Komentari

brankov.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Dalibor

    Te se kombajni navek kvare, te otide ovo, te otide ono, sad treba ovaj del ,sad onaj del, te majstor koji kombajnera ima "nekakve" privatne probleme . A , onaj koj je bil pri kombajneranju zna jedno veliko istino kak je tesko dogovoriti taj raspored kombajneranja. 10 minuta more značiti i dva dana . Cekeri se donesu na polje, čeka se pod nekakvem drevom v hladovini, ponjava je na platonu, na sljuncani put sako malo dolaze biciklisti proveravat gde je sad s kombajnom jer je "obecal da bu i meni denes ". Z rukama se kaže v daljino, gle ga, jel vidiš, tam se praši, sad je na Miškinove mekote. A je, vraže ovo sonce žge ! """" pež sat k meni skombajnerati jerbo ja imam samo jenu ral i kupil sem gajbu zdene podrafke i več čeka frižideru. a veli draž pa onda more branko jerbo sem zžeđal """ Nekad to najbolje pomaže :))

    avatar

    21.07.2004. (19:22)    -   -   -   -  

  • Dras

    da neje kombajneral fasla bil bi sposoben sledeči den delati (odličan si)

    avatar

    21.07.2004. (20:33)    -   -   -   -  

  • po doma

    ...a sad valjda sledi predaja žita v silos, kolona tri kilometra, puno pive,, pa malo zajebancije, poteravanje traktora sako malo (valjda ne bu kiša počela padati - zemi si ceradu za saki slučaj)...ili voziš v melin?

    avatar

    22.07.2004. (08:53)    -   -   -   -  

  • Viktor

    "strgal se je kombajn?". a da se nije možda draž-kombajner strgal, pa je usput potegnul i stupa i sjebal kombajn. e zakon si mi i zbog toga kaj u toj masi blogera si jedan od rijetkih koji smatra pod normalno spiti 10 pivi

    avatar

    22.07.2004. (09:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...