14.03.2009., subota

Dobro mi došli, uvaženi budući (p)osjetitelji predmetnog b(r)loga!


Evo, dakle, kako rekoh i u naslovu, otvorih blog (majko mila, kol'ko aorista!), više-manje iz osobne znatiželje, a određenim, reklo bi se većim, dijelom na ovo zlo, ničim izazvan, bijah nagovoren od svoje drage prijateljice Dame, Zagy, ili kako ju već poznajete, kao i njezine sudruge, jednako napasne persone, stanovite Micice!
Dakle, b(r)log, kako mu i samo ime kaže, je otvoren svima, pa izvol'te, osećajte se kak doma! Sam bi vas lepo prosil, najte se tak i ponašati! Mislim, ponašati kak doma! Jerbo ovo je ipak djelomično javni prostor, pa od Vas očekujem, odnosno čamim čekajući ili čekam čameći, kulturno i obzirno ponašanje, a isto tako i "vaspitanje".
Nema vrijeđanja, osim uobičajenih i našem narodu svojstvenih folklorno uobičajenih spominjanja majke, sestre i sl. Također nije dozvoljeno blaćenje lika i djela J.K., L.B., I.S. i sl. likova iz podzemnog i nadzemnog miljea unutarnje i vanjske politike Lijepe li im njihove, a Jadne Naše (podaci o individuama poznati Interpolu, CIA-i, MOSSAD-u, Hezzbollah-u i autoru ovoga uvodnog prvijenca), stanovit-e/og Vlade, sa nadimkom ERHA, ali iznošenje Vašeg viđenja njih iz Vaše perpektive, kao i činjenično stanje koje će se ovdje vjerojatno iznositi, ukoliko ne budem lišen slobode poradi podrivanja obrambene moći i nadasve umanjivanja šansi za ulazak u kloaku u narodu poznatu kao EU!
A sad, Bože dragi, nađe li se netko povrijeđen istinom i činjenicama, kaj mu ja pak morem!
Možda neki, koji budu prozivani i imenovani, ili se prepoznaju u tekstovima koji slijede, ipak konačno dođu do zaključka: Kad se idu jesti govna, valja ponijeti i žlicu!
Ispričavam se na možebitnim greškama/griješkama, tipfelerima ili sl. blesavoćama, ali prvi put je ipak prvi put!
Sjetite se kak je Vama bilo prvi put, niste znali kam bi z nosom, kam z rukama, a nekmoli s nečim drugim!
Eto toliko za 1. put, komentare, pohvale i kritike primam uobičajenim putem, a za eventualne novčane priloge dogovarati ćemo se u hodu!
- 21:56 - Komentari (6) - Isprintaj - #

  ožujak, 2009 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Rujan 2010 (1)
Kolovoz 2010 (1)
Svibanj 2009 (1)
Travanj 2009 (2)
Ožujak 2009 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Ovaj ovdje predočeni Vam blog namijenjen je ljutom boju protiv laži, ljigavosti, nepravde, licemjerja, krivih vrijednosti, izopačenog ponašanja, a ponajviše protiv, kao i KONTRA svega mogućeg zamislivog i nezamislivog!
Autor bloga je uredni porezni obveznik "vulgaris", odnosno, jedan obični ....JA! burninmad
Nadam se i čekam Vašu pomoć, ideje, podršku i kritike!

Moji frendovi,
da vas ne tražim po bespućima


zzbu
SVIMA
Lady
Roberty-blog(valjda)

***************


blog.hr