Komentari

giorgino.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


 • dah karmina na krajičku opuška

  ako Boga znaš, POŠALJI TO PISMO!!!!!!!!! ne samo ravnatelju, KOME GOD TREBA!! UČINI NEŠTO, PISMO JE ODLIČNO... a ja ne mogu doći k sebi od nevjerice... koja sramota, nevjerojatno!!!!!!!!

  avatar

  07.06.2005. (11:02)    -   -   -   -  

 • dah karmina na krajičku opuška

  ne daj se, molim te. ja vjerujem u pojedinca koji je u stanju prodrmati nešto, uzdrmati neke nepravde. i sama se trudim, koliko (ovako "balava") mogu. nije ovo donkihotovski, ovo je anđeoski. i, ako ti imalo znači, vjerujem u tebe, beskrajno! ne daj se!!!

  avatar

  07.06.2005. (20:31)    -   -   -   -  

 • eewa

  isuse... slazhem se s barbarom... poshalji to pismo... nije uzalud, sve dok vjerujesh da nije uzalud.

  avatar

  07.06.2005. (20:59)    -   -   -   -  

 • Felix&Windows

  Definitivno ti onkologija nece trebati ... biti ce zdravom, znam/zelim to:-)! No takova onklogija ne treba nikomu, nadam se da ce pismo biti ucinkovito ... proslijedi ga nadleznima, obvezno. Lijep i srdacan ti pozdrav.

  avatar

  09.06.2005. (10:28)    -   -   -   -  

 • Dnevnik nas oboje

  Draga Giorgino, tako mi je žao.Teško je to i nije lako tu nepravdu doživjeti tamo gdje ljudi najviše trebaju humanost i pažnju.Vjeruj ja te razumijem, ja sam jednu golgotu prošla 1993. prilikom svog prvog poroda. I danas neznam zašto nisam podigla tužbu protiv doktora i bolnice, jednom prilikom ću ti ispričat. Nisam bila bolesnik do tada, ali od tog dana moje je zdravlje teško narušeno i do danas se nisam oporavila.Ukratko i ja i moja kćer smo zbog hira jednog doktora da se porod mora dovršiti normalnim putem gotovo umrle, ona u mom trbuhu, ja na stolu.U posljednji čas intervencijom drugog doktora poslana sam na carski, nakon što su se na meni iživljavali oko tri sata na stolu.Iz šok sobe morala sam se dići drugi dan na noge izrezana i dolje i gore, i tek treći dan sam savijena kao upitnik jer nisam mogla uspravno hodati propješačila dugi hodnik do lifta kojim sam trebala otići vidjeti prvi put vidjeti svoje dijete na intenzivnoj(izgledala je strašno, kao bokser nakon meča puna modrica, podljeva i kvrgi), i kad sam stigla do lifta sestra koja me vodila ljutila se što me morala čekati jer sam spora.A da se vratim na prvi jutro po izlasku iz šok sobe.Doveli su me u sobu u kojoj nije bilo nikoga i ostavili me tamo.Do navečer sam bila gladna i nitko nije ni ušao u moju sobu.A ja se nisam mogla dići sa kreveta i pozvati nekog jer sam ležala na leđima i iz tog položaja se nisam mogla maknuti (imala sam i vaginalne i stomačne šavove) jer me sve bolilo i mislila sam da će mi šavovi popucati, a niko mi nije mogao donijeti neki panadon ili nešto. Ma teško mi je i sjetiti se. Jedna novopečene majka umjesto da bude sretna, bila je najtužnija osoba na svijetu i nikog nije bilo briga za to. Ovo je samo površni opis svega što se dogodilo, a kad bi ispričala detalje bilo bi to strašno.Zato, reagiraj, tuži i učini sve da te stvari ne ostanu tajnom.Neka javnost sazna. Imaš moju podršku. Puno te pozdravlja Jasna.

  avatar

  10.06.2005. (20:13)    -   -   -   -  

 • helix

  Draga Giorgino, htjela bih ti reći nešto pametno, ali jednostavno ne znam što. Osim možda da i u meni imaš prijatelja. Prvi put sam na tvom blogu, ali sigurno ne posljednji. Moj blog je Pametni i/ili Poslušni. Pozdrav i slobodno piši i o stvarima koje te muče. Život nije samo vedrina, a prijatelji su da nam budu blizu i kad je nebo prekriveno oblacima.

  avatar

  13.06.2005. (23:17)    -   -   -   -  

 • helix

  helix = Poslušni i/ili Pametni

  avatar

  13.06.2005. (23:49)    -   -   -   -  

 • Bugenvilija

  To je katastrofalno i uzasno. Jednostavno nemam rijeci, znam da kod nas rade svasta po bolnicama ali ovo prelazi sve granice. Moj ti je savjet da pismo posaljes urednistvu bloga. Moras poduzeti nesto jer nitko drugi nece, od malih koraka se sastoji svaki

  avatar

  15.06.2005. (11:07)    -   -   -   -  

 • Bugenvilija

  ...svaka revolucija. I hvala na komplimmentu. Klinci su mi poslali komentar prije nego sam ga dovrsila ;))

  avatar

  15.06.2005. (11:08)    -   -   -   -  

 • Dnevnik nas oboje

  Daj, napiši barem jednu točkicu da znam da si dobro, koliko se to može......

  avatar

  17.06.2005. (23:59)    -   -   -   -  

 • Dnevnik nas oboje

  Giorgino moja draga, ajde javi se.Izbaci to što te muči iz sebe,biće ti lakše......gle.....tu sam.....

  avatar

  18.06.2005. (15:28)    -   -   -   -  

 • helix

  Hej, i ja čekam vijesti od tebe, samo kratko. http://ikapds.blog.hr

  avatar

  19.06.2005. (10:55)    -   -   -   -  

 • Georg

  zatečen sam i ja, ajd javi se malo...

  avatar

  22.06.2005. (02:08)    -   -   -   -  

 • dah karmina na krajičku opuška

  di si nam, pametna moja koko? javi nam se

  avatar

  04.07.2005. (18:06)    -   -   -   -  

 • Dnevnik nas oboje

  Sad sam već zabrinuta, molim te javi se........

  avatar

  05.07.2005. (00:24)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...