sama odluka da počneš kuhati - dobar je početak. ne živciraj se zbog piletine i palente, prvi mačići se bacaju u vodu. i prvi vlastoručno skuhani obroci u smeće.-:))
10.09.2004. (00:05)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
eee...čarobna arhitektura posuđa i napetih 10 sek čekanja hoće li ostati ili ne; možeš od toga društvenu igru napraviti, raju u krug, u sredinu to za sušenje i čiji sud sruši hrpu plaća piće :)
10.09.2004. (13:19)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
joj trash!!! … ali polako, tako to ide, korak po korak. Smrznuto meso prije obrade uvijek treba odlediti, pustis u frizideru vecer prije. Pocni s purecim prsima, vec narezanim i nezaledjenim. Prvo ih przi, drugi put ih pohaj, treci put ih napuni sirom itd… do Božića kuhat ces sarmu k'o sto sada kuhas kavu. O da!
10.09.2004. (16:23)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Eh, mi nemamo tih problema, živimo pretežno od tv-a i sladoleda :))) al' imamo jednu nadobudnu što se kuhanjem tu i tamo bavi... a onda nije red rec necu :)))
10.09.2004. (17:32)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ja sam evoluirao od paste sa tunom na pastu sa mesnim raguom i gljivama. Priprema je ista. bacis sadrzaj konzervi na tavu da se zgrije, dodas zacina i bacis na pastu. Rules!
14.09.2004. (17:27)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lucy Fair
sama odluka da počneš kuhati - dobar je početak. ne živciraj se zbog piletine i palente, prvi mačići se bacaju u vodu. i prvi vlastoručno skuhani obroci u smeće.-:))
10.09.2004. (00:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
A . L . I . A . S
he he he ja ljetos izgubio okladu i napravio večeru... pojeli su :)))
10.09.2004. (04:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pali anđeli noseći krila rodama
eee...čarobna arhitektura posuđa i napetih 10 sek čekanja hoće li ostati ili ne; možeš od toga društvenu igru napraviti, raju u krug, u sredinu to za sušenje i čiji sud sruši hrpu plaća piće :)
10.09.2004. (13:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
t o f u
joj trash!!! … ali polako, tako to ide, korak po korak. Smrznuto meso prije obrade uvijek treba odlediti, pustis u frizideru vecer prije. Pocni s purecim prsima, vec narezanim i nezaledjenim. Prvo ih przi, drugi put ih pohaj, treci put ih napuni sirom itd… do Božića kuhat ces sarmu k'o sto sada kuhas kavu. O da!
10.09.2004. (16:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pali anđeli noseći krila rodama
Eh, mi nemamo tih problema, živimo pretežno od tv-a i sladoleda :))) al' imamo jednu nadobudnu što se kuhanjem tu i tamo bavi... a onda nije red rec necu :)))
10.09.2004. (17:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
SaMO ZA LUĐaKE
naučit ćeš...kada budeš primorana nešto skuhati da ne crkneš od gladi...pusek
10.09.2004. (19:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Something About Me...
nije to zaboravnost, to je lijenost:)
11.09.2004. (16:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
161.theBrand
Ja sam evoluirao od paste sa tunom na pastu sa mesnim raguom i gljivama. Priprema je ista. bacis sadrzaj konzervi na tavu da se zgrije, dodas zacina i bacis na pastu. Rules!
14.09.2004. (17:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...