Komentari

hal.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • Mr.Piton

    tesko je vise reci sta je u redu da djeca gledaju kada na ulicama se vide takve grozote da koji puta svima dode da odustanu. btw hvala na svemu u vezi design-a.

    avatar

    11.10.2004. (01:09)    -   -   -   -  

  • Bigi

    Jako si me razveselio ovim postom, konačno nešto konkretno ;) Inače, mišnjenje o BB-u sam već dala na svom blogu, samo bi te upozorila da imaš jedan tipfeler, a taj je da na dva jesta u rečenici spominješ Sašu (i da je lijen i da je vrijedan).

    avatar

    11.10.2004. (01:24)    -   -   -   -  

  • Hal v4

    Aha točno, ispravljam, thanks :)

    avatar

    11.10.2004. (01:36)    -   -   -   -  

  • Georg

    Ah da, ponedjeljak je, dan za dodatnu vedrinu. Lijep i jasan tekst - i stavovi!

    avatar

    11.10.2004. (08:29)    -   -   -   -  

  • kaktus

    Pitaš se "kako popraviti sebe", što izgleda kao da si sada pokvaren, u nesipravnom stanju.

    avatar

    11.10.2004. (10:50)    -   -   -   -  

  • Hal v4

    kaktus, ne bih rekao da sam pokvaren, ali nitko nije savršen niti će biti, zato uvijek ima prostora za dodatna poboljšanja, uvijek može još bolje nego što jeste

    avatar

    11.10.2004. (12:42)    -   -   -   -  

  • Bridž - igra i sport

    hvala ti na liku Hal..BB ne gledam pa ni necu komentirat ,a u vezi Suncice..zao mi je jako sto je ugasila blog,al iskreno,nakon svega ne cudim se.Imas lijep pozdrav.

    avatar

    11.10.2004. (15:02)    -   -   -   -  

  • Hal v4

    Pljugar, legendo :)

    avatar

    11.10.2004. (19:29)    -   -   -   -  

  • "Prijateljica"?

    zivim u vreme kad mogu reci svoje misljenje, a moje misljenje je da dobro pises. :)

    avatar

    13.10.2004. (21:43)    -   -   -   -  

  • ukosnica

    Još uvijek pratim tvoj blog, dragi Hal, i još si rijetka biljčica u ovoj bujajućoj blogovskoj šikari. Ne javljam se inače, ali ovaj put izuzeće samo zbog BB-a. Zašto? Uopće ga ne gledam te ne znam koliko je, ili nije, štetan, moguće i poguban za "uložnike" sudionike i sve gledatelje, ali ono što je više nego gadljivo i nedostojno čovjeka je ideja sumanutog ideotvorca, suvremenog devijanta, da ZA NOVAC i ISKLJUČIVO ZBOG NOVCA režira komforno robijanje zdravih ljudi, ubijanje čovječje intime, osobnosti, uostalom posvemašnje uzništvo mozga i tijela, i to pred, i s blagoslovom, svekolike javnosti. To je zločin bez presedana, kloniranje bez muke i nauke bijednika u vremenu bijede u zemlje bijednoj, to je mplatacija krvoprolića psihe u zdravi razum, a od krvavih rijeka što plave svijetom razlikuje se jedino u tome što (još!!) krvave nema krvi. I na kraju samo da te podsjetim na jedan film (sigurna sam da ga je osoba tvog habitusa gledala), tek da napraviš usporedbu - "LET IZNAD KUKAVIČJEG GNIJEZDA". I tu završavam, a ti ćeš, prepoznati poruku. Budi uspješan i dalje. I mudar...

    avatar

    15.10.2004. (22:16)    -   -   -   -  

  • Hal v4

    Eto pljugar, jednom te nazovem legendom i ti odmah od mog bloga napraviš forum. Ti si svakako legenda a to je bolje nego kul. Za ego se ne brini, neće mu biti ništa.

    avatar

    15.10.2004. (22:29)    -   -   -   -  

  • Hal v4

    hej, ukosnice, lijepo te ponovo čitati :) Ako gledam to iz tvoje perspektive u pravu si. Ali perspektiva nikad nije samo jedna jedina. Ljudi u BB kući su tamo svojevoljno, jednako kao što rudari svojevoljno rade u rudniku za novac. Isto tako mogu izaći kad požele. Neki već jesu. Dobili su priliku i žele je iskoristiti ili pak ne. Ništa im ne fali, u toj kući žive bolje nego mnogi u svojim vlastitim kućama sakriveni od pogleda javnosti. Zločin je prije ono što radimo svaki dan do duboke starosti za gotovo ništa novca. Sve je u glavi, a BB je samo jedna od bezbrojnih mogućnosti. I ovdje se treba boriti, prije svega sa samim sobom. Ne gledam BB već ljude u njemu.

    avatar

    15.10.2004. (22:42)    -   -   -   -  

  • Moje virtualno ogledalo

    Lijepo si izveo ponatu (barem ju ja tako vidim) - i sam život je reality show. Svi nas gledaju. Mi sebe gledamo. Što smo rekli da učinimo svijet boljim? Pozdrav :-)))

    avatar

    15.10.2004. (23:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...