Pustolovine jednog pustolova

06.06.2006., utorak

HEPI BRZDEJ TU JU......

Sretan rođendan ti, Sretan rođendan Ti!
Sretan rođendan Konan....Sretan rođendan Ti!


Konan danas (06.06.06) slavi svoj 6. ročkas....šaljemo mu 666 pusolina i puseka!!! Fešta tj. parti če se održavati od danas od 6 sati, 6 minuta i 6 sekundi na dalje.....Svi ste pozvani...feštaparty se naravno održava na Fratarskom.... i obavezno dufurajte poklone ili mu ih pošaljite na mail: tata_ti_je_peder@net.hr
Očekujemo vašu pojavu i poklone.....Doći će i poseban gost:konanov tata koje JEthumbup peder sa svojim zaručnikom. I to vam je jedina prilika da ga vidite uživo-lajv....nemojte propustiti ovu posebnu prigodu.

2.obavijest: zaručnik od Konanovog tate je dobio vanbračno dijete....preslatku djevojčicu.....evo vam sličica headbang:

Image Hosted by ImageShack.us

Konan ju obožava.....pa ko nebi????????headbang...

ČAU SVIMAA!!!!wave
Puno pusolina i puseka kiss
natipkano u 10:47 - Komentaraj konanovu pustolovinu (52) - uzmi konana za uspomenu(ili možda nešto više) - #

12.05.2006., petak

KONANOVA ZANIMANJA

Nakon što je Konanova veza sa Foškerom postala ozbiljnija, te su čak odlučili zajedno živjeti u njihovom malom carstvu, gdje se njihova romansa i rodila – SPOD BANKA, Foškera je odlučila potegnuti neke svoje "utjecajne" veze i zaposliti Konana u državnoj službi.
Ali pošto je Konan svestran tj. nastran i sposoban za više poslova, pružila mu je šansu da pokaže svoje znanje na više «terena».
PRVI mu je posao našla u "Konan TOURSU" da bude "šole" (šofer) u najmodernijem i najluksuznijem autobusu s pola zvjezdice – KARTONJAČI. Taj je prvoklasni bus izgrađen od kartona i ima veoma udobne stolice (ak ne vjerujete uvjerite se sami) i velike prozore te zavjese od toalet papira tak da te zavjese mogu poslužiti još nečemu ( ako baš nemate drugog izbora…)
DRUGI posao bila mu je prodaja depilacijskih preparata (kreme, depilatori, britvice…) za sva područja tijela: NOGE, prsa, pazuh, bikini zonu i tako dalje i tako bliže.
TREČI posao mu je u Ministarstvu zdravlja gdje svojim kolegama i široj javnosti preko televizije na Konan chanellu (emisija je svakoga dana u 22:22 ujutro) dijeli besplatne savjete za siguran intimni život. Evo šta Konan kaže dvotočke (:)

"Najbolje kontracepcijsko sredstvo su nedepilirane
noge"

Mi se naravno slažemo s njim, zar ne?????….ma slažemo se!

by: Vaša drva (drvo #1, drvo #a i drvo #8)

P.S. čips je fuuuuuuuul dobar wahahahaha!!!

Image Hosted by ImageShack.us
opako, opako nema šta....
natipkano u 15:33 - Komentaraj konanovu pustolovinu (65) - uzmi konana za uspomenu(ili možda nešto više) - #

11.05.2006., četvrtak

SUTRA JE TAJ DAN D

Danas se trebao pojaviti novi post...ali nije niti neće....imale smo nekih tehničkih problema pa smo bile spriječene...al zato post stiže sutra.sada stvarno..duboko se ispričavamo zbog ovoga i neće se ponoviti....!!!! do tada..uživajte...by: andrea & nina #8 (konanica #1 trenutačno nije s nama - tijelom samo - duhom da)...ČAO SVIMAAAAAAA
natipkano u 13:25 - Komentaraj konanovu pustolovinu (1) - uzmi konana za uspomenu(ili možda nešto više) - #

27.04.2006., četvrtak

Konan i Foškera spod banka (DOSLOVNO)

Jedan dan Foškera je pozvala posebnog gosta u njene odaje spod banka – Konana; glavom i bradom. Sad čemo Vam ispričati kako se to zbilo.Slušajte:

Ah, proljeće je..za Konana najdraže godišnje doba, on je ipak duboko u sebi, ispod svojih nabildanih mišića na jednoj ruci i seksi nogu, samo još jedna romantična dušica koja čeka onu pravu.. Pošto je valentinovo proveo sam (such a lonely day…), sam je sebi naredio da do kraja proljeća mora imati družicu za «igru» :-)).
I tako se on jednog dana sav sredio: natapirao je svoje dlake na prsima i počešljo one na nogama i ispod pazuha, primijenio svoje tanga gačice koje nosi ispod svoje Konanovske suknjice sa špakom i leopard uzorkom i krenuo sa svojom splavi na daleku pučinu na Fratarski. Tamo se trebao odigrati jedan od najvažnijih događaja u njegovom životu..i odigro se..Išao je na dejt sa, za njega Božicom ljepote, Foškerom..Ona ga je zvala na dejt preko sms-a..! Plovio je, plovio i plovio i napokon doplovio (jebote skoro se izgubio al nije..za dlaku..uf..). Kada je stigao do odredišta – spod banka – ugledao ju je..Nju…sjedila je tamo, bila je ispod stola – spod banka :-)) haha…Postajalo je sve napetije i napetije. Od uzbuđenja i napaljenosti nakostriješile su mu se sve dlake na njegovom seksi body i nikako ih nije mogao spustiti (pogotovo one na nogama).
Ona ga je ljubazno upitala>>:»Bejbe, oš pit ča god? Mineralnu?» Ali on je odlučno odbio rekavši joj da ne pije alkohol preko tjedna. Bio je petak i jedva je čekao subotu da se uroka..ono do kraja…i dočeko ju je sa Foškerom i to spod banka..Ko zna ča su sve radili tamo..Bo..nismo vidjele, samo smo čule…! Pa si Vi mislite i zamišljajte hahahahaha!!

Image Hosted by ImageShack.us

(evo da imate i za gledat, a ne samo za čitat, tako nam se konan sredio za na dejt...)

Kad se Konan vratio od Foškere, (onako izdehidriran, pogađajte zašto ili bolje nemojte), ispričo je, nama osobno, «neke viceve» dvotočke

«Doša Konan u dučan i tražio kruh. Prodavačica ga upita: ša crni ili bijeli? A on samouvjereno odgovori: Ma šta, svejedno ionako sam došao sa splavi»


«Šta radi Konan kad završi ekonomski fakultet?? Hehe-nitko ne zna??? Evo odgovora:
Pa…skine skelu i ide na filozofski…!»

Za kraj: nemojte ni pokušavat skužiti onaj prvi vic..iskreno nemate šta skužiti hahaha…
Vidimo se i nekst avanturi.. i pustolovini …

Pozdravljaju Vas 3 drva – ne trebamo se predstavljati jelda?? Ne moramo…

natipkano u 13:09 - Komentaraj konanovu pustolovinu (38) - uzmi konana za uspomenu(ili možda nešto više) - #

25.04.2006., utorak

JOŠ SAMO MALO….

Vidimo da svi s veeelikim nestrpljenjem čekate novi post….Dajte ljudi strpite se :-)….Konan je imao nekih problema….bio je bolestan :-(( …u četvrtak če ozdraviti hahahaha…nije smiješno..ma je…zabrijala sam…Vidimo se uskoro..u novoj pustolovini…ČAO SVIMA!
Pozdravljaju Vas vaše Konanice: SlipKnoT 515, blondy i ja (TonKpilS).
P.S. tata ti JE peder wahahaha
Image Hosted by ImageShack.us

natipkano u 17:06 - Komentaraj konanovu pustolovinu (13) - uzmi konana za uspomenu(ili možda nešto više) - #

12.04.2006., srijeda

UPOZORENJE: ZABRANJENO ZA MLAĐE OD 75

Tata mu JE peder!!!

*Konan biser(trenutak nadahnuća:-):ponekad su zaljubljenima prepreke rasne razilke, ponekad društvene okolnosti a ponekada i ćinjenica da su ISTOGA SPOLA. Takva se ljubavna prepreka dogodila Konanovom tati koji JE Image Hosted by ImageShack.us peder…Slušajte (a možete i čitat )
Konan Stariji & Ružniji i Bred Pit, obojica siromašni 75-godišnjaci, prijave se za ljetni posao čuvanja ovca (mee-mee hehe) na planini Čičarija.
Image Hosted by ImageShack.us
(evo i ''uniforme'' koje su naši ''pastiri'' morali nositi - ful napaljuje, šta ne?)
Izolirani u divljem ambijentu mladići tj.komadi se postupno zbliže. Nakon nekoliko večeri provedenih uz vatru i obilne količine mineralne, Konan Stariji & Ružniji bude prepijan da odjaše ovcama na pašnjak stoga prihvati Bredov poziv da mu se pridruži u njegovom šatoru od kartona (u njegove odaje haahah…). Pripijeni jedno uz drugo i zagrijani ovčjim vunama, Konan Stariji & Ružniji i Bred Pit iznenada i vatreno i divlje počinju voditi ljubav-glasno i strasno ah-ah-ah-ah! Konan Stariji & Ružniji ujutro odjaše s riječima:»Ovo se dogodilo ovdje i nikada više (nego poslije) i samo ovdje. No neće biti baš tako-biti će svugdje…gdje god..samo da se karaju (to im je bio cilj)…Možemo pretpostaviti da je posao čuvanja ovca vrlo dosadan, ali oni su se u tajnosti dogovorili da taj posao za njih ne mora biti tapija-već da če biti divlji (i hoće)…No sve što je lijepo kratko traje pa je tako i tom slavnom i divljem ljetu došo kraj šmrc šmrc :-(((…Dvojica mladića spuste se niz Čičariju napuštajući Bredov šator od kartona i rastanu se bez izrečene želje da se ponovo vide (iako su to oboje divlje željeli i htjeli..)
Nakon punih 57 god. opet se sastaju (još mlađi nego prije) i među dvojici mladića(u najboljim godinama) opet počinju frcati stare iskre ljubavi&strasti. Sad već ljubavni par, Konan Stariji & Ružniji i Bred Pit sastaju se već kroz dva desetljeća na gej izletima u prirodi koje organizira Čičarija Tourist!!
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Tri točkice….Image Hosted by ImageShack.us
Sad čemo Vam reći šta će se zbivati u sljedećem postu:e pa saznati čete kada ga napišemo hahahahaha…..
Budite uz nas i nakon reklama...slijedi PP...
Image Hosted by ImageShack.us
natipkano u 20:36 - Komentaraj konanovu pustolovinu (41) - uzmi konana za uspomenu(ili možda nešto više) - #

07.04.2006., petak

KONAN IS BACK (u velikom stilu :-)))

Danas čemo Vam pisati o Konanovim pustolovinama u školi. Taj je lik tako pametno inteligentan. Svi u školi tj. svi u državi (koja se zove Konanovska zemlja defakto Konanđija) su ljubomorni na njega. Jučer su učili abecedu i samo on napreduje. Zna čak do slova C, ali dok dođe do tog slova muca-na veliko (malo je nesiguranno a jebi ga),al če iči na instrukcije pa možda nauči do E ,zna brojati čak do 5 jer kada su učili brojanje do 10 je markirao (on je bed boj konan).
Nakon što se preko vikenda odmarao (u subotu se napioparty od mineralne pa ga je još držalo), u ponedjeljak mu se dogodio peh koji če pamtiti cijeli život….a jadaaan. Evo šta se zbilo dvotočke: bio je na satu obrane od depilacijske kreme jer njegovi su ga uvijek učili da je prirodan izgled najljepši. Dakle nikako se nije smjelo dogoditi da izgubi koju dlačicu sa svojih seksi nogu. Profa koja je predavala taj predmet bila je još dlakavija od njega i zato je Konan imao osječaj manje vrijednosti (šmrc :-(((…
Ali sada stvarno koji je taj peh bio: on se potajno palio na tu profu jer mu je bila uzor i idol i napaljivonut se na nju i njene dlakave i masne noge. Zbilo se ono neizbježno: DIGO MU SE ONAJ KONANOVSKI KURAC!!!eek Evo to su te perverzije na koje ste tako duuugo čekali heheh. I šta se dogodilo poslje toga? Pobego je ča…i nije se više vratio zato što mu je profa rekla: TATA TI JE PEDER!!» i on se je uvrijedio jer mu tata JEthumbup peder…a jebi ga… TU BI KONTINJUD tri točkicewave

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us
da se konan našminka i on bi izgledao ovako, naime ovo mu je stari...čisti peder

natipkano u 21:02 - Komentaraj konanovu pustolovinu (28) - uzmi konana za uspomenu(ili možda nešto više) - #

02.04.2006., nedjelja

ko je zapravo konan?(ali ne conan nego KONAN)

dakle ovako...slušajte...konan je jedan tip, komad,snažan,hrabar i tako dalje i tako bliže tri točkice! on je jedan usamljeni pustolov koji nikad nije sam, uvijek je u nekom seksi društvu s puno konanica i konana ali on je pravi konan;on je original-ostali su kopije!
Upoznavat ćemo Vas s njegovim avanturama....
za početak on izgleda upravo ovako:jako ljepo izgleda. nabildan je(al samo na jednoj ruci) ne šalimo se...On je metalac(wanna be metalac)!Sluša metal...visok je,zrači seksipilom-ima pre dobre noge(da ih vidite ne bi ostali živi jer to je nešto tako predivno da se ne može opisati riječima,slovima i ničime ma uglavnom razumijete...jel da??)
i tako to je to za sada...vidimo se u sljedećem postu, ali stvarno se vidimo....
ĆAO SVIMAAAAAAAAA!!!!

Image Hosted by ImageShack.us
natipkano u 17:15 - Komentaraj konanovu pustolovinu (30) - uzmi konana za uspomenu(ili možda nešto više) - #

<< Arhiva >>

< lipanj, 2006  
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

na ovo ste dugo čekali, vjerujte i mi smo-ovo je svetska premjera...

WARNING!!!Nemojte nam puštati sladunjave komentare u stilu:"vojim te,majena,vejika,sjatka i tako dalje..."puse prihvaćamo(ništa manje, ništa više)...
napisano baj:SlipKnoT 515(#1) i TonKpilS bitch#8...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
ovo je blog o jednom pustolovu s puno avantura,jebačina,perverzija i ostalog...hahahah
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Ako želite saznati nešto više o Konanu (neke sitne detalje koji nisu za javnost), a bed vam je to pitati ga preko komentara, pošaljite mu mejl na tata_ti_je_peder@net.hr
Vaš poziv je besplatan!

na ove blogove se konan napaljuje non-stop(ali non stop)

Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr

kuja 28-naš vjerni fan
jedna od tri konanice #1
još jedna konanica
a pitate se zašto konanica #8 nema link??e pa zato jer nema blog...hahahha
moja sestra blizanka...baš smo iste haha
pepa mrva
angelus-veliki fan konana :-))
robrda

a ko je ovo....pa naše ljubavi corey#8 i joey#1(joey je manji a corey onaj veći :)))

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

konanovo oružje,ono koje ga nikad nije iznevjerilo,uvijek je uz njega...

Image Hosted by ImageShack.us
ovo je njegov mač i njegova ljubav

Counter

ovaj broj ovdje dokazuje koliko je konan stvarno popularan...čini se i više nego dosta

Image Hosted by ImageShack.us

Naš Konan ima malo problema s ovim stvarima, a jaadan
Image Hosted by ImageShack.us

sponzori...

Image Hosted by ImageShack.us
generalni pokrovitelj...

Image Hosted by ImageShack.us
Loreal, jer On to zaslužuje....haha

Image Hosted by ImageShack.us
za kožu glatku poput bebine...đonsons bejbi

i na kraju Nivea
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

ovo konan sluša na svom em pe triju(ne mp3-u)!!!
Music Video Codes by VideoCure.com

MY HUMPS- black eyed peas
What you gon' do with all that junk?
All that junk inside your trunk?
I'ma get, get, get, get, you drunk,
Get you love drunk off my hump.
My hump, my hump, my hump, my hump, my hump,
My hump, my hump, my hump, my lovely little lumps. (Check it out)

I drive these brothers crazy,
I do it on the daily,
They treat me really nicely,
They buy me all these ices.
Dolce & Gabbana,
Fendi and NaDonna
Karan, they be sharin'
All their money got me wearin' fly
But I ain't askin,
They say they love my ass ‘n,
Seven Jeans, True Religion's,
I say no, but they keep givin'
So I keep on takin'
And no I ain't taken
We can keep on datin'
I keep on demonstrating.

My love, my love, my love, my love
You love my lady lumps,
My hump, my hump, my hump,
My humps they got u,
She's got me spending.
(Oh) Spendin' all your money on me and spending time on me.
She's got me spendin'.
(Oh) Spendin' all your money on me, up on me, on me

What you gon' do with all that junk?
All that junk inside that trunk?
I'ma get, get, get, get, you drunk,
Get you love drunk off my hump.
What u gon' do with all that ass?
All that ass inside them jeans?
I'm a make, make, make, make you scream
Make u scream, make you scream.
Cos of my hump, my hump, my hump, my hump.
My hump, my hump, my hump, my lovely lady lumps. (Check it out)

I met a girl down at the disco.
She said hey, hey, hey yea let's go.
I could be your baby, you can be my honey
Let's spend time not money.
I mix your milk wit my cocoa puff,
Milky, milky cocoa,
Mix your milk with my cocoa puff, milky, milky riiiiiiight.

They say I'm really sexy,
The boys they wanna sex me.
They always standing next to me,
Always dancing next to me,
Tryin' a feel my hump, hump.
Lookin' at my lump, lump.
U can look but you can't touch it,
If you touch it I'ma start some drama,
You don't want no drama,
No, no drama, no, no, no, no drama
So don't pull on my hand boy,
You ain't my man, boy,
I'm just tryn'a dance boy,
And move my hump.

My hump, my hump, my hump, my hump,
My hump, my hump, my hump, my hump, my hump, my hump.
My lovely lady lumps (lumps)
My lovely lady lumps (lumps)
My lovely lady lumps (lumps)
In the back and in the front (lumps)
My lovin' got u,
She's got me spendin'.
(Oh) Spendin' all your money on me and spending time on me.
She's got me spendin'.
(Oh) Spendin' all your money on me, up on me, on me.

What you gon' do with all that junk?
All that junk inside that trunk?
I'ma get, get, get, get you drunk,
Get you love drunk off my hump.
What you gon' do with all that ass?
All that ass inside them jeans?
I'ma make, make, make, make you scream
Make you scream, make you scream.
What you gon do with all that junk?
All that junk inside that trunk?
I'ma get, get, get, get you drunk,
Get you love drunk off this hump.
What you gon' do wit all that breast?
All that breast inside that shirt?
I'ma make, make, make, make you work
Make you work, work, make you work.

She's got me spendin'.
Spendin all your money on me and spendin' time on me
She's got me spendin'.
Spendin' all your money on me, up on me, on me.

[Will.i.am]
So Real [x17]

SCHREI-tokio hotel
Du stehst auf und kriegst gesagt wohin du gehen sollst.
Wenn du da da bist hörst du auch noch was du denken sollst.
Danke, das war mal wieder echt ´n geiler Tag
Sagst nichts und keiner fragt dich: " Sag mal willst du das? "

Bridge:

nein nein nein ne nein nein ne nein
nein nein nein ne nein nein ne nein

Chorus: 2x

Schrei!
Bist du du selbst bist
Schrei!
Und wenn es das letzte ist
Schrei!
Auch wenn es weh tut
Schrei so laut du kannst

Pass auf Rattenfänger lauern überall
Verfolgen dich und geifen nach dir aus dem Hintehalt
Versprechen dir alles wovon du nie geträumt hast
Und irgendwann ist es zu spät und dann brauchst du das.

Bridge

Chorus: 2x

Züruck zum Nullpunkt, jetzt kommt eure Zeit
Lass sie wissen wer ihr wirklich seid

Schrei so laut du kannst
Schrei so laut du kannst

Jetzt ist unsre Zeit!

Chorus: 2x

Und jetzt schweig!

Nein,
Weil du, du selbst bist
Nein,
Und wenn es das letzte ist
Nein
Weil es so weh tut
Schrei so laut du kannst

Nein, nein, nein, nein, nein, nein

Schrei laut du kannst

Schrei

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se