četvrtak | 06.04.2006.



24

Na redu je recenzija nabolje serije svih vremena - 24.

U seriji se radi o borbi protiv terorizma. CTU(counter Terrorist Unit) iliti PTP(protu-teroristicka postrojba) u svakoj sezoni je direktor netko drugi ali Jack Bauer(Kiefer Sutherland) je uvijek glavni.

U 5 sezona serija nije bila dosadna niti na jedan jedini trenutak. Prepuna akcije, drame... Glavno oruzje je "real-time" format koji situacijama daje napetost i situacijama koje mozda nisu toliko realne daje odredenu dozu realnosti, jer gledatelj ne moze misliti o tome kako nesto nije realno nego se fokusira na radnju. Na momente predvidljivo ali ima vise onih nepredvidljih situacija. Napetost i dramaticnost ovu seriju cini jednom od trenutno najpopularnijih. Odlicno napisana(osim 4. sezone), uzasno visoke produkcije i odlicne glume Kiefera koji je pokupio nekoliko nagrada za istu.

Puno ljudi govori kako je serija propaganda, stoga, ako vam je politika najvaznija stvar na svijetu nemojte gledati ovu seriju. Ako mrzite Ameriku(za koju mene boli kurac) nemojte gledati ovu seriju. Ako ne volite gledati napete serije nego gledate na sitne nedostatke - nemojte gledati ovu seriju.

Napisao bih jos puno toga ali posjetite 24 fan stranicu i forum i pogledajte kako fanovi disu i odlucite da li je serija za vas.

OCJENA 10/10

- 14:33 - Komentari (8) - Isprintaj - # -

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.