spread your wings and fly away

31.05.2007., četvrtak

Ovaj je test osobnosti zaista nevjerojatan i 100 posto istinit!


Zamislite...

Nalazite se usred džungle, te ste naišli na kućicu pokraj
riječice.

Uđete u kućicu i vidite, ... s lijeve strane 7 krevetića, s desne
strane stolić sa 7 stoličica.

Na stolu se nalazi zdjela s 5 vrsti voća:

* Jabuka * Banana * Jagoda * Breskva * Naranča

Koje biste voće vi zabrali? Vaš izbor mnogo toga otkriva o vašoj ličnosti.









Rezultati:



Ukoliko ste odabrali jabuku:
znači da ste tip osobe koja voli jesti jabuke.



Ukoliko ste odabrali bananu:
znači da ste tip osobe koja voli jesti banane.



Ukoliko ste odabrali jagodu:
znači da ste tip osobe koja voli jesti jagode.




Ukoliko ste odabrali breskvu:
znači da ste tip osobe koja voli jesti breskve.




Ukoliko ste odabrali naranču:
znači da ste tip osobe koja voli jesti naranče.




- 15:42 - Komentari (4) - Isprintaj - #

21.04.2007., subota

neke stvari jednostavno nisu fer

trenuto je kod mene stanje duboke depresije
dakle.....kao prvo dobila sam 3 male smrdljive mackice koje su stare 2 tjedna nemaju mamu pa se ja brinem za njih inace zovu se dudo ,debeli i plava ciganka
a kao drugo ostala sam bez psa
sve je bilo najnormalnije i samo su mu u pon na vecer zadnje noge otkazale i osto je paraliziran da bi drugi dan veterinar reko da imam rak kicme i da mu nema spasa i morali smo ga uspavat sve mi je jos cudno i stalno mislim da je on tu negdje jos uvjek u stanu cak nekad cujem i kako on laje ali nista od toga !!!!
užasno se osjecam i nisam ni mislila da ce me to toliko pogodit
al jbg život tece dalje i nemogu se sad i ja ubit
i neznam o cem da jos pisem pa stoga evo tekst jedne pjesmice hehhe pozdrafce
inace bili smo u zooloskom i gledali medvjedice(dobra srca) lavice i sl a fujj i zmije bljakkkkkk i super mi je sve to vidla sam svoje bliske rođake(majmune) i sramili su me se !!! mislim stvarno di toga ima
i neda mi se ovo pisat dosadno je vise zamara covjeka pa pa
evo vam neka slika i to je to
Free Image Hosting at www.ImageShack.us vesela mica maca
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
- 23:59 - Komentari (21) - Isprintaj - #

21.03.2007., srijeda

no title

živciraju me ovi naslovi pa neznam kak da nazovem post
pa prfo subota dakle svima vama želim sretan dan svetog patrika.....možda malo kasnim al nema veze
uglavnom.......z........r........i........nj.......e.........v...........a...........c
puno veselih ljudi koji plešu po travi...zanimljiv prizor
užasno punon "kuruznih" tj žutih ljudi
a ako jos k tome dodam i striceke u kiltovima
+ vesela muzika
i da tako dalje ne nabrajam
odmah svi znaju da loše moglo bit nije
a i nije bilo lose
buduci da su svi oko mene veselo skakutali (pogotovo striecki u suknjicama a bilo je zanimljivih primjeraka) morala sam i ja skakutat
jos onda onaj covjek sta prica pol ingliš pol hrvaški pa mu se ljudi smiju
pa onda "male" greskice bendova koji su nastupali
mah neznam ni ja vise sta sve tamo nije bilo
pa onda dođe ned ..sunce pici mi roštiljamo mmmmmm mljac roštilj
pa onda krvavi ponedjelak
a skolom odzvanaj pjesmica "nema tete milke"
svi sretnni svi radosni jer nema tete milke a ime neke mlade jadne djevojke koja ju mjena
inace teta milka ili od milja milkica je (old batman) nasa draga profesorica iz kemije
onda dođe utorak a ja jedva cema srijedu
zasto??????
pa moj rodjendan je
juuuuuuuuuupiiiiiii
i stvarno nisam ocekivala da ce mi toliko ljudi cestitat
1.ujutro se probudim u sedam (agrhhh skola) i vec imam ono buuu sms na mobu stoga fala svima
sorry-te kaj vam nisma odg nemam para švorc sam
2.krenem ja prema skoli a na vrhu moje slatke male ulicice veselo djete iliti mirela trci prema meni i cestita mi
3. dođem u skolu na ulazu marga naravno cestita (jos me i zatukla usput)
4.onda dođem tam negdje neznam ni ja gdje sjednem na klupu a njih 45 se zaleti na mene i naravno cestitaju mi i pjevaju jos (ajme majko moja mila) ......meni je bilo neugodno jer ono bas kad ti neko dobrih 10 min pjeva sretan rođendan cjela skola gleda ko je u sredini i onda svi onak belje ma mrs
pa mi onda jos do kraja dana doletavaju ljudi i cestitaju pa dođem doma pa me baka zove
pa odem opet u skolu.....issssssss ljudi prestanite vise nemoguci ste
+9 na inglišu opet nika i iva pjevaju meni pa mi je profa dala cokoladicu kao za rockas
pa onda moj uber fensi mp345678(mp4) koji sam dobila i koji je fakat ono buuu fensi
pa sad ono smišljam kamo zasto kako i s kim ic u subotu?????
iz mene izvire neka cudna radost
jel se vama kad desilo da skužite da navecer ležite u krevetu i smjeskate se?
eh meni je jucer ležala sam i shvatila da imam neki ono buuuu smjesak na licu
i neznam kaj mi znaci ovo "Buuuuu"
i ja sam sretno djete
ali ne želim vise ic na tjelesni NIKADA !!!!!! đ
imam žuljeve od karika mrsssssssss
i vesela muzika(ska isrko i sl) pozitivno utjece na mene sada draga moja mlada generacijo (danas su mi rekli da sam stara) laku noc u 456789 u krevet
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
- 18:15 - Komentari (104) - Isprintaj - #

06.03.2007., utorak

vidi vidi...mama vidi

PA NEZNAM O CEM DA PISEM U POSTU
blog mi je jadan
bila sam na ledu u sub valjda zadnji put u ovoj god
i kisa je padala i pokisli smo šmrc al nama to nije smetalo(nama??? kome nama??? zapravo ni neznam ko je sve tamo bio)
onda sam ja na povratku kuci malo (jace) iživcirala neke ljude stoga im se duboko ispricavam ovim putem ah jbg neznam sta mi je doslo fakat sorry people
i necu vidjet ljude s leda dugooo jos neznam bas dal cemo u kontaktu osta šmrc :(
i neda mi se ic u skolu
i stvarno neznam o cem da pisem
danas sam bila u gradu hihi
i sub imam dog za neku kavu(ah znam obožavatelji moji neznam kak cete bez mene)
ALI znam kak cu ja bez vas
i skoro mi je rockas hahahhaha
/veselim se ko malo djete/hipiiiiiiiii
neki ljudi/ak ih možemo nazvat ljudi/ su mi neke korisne info dali jao jao
i efo jedna slika za kraj njaveceg sranja od the posta in d istori of all blog jer mi se neda pisat
pa pa

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
jaaaaaa/nekaj sam se zamislila/

nadostukavanje posta ko kod marte/ne kao šuze marte neg osobe marte jelte/
hmmmm da danas me buncek jelte moj drug gurnuo u grmlje/jupiii sad sam i ja sumski covjek/
i bas sam si fensi faja faja bruno
i sutra me pita hj jupiiiii književnost vauuuuu konacno me odlucila pitat prije me nije htjela pitat
zato neki neprestano žele odg bio ali im ivana /profa/ neda jao jao to je bas tužnooo evo vec placem/hihihi/
vec mi fale neki ljudi neeeeeeee
i njima je skoro rodjendan
i bas sam kullllll
i neznam sta da tipkam tj pisem
marta je sick /of it all/
jadna iva and nika su nekaj uzimale danas/neke cudno droge/
ja sam jedina osoba koja je dosla na tzk pša sam morala kamikazu zamatat zavojima/kako fensi/
i sve je dosadnno jedva cekam vikend da se nekaj pocne događat a ni neznam kamo cu kako cu a ni s kim cu
inace shvatih danas pod eng da je moje znanje o glazbi preeee veliko ono nekaj smo pricali kak sam smart ispala divim se samoj sebi profa je ostala paf bar se meni tako cinilo a ljudi me samo bledo gledali ah kaj ces
jedva cekam sutra wwwwwweeee
idem jaaaaaaa

- 23:28 - Komentari (79) - Isprintaj - #

24.02.2007., subota

primjetih da postove ne pisem zbog sebe
nego zbog toga sto me drugi nagovaraju na to
stoga... ovaj pst posvecujem sebi i pisem ga zbog sebe
i jos sam malo bolesna....:(
gripujem i mrtva sam i klukam se tabletama i svacime
ali nejdem u skolu jupiiiiiiiiiii
......ali moram u pon.....
sad se sjetih onih nikinih zelenih glivica.....
moram ju pitat kak se to dobiva hihih (nika pozdrav)
i mireling malog prista nasred lica ko đambo pica haha tak nes je mudro dijete reklo
mudro dijete je isto bolesno gripuje
i teu sam vidla jeeeeeeeee ...sunce moje
neki ljudi misle da se cjeli svijet vrtiii oko njih(znajuoni koji su)ambipur
hihihi(zlocesti smjeh)
imam žuljeve od klizaljkino vec par tjedana ali idem ja sljedeci vikend opet cim ozdravim hihihhih
i danas sam bila konacno u stanju izac iz kuce jupppiiiii
i ja nebi na kemiju ona luda tete milka ce me ubitttt nije bas zdrava ona ali nema veze valjda cu preživjet
i neda mi se ovo vise pisat stvarno ne pisem iz gusta pa pa



- 22:25 - Komentari (25) - Isprintaj - #

04.02.2007., nedjelja

sretan ti rođendan

biti ce ovo jedan kratak post....bez puno mudrih recenica.lud......dakle di da pocnem pa evo pocet cu s pocetkom dakle danas je 4.veljača iliti 4.2.2007 dale prije tocno godinu dana otvoren je ovaj blog ovo mu je prvi rodjenadnparty
pa nadam se da nije i psljednji monogo sam puta htjela promjenit ovu svoju glupu adresu koja apsolutno nista ne znaci ali koso blog je vec ono legenda /hehe kak sam umišljena/ pa onda mi je uvjek žao promjenit lud
puno ljudi koji su poceli pisat kada i ja vise ne pisu rijetki su ti koji pisu navedimo kao primjer broken7 cura je super i pocela pisat par dana prijem mene i jos pise pa stoga sam ju jednostavno morala spomenut mare moja vise ne pise kolko znam ni jedan ivan ni luce kolko znam nažalostnjami
eh asd ovog bloga nebi bilo naravno bez mene i moram keku spomenut znaci bloga nebi bilo ni bez njega jer on ga je napravio stooga fala kekopartyrofl
puno se toga on tada promjenilo ko i ja sma npr nikako nemogu reci da sam ista ona osoba od prije godinu dana zapravo je sve nekako drugacije a ovaj moj blog je kao neki mali dio tog mozaika tih promjenasmokin sve je postalo drugacije i puno puta sam se zapitala zasto ja ovaj blog uopce pisem ali puno puta mi je bilo i drago zbog toga kissi sve to skupa kad se zbroji ovo je moj blog stoga pozdraf svima i nada se da bumo se jos dugooo citali pisali komentirali i sve kaj us to ide pooozzzzpartythumbupsmokinkiss

- 00:28 - Komentari (27) - Isprintaj - #

31.01.2007., srijeda

post bez naslova ili naslov bez posta pitanje je sad

doslovno su me ljudi poceli napadatlud po cesti zbog novg posta pa onda evo im ga mislil neki su mi cak poceli navodit datume mojeg last posta misli stvarno
hehe ja sad nisam u skoli i doma se izležavam jer imam neku neidentificiranu bolest riganje temperatura i sl i tako sam ja sad doma vec drugi dan al danas sam fakat mogla u sk al majka je rekla da nejdem i ja se ofkors nisam bunila eh da ljepo je bit kod kuce dome slatki dome hahahah mudra sam ja i to jakooooo
eh da izasla je ta nova vista i nije da sam sretna zbog toga neg sam jednostavno sretna na neki svoj cudan nacin se veselim meni nebitnim stvarima tipa izlaska te viste naime moj otac je reko da bu mi to kupil buduci da je moj kompek crko pa sad koristim njegov laptop eh da i sad citam ja o toj visti i navodno ima dobar w.media player ufff zanima me koje to mogucnosti sve ima
i fali mi skola i ljudi iz nje makar vecinu od onih koji mi fale i ne viđam po skoli svejedno mi fale i divim se samoj sebi ja osoba koja se inace ne odvaja od moba sam dva dana preživla bez njega ponosna sam na sebe i planiram neko odvikavanje od njega provest sad kolko uspješno neznam tesko je to
osjecam se jadno i boli me žulj od klizanja i pece me i ide mi na živce kul je to klizanje i super je i fensi je makar muzika koju puštaju i nije ona koju bi ja ikada sebi samoj pustila ali jednostavno zbog ljudova drustva i sl zaboravis na tu sminkica muziku i zabavljas se i kako je jedna cura jednom rekla: ˝veselim se˝kad puste him jer ipak to nemožemo nazvati repom ili sl ali opet nemremo to nazvat ni metalom možda cak ni rockom˝! i bila je tad u pravu
i jedva cekam sutra da idem u skolu jer mi je dosadno doma i cobra/braco/ mi neda mira i nadam se da bum ozdravila do subote zbog klizanja of kors jer mi fali i onda ono silno prežderavanje poslje i sve to skupa uber fensi sam si i sebi i drugima
i naucila sam igrat šah jej i raska je najavila da bumo isli na maturalac jos jednom jej
i sad citam tportal i neki clanak i pise da prijateljice cine prak boljim i ljepsim hehe zato treba cuvat prijatelje mislim neznam kaj mi je doslo da ovo pisem
i neznam o cem bi jos mogla pisat ocim o ooo neznam oooo cemu
dakle sad cu ja pisat o neznam ni ja cemu e pa necu vec cu ovaj post jos jedan u gomili privesti kraju i napomenuti da se skoro približavaju dva rodjendana of kors onaj moga blog ali i moj
stoga pozdraf svima ovdje prisutnima i hocuuu puno komentara jej komentare dajte recite bilo kaj mislim tipkajte razgibajte prstice mahmahmahmahmah uf mah mah



- 16:46 - Komentari (22) - Isprintaj - #

16.12.2006., subota

lovorov list

Hmmm neznam kak pocet ovaj post
Dakle jos samo tjedan dana iliti jedan tjedan do kraja prvog polugodista ja naravno nisam zadovoljna ocjenama i svime opcenito
Osim svojom ocjenom iz povijesti jej imt cu 5 wau bas sam samoj sebi fensi
Kaj vama nisam?????
Pa mene bi trebali izabrat za naj fensi osobu godine jer ipak ja dajem uber kul idejice i savjete
Inace znate ja sam joha po nekeom tam keltskom horoskopu a joha uspostavlja ravnotežu između žene i muškarca i tak to pa su mi rekli da cu ja sa svojim uber fensi savjetima jednog dana imat bracno savjetovaliste
Imat cu hrpu para...
I kupit cu si ficeka ili bubuah moja mica maca inace imam malu micu macu doduse kod bake mi je jer moja okrutna majka kaže da ju nesmijem dofurat doma da ju pes ne ubije /inace nisam znala da pekinezer može nekog ubit/
Skoro ce božič
To je jedan vrlo komercijaliziran blagdan al opet mi se sviđa zbog fine papice i svega toga i ono neznam makar ja nikad nista nisam dobivala i sretna sam zbog toga jer mislim da smisao blagdana nije u kupovanju silnih poklona al ak mi sad bas neko od vas hoce dat 1000 kn može nema problema ja se necu bunit
Hmm zavrsio je big brother
Tomica nije pobjednik
Koja steta a decko je bas fensi on je moj favorit
Od sad na mom blogu možete nac neke fensi savjete i tak neke preporuke
Evo npr poslušajte si pjesmu od pearl jama -black- super stvar
I tak to
Neda mi se više pisat hocu punooo komentara
Iden ja
mahmahmahmah
- 23:31 - Komentari (49) - Isprintaj - #

09.12.2006., subota

ko bi reko novi post

stalno mi ljudi govore da moram napisat novi post i na kraju ga niko i ne procita a kamoli da bi ostavili komentarheadbang
eto skola je pri kraju proc cu s 4...agrrrhh pa nemogu vjerovat
i stalno dobivamo neke nove profesore raska nam je na bolovanju pa imamo neko "malo cudu "/tak su ju akaci nazvali/od profe (mislim da je zena visoka oko 150cm)lud
i nova profa iz vjerica(uff ) nebi bas rekla da ona predaje vjeronauk jer od kako je dosla boga spomenuli nismo cak se ni molit netrebamo na pocetku sata i ono fakat je ok i sad sljedi najbolje ženska sluša mejdene pink floyod azru i tak ono jos nam je i pricala kak je svom starom maznula auto thumbup.... smijemo jest pod satom a neki su cak dobili privilegiju da drže noge na stolu agrrhh nije far ja nemam to pravo al nekad ženska zna bit malo dosadna al ok
i neki mladi tip nam je na prakis iz tjelesnog wtffff i sad moramo radit nekaj pod tjelesnim agrhhh.... i plesat smo morali i to valcer/aha moš si mislit kak je to zgledalo/ ja naravno nemam pojimabang i još sam morala plesat s kamikazom iliti markom/decko ima samoubilacke namjere pa ga zovemo kamikaza/mah
e pa sad sam se sjetila jednog vica
zasto kamikaza nosi kacigu???
iz fore!/roflroflhihihih....koji bolesni smjeh/
moram cestitat rođendan megyyyy-ci pa sretno ti bilokiss
uf pa lagano se bliži i nova godina/jej jedva cekan/...bit ce zakon
i sadf slišam october light/krščanski bend/ neki kao ska al ono pobožni decki/kamikaza ih zna/ on mi je i cd dao al sta je najbolje oni su nastupali sa six packom agrhh aj ja nisam bila na koncu/jedan od vecih propusta u mom životu/mad
i nesmijem zaboravit pozdrafit jaoo puno ljudofaparty
želim jako puno komentara šmrc ajde ljudu hocu komentare....kementraij narode.....svi ljudi koji su poceli pisat kad i ja vise ne pisu blog kao da vise nije bog ! bio je sv.nikola
je al i bez čizmice je on doso kod mene/nadam se da se nije ugusio od mojih šuza/ nisam ja kriva ako je pa onda vama nije niš doni jer je bio mrtav... hihihi rofl
i u zadnje vrijeme stalno slušam placebo...
neki su ljudi sretni neki nisu neki se svađaju a ja preživljavam/koja mudra recenica/evo doso mi sad neki sugavi sms
imam neke slike u box-u jej
a neki ljudi su tolko ocajni da moraju kopirat slike s mog bloga/ja znam da sam ja kul i da me ljudi vec i citiraju po svojim blogovima(za to se ne ljutim i za tu osobu) al ovo s kopiranjem slikica hmmm neznam kaj da kažem neg ljudi ocajni ste!!!!bangbangbangnaughtynaughtyyes
post se približava kraju
evo post upravo zavrsava
stoga pozdraf idem ja i nemojte zaboravit komentirat pisite kaj god hocete al ja želimmmm komentareeeee hocu komentare aaaaaaaaaaaa komentiraj narodenjami
bye !nut
- 15:12 - Komentari (16) - Isprintaj - #

28.11.2006., utorak

dubokoumni post

ROCK
Rock je vrsta popularne muzike koja tipično sadržaje pjevanje (često sa pratećim glasom), električne gitare, i značajnu back beat; drugi instrumenti, poput saksofona, se često upoterbljavaju u nekim stilovima. Kao kulturni fenomen, društveni utjecaj rocka na svijet se ne može usporediti sa bilo kojom drugom vrstom muzike. Neki kažu da je rock zaustavio ratove i proširio mir i toleranciju, dok neki drugi tvrde da je iskvario nevine i proširio nemoralnost. Rock, koji se prvi put pojavljuje u Sjedinjenim Američkim Državama, je postao popularan širom svijeta i raširio se u mnoštvo različitih stilova.

Ponekad rock se također zove rock and roll (pisalo se i rock 'n' roll, naročito u prvom desetljeću), ali taj naziv uglavnom označava rane godine žanre tokom 1950ih i 1960ih, dok se kraći naziv rock upotrebljava za sve. Granice žanre su slabo utvrđene i šire. Ponekad naziv se upotrebljava za neke tek daleko-povezane žanre, poput

PUNK

Punk ili punk rock je vrsta rock glazbe nastala otprilike 1976. godine u Londonu i New Yorku, u obliku trominutnih jednostavnih pjesama o gnjevu, dosadi, protivljenju vlasti i državi (neki tvrde da su početci bili nekoliko godina ranije). Prve punk grupe bile su The Ramones u SAD-u i Sex Pistols, The Clash i The Damned u Velikoj Britaniji. U Hrvatskoj su također krajem 1970ih godina u Rijeci djelovali Parafi i Termiti. U tim su godinama Sex Pistols i Ramones imali komercijalni proboj, iako su prije njih svirali sastavi kao što su The Stooges iz New Yorka. Punk glazba se ističe minimalnim brojem instrumenata (gitara, bas gitara, bubnjevi), kao i jednostavnošću kompozicije.

Punk bendovi najčešće emuliraju pristup garažnih rock bandova 60-ih. Kratke kompozicije su također jedna od najznačajnijih odlika punk bendova. Pjesme su obično dugačke oko dvije i dvije i pol minute, ali nekad i 30 sekundi. Vrlo rijetko ćete naći punk kompoziciju dulju od četiri minute. Punk rock je uobičajeno bržeg tempa, osobito hardcore punk.

Tipični punk instrumenti su bubnjevi, jedna ili dvije električne gitare i bas gitara. Bubnjevi uobičajeno zvuče teško i mokro. Punk vokali obično zvuče nazalno i zagrobno. Produkcija je minimalna, ponekad sa pjesmama sprženim u samoj garaži. Punk bendovi najčešće produciraju sami sebe.

METAL
Heavy metal je vrsta glazbe karakterizirana agresivnim i brzim ritmovima, gitarističkim distorzijama i virtuoznim solažama. Korijeni heavy metala leže u rock i hard rock sastavima koji su krajem 60-ih i početkom 70-ih za svoje glazbene teme izabrali crnu magiju i mistiku, svirali progresivni blues, teškim rock gitarama poput Black Sabbatha, mističnih stihova Blue Öyster Culta, karakterističnog zvuka orgulja i gitara Iron Butterflyja, Blue Cheera i Vanila Fudgea, mješavine tradicionalnih materijala i rock skladbi Creama, te slavnih Led Zeppelina i njihove zbirke starih blues riffova i originalnog rock materijala. Heavy metal je na vrhuncu bio tijekom osamdesetih nadahnut Aerosmithom i u svojoj tvrđoj verziji koju su predvodili Guns N' Roses.
- 20:28 - Komentari (5) - Isprintaj - #

19.11.2006., nedjelja

smislila sam jedan dobar naslov za ovaj post ali sam ga zaboravila...

dakle ovo pisem od doma iz svoje sobe i na svojoj tipkovnici(ak ste gladni pokupite ostatke hrane s moje tipkovnice i nahranit cete pol afrike)
dakle nakon tri ili vise mj komp mi funkcionira radi i u normalnom je stanju
imam neke nove cudne programe koji me malo zbunjuju
1. pocela je skola(vec odavno) i super nam je u skoli(mm) i ici cemo na maturalac ak cemo bit dobri i to na vis 4dana
jedna stvar mi je jasna idemo na jedan otok koji je prilicno daleko od obale i zagreba tako da nekom nebi palo na pamet pobjec (hahahah)...salim se
imali smo i cagu u skoli kjao neka nasa prva sluzbena malo sam se izubijala ali inace sve kul/umrla sam jedno tri puta/
i neznam o cemu da pisem moram pozdravit sve ljude
evo neke fore....malo naci fora(zbog kojih cu ja po skoli kupit batine)

Došao Htler u Auschwitz i padne mu pepela po ramenu, a on će: "Ma skini mi se čovječe!"

Doveli SS-ovci Hitleru četiri Židova: Hitler prvom kaže da digne desnu ruku i lijevu nogu, ovaj diže a Hitler ga gurnu u provaliju. Drugom reče da digne lijevu ruku i desnu nogu, a Hitler ga opet gurne. Trećem kaže da digne desnu ruku i desnu nogu i ovaj to uradi, a Hitler opet u provaliju. Četvrti je digao lijevu ruku i lijevu nogu i Hitler ga je gurnuo. Kad iz kuće zove Hitlerova mama i kaže: "Hitlere, hajde u kuću dosta je igranja Tetrisa."

Za koliko vremena crnkinja iznese smeće. Za 9 mjeseci.

Noć...grm...guzi Mujo neku žensku na groblju. Dolazi Haso i kaže mu: "Ej, bolan Mujo, daj i meni malo!!!" A Mujo će njemu na to: "Eno ti lopata pa si iskopaj!"

Prognoza za subotu:
Prolom alkohola-vrlo pitko, par litara po osobi. Dobra vidljivost do 23 sata, poslije magla. Mjestimična nesvjestica, pred jutro obilno riganje!
Prognoza za nedjelju: meteopati se definitivno nece sjecati subote!

Kad si shrvan do boli i nitko te ne voli, ne daj dušu stock coli, ne daj stotku za još jednu votku, nego reci jednom se živi i raspali po PIVI!

Ako ti loše krene nemoj bosti vene, ako ti se nešto desi nemoj snifati ljepilo u kesi, nego malo mućni glavom, problemi se rješavaju travom!/znam kome ce se ova fora posebno svidjet/

Pita majmunčić mamu: "Zašto smo mi ovako ružni?"
Mama ga tiješi: "Budi sine sretan da ovako izgledamo, da vidiš tek ovog što čita SMS kakav je!"

Pita krumpir krumpirku: "Hoćeš se pržiti?", a ona će: "Ne mogu, imam kečap."

Znanstvenici su objavili otkriće da će se radi globalnog zatopljenja Zemlja potopiti, ali ti ne brini - govna plutaju!
i sad nesto za ljude koji igraju wow
1.wow je sranje
2.wow je sranje
3.wow je sranje
4.wow je sranje
... ... ... ... ...thumbup



- 13:47 - Komentari (13) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< svibanj, 2007  
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us








blind guardian-spread your wings

Sammy was low,
just watching the show,
over and over again.
He knew it was time,
he'd made up his mind,
to leave his dead life behind.

His boss said to him
boy, you'd better begin
to get those crazy notions
right out of your head
Sammy who do you think that you are?
You should have been sweeping,
at the emerald bar.

spread your wings and fly away,
fly away, far away.
Spread your little wings and fly away
fly away, far away.
Pull yourself together,
'cause you know you should do better,
that's because you're a free man.

He spends his evenings alone,
in his hotelroom.
Keeping his thoughts to himself,
he'd be leaving soon.
Wishing he was miles and miles away,
nothing in this world, nothing,
would make him stay.

Since he was small,
had no luck at all,
nothing came easy to him.
Now it was time,
he'd made up his mind,
this could be my last change

His boss said to him
now listen boy, you're always dreaming,
you got no real ambition,
you won't get worried for.
Sammy, boy don't you know who you are?
why can't you be happy,
at the emerald bar?

(So honey) spread you wings and fly away,
fly away, far away.
spread your little wings and fly away,
fly away, far away.
pull yourself together,
'cause you know you should do better,
that's because your a free man.
come on honey (fly with me)...

about a girl:

ime ana
14 ljeta
zivim u zagrebu
volim:
-mrak
-neke ljude
-izlazit...
mrzim:
-razmažena derišta,forsere,umišljene,laž,štrebanje
-kad neko na sve naćine pokušava privuc pažnju
-bledu zimu
-decu/onu iz razreda/
slušam: bad religion,blind guardian,
debeli precjednik,pantera,
disturbed,pennywise,pixies,
godsmack,in flames,iron maiden,misfits,nofx,
rammstein,ramones,siddhart,pearl jam,
offspring, SKA-P ...ma svasta

Image Hosted by ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se