Komentari

bralina.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • armin

    draga kašetice...ti usta u obranu lijepe naše...ali nisam zato tu....lijep i pametan komentar si ostavila kod beštijice...baš mi se svidjelo...

    avatar

    21.05.2005. (12:39)    -   -   -   -  

  • autor: XVII, misto radnje: Split...

    e ja san na ovega mislila kad si tek počela čopingovat, e... ispritumbalo mi se mercator i mercatone, a štaš, e... mene sve to isto, danas san lipo bila na pazar, peškariju i u dalmessa, e... :O))))

    avatar

    21.05.2005. (12:51)    -   -   -   -  

  • Kašeta

    dragi armine,bila bi Don Kišote kad bi tila branit jerbo u nas ima puno grubi vitrenjača...ma proradija je dišpet!

    avatar

    21.05.2005. (18:04)    -   -   -   -  

  • Sisački anali

    E Kašeta 15 godina na vlasti zamisli koje su to pare, još da mi vrate za gume koje su nam izbušili u pobjedničkoj noći.

    avatar

    21.05.2005. (19:33)    -   -   -   -  

  • borut

    amerima se ne treba dokazivat, jer je znanje prosjecnog amera toliko nisko da je steta tvojega vremena da bi ga prosvitlila. nego ti reci meni koji je razlog da je zabranjeno slikanje. to u zivotu cula nisam, da ti u jednom molu ne dozvoljavaju slikati???? one gulozarije mi cine vodu na usta, i meni ih je obicno puna torba, a bez vegete ne napustam domovinu.

    avatar

    21.05.2005. (20:05)    -   -   -   -  

  • xy

    Da izgleda da je to postao novi trend (kak ti po nasem to ti je spijunaza)da se nesmije slikat u velikim robnim centrima jer sam bas jucer dobio dopis iz Metro-a u firmu bas na tu temu i jos dosta drugih paragrafa ,ako slucajno otvoris robu ili ti paket moras ju kupiti i bla bla, i to moram potvrditi i poslati im natrag sa pecatom firme (dobro Metro je veleprodaja ali mislim da je to sve isto)

    avatar

    21.05.2005. (21:02)    -   -   -   -  

  • ....Demjan

    Špijuniraš, ha, nisam ni ja znala da se to ne smije, ma...zamislila sam se, zaista nekada i promislim kako sigurno, ako je netko u Americi i čuo za nas vidi sliku jada i bijede. Doduše odispod to i je (bar za sad), ali izvana ima dobrih slika. Bez obzira koliko se trudila i dalje će nas gledati istim očima:)

    avatar

    22.05.2005. (09:27)    -   -   -   -  

  • dome

    Meni ti je na jednu moju sliku sa sela, pitala jedna poznata fotorepoterka koja se upravo vratila sa Sejsela, da di se nalazi to misto, da bi tu rado dosla. Cerce moja, nemas ti pojma ,recem ja pa to su misto svi stanovnici napustili! Koju lipotu mi imamo, samo nismo svjesni toga, a nagrdili smo je samo tako.

    avatar

    22.05.2005. (13:12)    -   -   -   -  

  • Mala iz Grada

    Lijepo aparat u bursu sa bužom i udri škljocat doma sa digitalca izbaciš što ne vrijedi od 120 slika ispast će barem 10 o.k. i eto kako sa još jednom bužom (ne u zakonu) mož ih preć.

    avatar

    22.05.2005. (14:43)    -   -   -   -  

  • Hedgehog

    Ma ne znam šta da ti kažem, slike su ti super, o Amerima ne vrijedi trošiti riječi, samo meni je (valjda zato što imam hiljadu godina) bilo draže dok sam i ovdje, ali i u Splitu mogla ući u dućan i kupiti sve što mi treba. A ove čopinge i čoping centre su nam lijepo darivali upravo Ameri, kao i kartice, pa možeš trošiti, kao i Hrvatska, sve dok ne postaneš Argentina. (A što bi sa Argentinom, je li se spasila?)

    avatar

    22.05.2005. (17:52)    -   -   -   -  

  • Juliere

    asti sta je ovo... ka da nisan bila u splitu stoljecima... zadnji put sam skoknula do onog nekog kauflanda pa mi se smucilo od pretjeranosti.... di su one male butige di su te svi znali kad si isa kupit kruv? iden nadoknadit vidit ostale slije jer me nesto nije bilo...

    avatar

    22.05.2005. (23:21)    -   -   -   -  

  • Dnevnik nas oboje

    Tu sam bila prije godinu dana.I potrošila šolde-šta sve plastika ne trpi......

    avatar

    19.06.2005. (23:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...