Komentari

blogtemazo.blog.hr

Dodaj komentar (33)

Marketing


  • nisi previše... ja zaključavam samo jednom isto! al kad otključavam uvjek fulam stranu, pa se lupam po glavi zbog duplog posla!!! a vrijeme je tako dragocjeno kad ti se recimo krvnički piški!!!!

    avatar

    27.05.2005. (21:45)    -   -   -   -  

  • oda jagodi

    hm

    avatar

    27.05.2005. (21:56)    -   -   -   -  

  • istraziteljica

    Promijenio si moje mišljenje o bravama. Sad imam sasvim novi pogled na njih. Nadam se da će početi proizvoditi brave tebi po volji kako se ne bi više živciro zbog dvaput zaključane brave!!!

    avatar

    27.05.2005. (22:09)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    ma neee...ako jedanput zaključaš, moguće je da je onaj jezičak plitko...i da se vrata mogu otvoriti nogom tj. udarcem noge....a dva puta...jezičak je dublje u onom utoru kakolisevećzove...eto..ja na selu uopće ne zaključavam...uvijek je netko oko kuće...

    avatar

    27.05.2005. (22:12)    -   -   -   -  

  • pegy

    Pa da, kad zaključaš samo jednom, onda osjetiš, posebno ako je loša brava, da je nekako labavo, pa okreneš još jednom. :)) Ja sam danas zaključala 2x2 puta. :)) Gotovo uvijek zaključavam 2 puta i baš nikad nisam imala filozofsko razmatranje o ovome. :)) A imala sam puno tema. Štoviše, nisam se ni od tebe nadala, jer više-manje znamo što te najviše inspirira na postove. :)))) Ali sve mislim da ti je ključ samo bio usputan način da brojnim blogericama kažeš kako si zapravo izvrsna "prilika", jer netko koga se može upregnuti tolikim vrećicama to sigurno je. :))))))

    avatar

    27.05.2005. (22:40)    -   -   -   -  

  • Lav Afrički

    Uz ovakav naslov posta, rješenje se nameće samo: DVA PUTA JE DVA PUTA!

    avatar

    27.05.2005. (22:43)    -   -   -   -  

  • sknbtch*

    ma znaš...živim u premirnom predgrađu rieke i ono..moi se pak ponašaju ko da smo u bronxu...nema tu da se bilo koa vrata samo jednom okrenu/zaključaju..a ne ne...to su ti procedure kompa moi. samo čekam da mi jednog dana dofuraju blindirana vrata=))

    avatar

    27.05.2005. (23:45)    -   -   -   -  

  • z.l.e.v.A.n.k.a.

    A možda provalnik neće uopće ići kroz vrata nego kroz prozor. Jebote, nisam razmišljala o tome, ali ima tu nečega.. Moj stari živčani ako ne zaključam dva puta, pa mi je to već automatizirano..

    avatar

    28.05.2005. (00:33)    -   -   -   -  

  • Mile voli disko

    Ja imam protuprovalna vrata i njih sam zatvoriš...a možeš i zaključati dvaput s malom bravom i jedanput s velikom bravo...eto...samo se hvalim ništa ne prodajem ;o))

    avatar

    28.05.2005. (00:44)    -   -   -   -  

  • jagode

    :-) zakomplicirao si ga, a jagode se ponavljaju... postoji ona jednom k'o ni jednom, pa zato to radimo 2 puta, a recimo u hotelima s magnetskim karticama niti jednom... uf, ZZ treba magnetsku karticu da mu se ne digne... :-)

    avatar

    28.05.2005. (10:59)    -   -   -   -  

  • ddadd

    Hej, posve slučajno smo i ti i ja pisali o otključavanju brava :-)) Samo što sam ja pisao o jednom 'majka fenomenu..' :D Interesantan post..ama baš sve o čemu si pisao sam već 1000 puta pomislio...pa sam pak sad ja pažljivo pratio tvoj post u nadi da ćeš odgovoriti na pitanja...brave...zdravstvo...sve je to isto :-DD

    avatar

    28.05.2005. (13:03)    -   -   -   -  

  • .::Mačak. u čizmama::. REINVENTED

    meni je to uvijek išlo na nerve kod mojih cimerica. otključam jedanput i legnem na vrata da ih otvorim kad ono bum ouch #$%&/( vrata zaključana još. slažem se s tobom

    avatar

    28.05.2005. (14:30)    -   -   -   -  

  • Cranberrie

    je da gadno je to... u mojoj firmi ekipa sa jednog kata zaključava jednom a ekipa sa drugog kata dvaput. pitam se ima li neke simbolike u tome??? to mi je ovaj čas prošlo glavom. uglavnom kad idem na drugi kat redovito otključam jednom i izvadim ključ i onda skužim da je još zaključano... ps... mt.... da vam.... uf...

    avatar

    28.05.2005. (18:32)    -   -   -   -  

  • trill

    Ne, nisi ti zakomplicirao...zakomplicirala je cijela bravarska industrija koja sigurno ima jednostavnije rješenje, ali ga neće plasirati na tržište. Istraživanja su sigurno pokazala da prilikom dva puta okretanja ključa u bravi, vjerojatnost da se pokvari ključ ili sama brava dostiže neslućene vjerovatnoće i da bravarska industrija dobiva na kupnji od strane nas dovoljno za daljnji razvoj zakona : "Zašto je neophodno okretati ključ dva puta"

    avatar

    28.05.2005. (19:15)    -   -   -   -  

  • Sorrow

    slažem se sa mačkom...dolazim doma iz škole,otključam vrata jednom,zgrabim kvaku gurnem vrata kad ono lupim se (i to jako) glavom od vrata...Slijedi dio s puno prostota koj ću izostaviti...:)))))Bilo bi meni (a i mojoj glavi) kad bi ljudi u mojoj kući vrata zaključavali jedamput...to je bolno...

    avatar

    28.05.2005. (19:25)    -   -   -   -  

  • heroina

    ista ti je stvar i s lutrijom: možeš uplatiti jedan listić i ako imaš sreće - dobit kakvu paru, a možeš isto tako uplatiti i sto listića i ostat posran. :) šalim se, gle, dva puta se zaključavaju vrata iz čiste obijesti prema sustanarima!!! ;)

    avatar

    29.05.2005. (00:08)    -   -   -   -  

  • Feces The King of Jungle

    situacija s početka posta mi je dobro poznata, dodatno otežana kopanjem po torbici u potrazi za ključem, koji obično ne možeš nać jedno pet minuta :)) ja uvijek zaključavam dvaput, iako dosad nisam razmišljala o tome... pretpostavljam da je to zato što uvijek sve u životu volim radit do kraja. odvrnit glazbu do kraja, pojest sve na tanjuru do kraja, popušit cigaretu do kraja (uključujući onaj dio kod filtera gdje je papir deblji)... pa tako i zaključam do kraja. provalnici me ne brinu. nek provale slobodno, ionako nemaju šta ukrast. jedina vrijednija imovina mi je kompjuter, a i taj je stara kanta koju se uopće ne isplati nosit niz stepenice.

    avatar

    29.05.2005. (12:17)    -   -   -   -  

  • gogs

    ma trebalo bi bacit u prodaju po jeftinim cijenama one senzore koji bi otkljucavali tako da stavis dlan na njih.ako su to uveli u ducane pa ljudovi placaju tako umjesto karticama, zasto ne i ovo.doduse onda bi provbalnici postali hakeri.....

    avatar

    29.05.2005. (12:54)    -   -   -   -  

  • malo zlo

    ja sam se isto pitala..ovisi o raspoloženju meni, kad imam vremena onda okrenem dvaput, čisto iz praznovjere:) ali ipak se povećavaju šanse da netko uoči provalnika dok drugi put okreće bravu;) koliko god te šanse male bile jel..

    avatar

    29.05.2005. (17:04)    -   -   -   -  

  • dnevnik živčanog mede

    ja uglavnom zaključavam 2 puta, u uvjerenju da je tako bolje, ali nikad nisam baš mozgala o tome :) ali znalo me jako živcirati kad bi moje cimerice (dok sam ih imala...) zaključavale vrata non stop! kao, neki manijak će nam upast dok ja odem liftom otvorit vrata na 1min...ufff. :)

    avatar

    29.05.2005. (23:53)    -   -   -   -  

  • Megi

    Nikada ne zaključavam dvaput, ali imam starce slične tvojima koji UVIJEK zaključaju dvaput. Da postoji brava na kojoj se može zaključati 6 puta, moja bi ju majka prva kupila i pobožno okretala ključ 6 puta kako bi bila "sigurna" :)))

    avatar

    30.05.2005. (08:55)    -   -   -   -  

  • Trag u pijesku

    bas me zanima koliko puta kljuc okrene sv. Petar!?

    avatar

    30.05.2005. (09:00)    -   -   -   -  

  • jezdi

    kod mene je sljedeći ađenda: ako je netko doma, vrata su samo zalupljena, što iziskuje pola okretaja ključa da bi se otključalo; ključ se okreće jednom za puni krug samo i isključivo kada mama i/ili tata ostavljaju mene i/ili sestru u stanu, a ja i/ili sestra spavamo; ključ se okreće dva puna kruga kad nikog nema doma, odnosno kad zadnji ukućanin izlazi; navečer, uz uvjet da su svi doma na spavanju, ključ se okreće za dva puna kruga, ostavlja se u bravi s unutrašnje strane vrata i stavlja se lanac. to su različiti stupnjevi sigurnosti u mojoj obitelji. a što se tiče traženja ključa po džepu, dam se kladiti da ti ga nikad nije toliko teško naći ko prosječnoj ženi (ja) u njenoj torbici. tim više što jedna ruka treba držat torbicu dok druga traži... ;P

    avatar

    30.05.2005. (10:21)    -   -   -   -  

  • Simply - me as I am

    Što se tiče toga da li je mala ili velika razlika ne bi se složio da je isto jer ako uzmeš u obzir krak sile ovo bi trebalo biti puno bolje kad je dvostruko duže, pitanje je koliko je to zapravo jako... Što se tiče toga zašto se to odmah ne vrti možda je objašnjenje u onom 'silovanju' vrata mislim da se to zove ruski ključ tako da samo jednom okreneš vrata pa ih dalje moraš razvaljivati... Ne znam... A da pošalješ mail nekoj firmi koja proizvodi brave? I ne zezam se, mislim da bi ti prilično ozbiljno i točno odgovorili...

    avatar

    30.05.2005. (14:52)    -   -   -   -  

  • Posljednja Stanica

    AMEN!!!!

    avatar

    30.05.2005. (19:37)    -   -   -   -  

učitavam...