih Premjerministrof, rasipanih po zapadnom svijetu zbog ekonomskog stanja u Zemlji Glupih Hrvata. 'Kwadrat Nilbud' je imenom (i duhom više no što bi oni to priznali) direktna posveta kwadratnodnollskoj prošlosti maister-sintetizatora Mateljana i ober-skladatelja Juričića, kao i stvarnom stanju stvari, s obzirom da je trenutna Mateljanova adresa u gradu na Liffeyju. 'Nilbud' je, kad se okrene, Dublin, a kada se ne okrene - kratka ali fruktozna kolekcija TV-glazbe o Walteru Whiteu, Nosonji iz Smogovaca, Lazu Goluži, Heathu Ledgeru, Joelu Fleischmannu i svim privatnim filmovima koji nas i Vas pucaju, u osobnim mrakovima, mračnim ali i ugodnim.

Također, ovaj EP sadrži i novi žanr srednjevjekovnog intelligent dance musica. I pošten iznos Premier 4.3 Octave Rosewood ksilomarimbe.

Slušanje i (besplatno, ako hoćete) skidanje moguće je ovdje i/ili ovdje, sine.

Podržite vinil.

Proljeće u Spaziergang Schallplatten na Vaše rame slijeće.

Hvala što ste obratili pažnju.
- 19:51 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>