Komentari

plastifukse.blog.hr

Dodaj komentar (21)

Marketing


  • tija

    ma debilana

    avatar

    07.10.2004. (14:19)    -   -   -   -  

  • SadisticoShy

    Zamislite, u saboru se deru, svađaju i fizički prijete jedni drugima, vriječaju žene i veličaju šovinizam, večina njih niti ne poznaje književni hrvatski jezik. Sa govornice se dere alkoholičar šeks, a svojom pojavom djecu plaši Dr Frankinšajn hebrang, ali još niko nije zabranijio prikazivanje sabora na TV-u! Pa zar vam nije stalo do duševnog zdravlja vaše djece???????

    avatar

    07.10.2004. (15:44)    -   -   -   -  

  • Siniša

    Bernarde, napokon si i ti postao neki kurac: kaj god napišeš, uvijek možeš računati da će kongres kretena odobravajući uskliknuti: debilana, zabranijo...! Bravo! Sad i ti imaš svoju malu pastvicu koju možeš guziti do mile volje, jer, konačno, nema takvog imbecila na ovome svijetu a da se neće naći deset gorih da ga slijedi!

    avatar

    07.10.2004. (16:34)    -   -   -   -  

  • Firtuæko

    Ej, holodrek, pa ti si izistinski genija: tebi toliko Hrvatska ide na kurac da nemoš ništa da napišeš a da je ne nabiješ na isti. Što gi si gi bre mučiš? Što se ne odseliš!? Usput, baviš se ti mojim kurcem a ne superstrunama i o.metafikcijom - to ti prodaji ovim budalama koje ti se redovito javljaju. Da se ti ičim baviš, kurac bi tebe bolio za blog i ostalo: zasmisli samo kakav čovjek mora biti kreten a da se bavi s Egle!?

    avatar

    07.10.2004. (16:40)    -   -   -   -  

  • Ivo

    A kaj je to firtućke?

    avatar

    07.10.2004. (17:10)    -   -   -   -  

  • Marinko Gago

    Bernardinjo, BB dakle nije reality!: sadržaji se cenzuriraju, probiru u smislu društveno prihvatljivih, snimke se montiraju i emitiraju s odgodom...Nemoguće da tako pametan čovjek krene razmišljati o popadiji, a mimoiđe temu koju je sam pripravio i, uglavnom, elaborirao!? U čemu je stvar, Bernarde? Kad sam već tu - čestitam na sjajnom blogu!

    avatar

    07.10.2004. (17:15)    -   -   -   -  

  • Digital TijaShy

    A kaj ti Siniša debilu jedan sereš? Bernard ima pravo. A ti si debil. I ti drugi kaj si ti isto debil!? Kaj ne vidiš da se Bernard bavi s očuđenjem, pa kaj hoćeš da ti on objasni kakav si ti debil, i ti drugi isto!? Pročitajte si sam teme tam ljevo dolje pa bute vidli kak bu vas Berndard ispreskakal s facial fantasies i naratilogijom. Idite u pičku materinu, ste čuli!!!

    avatar

    07.10.2004. (17:21)    -   -   -   -  

  • F. Elias Merhige

    A lijepo vam je čovjek neki dan objasnio da reality ne odgovara svome pojmu. Jedino je sad pitanje kako Bernard ne vidi da je pravi producent showa cenzor.

    avatar

    07.10.2004. (17:33)    -   -   -   -  

  • Dijete

    Bas me zanima koje frustracije ta debela pravobraniteljica vuce iz djetinjstva...???

    avatar

    07.10.2004. (21:17)    -   -   -   -  

  • Annie De Meni

    Hm, Bernardinjo se ovdje opasno nekom zamjerio, kakvi su ovo sad vrlo osobni napadi na njega. Ako vam se ne sviđa - ne čitajte. Tako ćete mu najviše napakostit, ovako mu samo nabijate counter i povećavate mu rating na ljestvici broja napisanih komentara. :P :D

    avatar

    07.10.2004. (22:16)    -   -   -   -  

  • Bruce Dickinson

    Draga Ane, nije to tako simple. Kad Berniju, s pravom, Egle i Žanamari ideju na trokurac, onda je to O.K., no, kad to isto padne na pamet dječjoj pravobraniteljici, onda Berni jebe mater popovima-pedofilima i Hrvatima-ustašama. Kadgod se netko spezdi u tramvaju, Berni u sebi i opet opsuje hrvatsku katoličku nekulturnu mater. I kad padne kiša, i kad mu je vruće, kriva je hrvatska klima. Jebiga, u skladu s tvojom preporukom, ako mu se ne sviđa, a neka ode u Jugoslaviju. Tj., p.m..

    avatar

    08.10.2004. (00:40)    -   -   -   -  

  • Joss XXL. Whedon

    Otišao bi on, ali nije Bernard Rade, pa ni Furlanica, a nekmoli Ugrešićka, pa nema što vani prodat. U tome i jest svo ogorčenje našega Bernarda: naravno da su za vlastitu jalovost krivi drugi. Očajavao bi Bernard i na Enterpriseu. Stoga, ne treba ga doživljavati kao mrzitelja Hrvata: on je jednostavno takav, drkadžija. QED

    avatar

    08.10.2004. (00:53)    -   -   -   -  

  • Annie De Meni

    Dragi Bruco: misliš da bi njegova selidba u prostor nekad zvan Jugoslavija išta promijenio na njegovom blogu? Pa i od tamo se može jednako blogati. Kužiš, ne možeš mu doskočiti, jer i u Srbiji i Crnoj Gori imaju već dosta dobrih provajdera. :P Opet se, dakle, vraćamo da ćeš mu najbolje naprkosit ak' ga uopće ne čitaš. ;)))

    avatar

    08.10.2004. (09:45)    -   -   -   -  

  • Bruce Lee Jr.

    Ane, sasvim krivo! Najprije, Bernard bi živnuo (uostalom, nisi li ga ti, prije nekog vremena, opomenula zbog kronične čangrizavosti). Potom, tekstovi bi bili duži. Konačno, i ja bih bio veseliji: ne bi vjerovala, ali ja zaista uživam u Bernardovim tekstovima. Recimo, ova gornja pesja noveleta...Vidiš kako se može bez ilirskih ovčara i kablara i hrvatskih goniča u p.m.!

    avatar

    08.10.2004. (14:59)    -   -   -   -  

  • Annie De Meni

    A-ha onda ok, nismo se skužili, dakle, na istoj smo strani. Gle, Bernardinjo ti je prije bio skroz drugi bloger: veseo, čio, mio, drag, živahan, vrckav dečko-mladić. Onda se upetljala neka žena-papiga i kako to već poslovično ide Bernie se promijenio. Postao je zreo muškarac, rekla bih. :D ;)) Prije je stavljao slike golih ženski po blogu i sisa i svega, a gle ga sad: tematika Hrvati u srednjoj Bosni, zaštita životinja, književnost na sveučilištima, glazba u zatvorima.. Zrelost, dragi Bruco, zrelost! ;))

    avatar

    08.10.2004. (18:22)    -   -   -   -  

  • SadisticoShy

    meni fali onaj stari bero...:(...jebo zrelost!

    avatar

    08.10.2004. (21:02)    -   -   -   -  

  • Beethoven, av, av

    Ane&Sady, silno ste mi dragi, pa nemojte misliti da samo vama u inat mislim suprotno: Brnandinho je meni briljantan i ovakav kakav je, ali, ako je nešto nezrelo - a teško da je on greenhorn - onda je to ova neuroza princeze na zrnu graška: meni je neshvatljivo da ispod svih tih kušina duha, pameti, informiranosti... etc. njega uvijek iznova jebe to zrno nacionalnog - kuglica koja, kad krene, u dolini završi lavinom ničim izazvanog revolucionarnog bijesa! Čudno za tako pametnog i, ti kažeš, veselog dečka.

    avatar

    09.10.2004. (00:32)    -   -   -   -  

  • Budalaj Lama

    NA KRAJU Berni, sorry što o tebi razgovaram kao da nisi tu. Također, oprosti što sam prereagirao: samo zato jer se svakodnevno dobro zabavljam čitajući tvoj blog, popizdio sam na nešto što je, u konačnici, tvoja osobna stvar. Ane, sunce moje, a gdje je onaj nesretnik Porto? Jesi li ti pročitala kako je on komentirao smrt Stipe Šuvara, pokoj mu duši? Besmrtno!

    avatar

    09.10.2004. (00:42)    -   -   -   -  

  • Annie De Meni

    ha ha ha "budalaj lama" :D :D dobarrr, nisam to prije čula! Nego, Bruco dragi, ja sam ti Porta prestala čitati iz principa od kad su se moje sumnje obistinile, a to je da Porto žene smatra nižim bićima od sebe. Izuzev one svoje Kovrčave, neviđene cure (neviđene, jer je nitko nije vidio), koju je ionako opisao kao ženu s viškom muških hormona i muškim načinom razmišljanja pa se ona ne računa u ono "Porto žene smatra". Mislim, to sam mu sve detaljno rekla i na njegovom (Porto) blogu. Ženska solidarnost prije ljudske radoznalosti. Kog ćemo sljedećeg oplesti? :D :D

    avatar

    09.10.2004. (11:11)    -   -   -   -  

  • Annie De Meni

    Saddy: tebi fali Bero, fali i meni, fali Bruci.. ma, sigurno fali i sam sebi, ali tako ti je to u životu.. vidjet ćeš, još si mlad! :D

    avatar

    09.10.2004. (11:13)    -   -   -   -  

  • PalagruĹľa Pospiš Baldan

    Za Ane 4 Pištolja... Oplest ćemo Zrinku. Ništa osobno. Striktno poslovno. To nam je, Ane moja, izgleda poslanstvo. Nemamo mi ništa protiv njih, nego...To ti je kao kad vjetar nosi kartonsku kutiju ulicom, pa jednostavno ne izdržiš a da je ne napucaš. (Od sada, ostavljat ću ti komentare na tvom blogu, da ne smetamo St.Berniju).

    avatar

    10.10.2004. (01:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...