Komentari

crnalegija.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • domoljub

    pozdrav. blog ti je stvarno za pohvalu,vidi se da ne baljezgas bezveze da govoris sa srcem. hvala sto spominjes Kupres i onu nasu hrabru bitku protiv partizana,moj pradjed je sudjelovao u njoj. ima jos uvijek nas koji mislimo i disemo HRVATSKI! godišnjica Bleiburga je...moja baka plaće jer joj otac izgubio zivot od partizanskih ruku samo zato jer je bio Ustaša i jer je branio svoju domovinu isto kao i moj otac koji je 1991. položio zivot da bi ja,ti i svi mi zivjeli u Hrvatskoj. imao sam 4 i pol godine kad je poginuo i dan danas pamtim njegove rijeci kad sam ga zadnji put vidio. rekao je "ako necu ja,zivit ce moj sin u Hrvatskoj". jos jednom veliki pozdrav.

    avatar

    14.05.2005. (14:49)    -   -   -   -  

  • ustaša

    BOG I HRVATI!!! evo danas sam gledao na televiziji misu u Bleiburgu, zapravo više sam se smijao nego gledao. ja kao veliki domoljub i ustaša ugledah u tom trenutku među svim tim vjernicima ustašama i jednog partizana. pao mi je mrak na oči kada se penjao na onu binu držati govor, predsjednik hrvatskog sabora- ŠEKS. to je sramota za sve nas ustaše što smo dopustili da takvo jedno govno od partizana kroči na sveto bleiburško tlo. pa nismo glupi da povjerujemo da se on poustašio i to baš sad u vrijeme izbora . NISMO SMJELI DOPUSTITI DA NAM PARTIZAN GAZI ZEMLJU POD KOJOM SU NAŠI PRADJEDOVI I DJEDOVI. ZA DOM SPREMNI!!!- i uvijek ćemo biti

    avatar

    14.05.2005. (18:11)    -   -   -   -  

  • ---------

    Svi pohvali i pozdrave! ZA DOM SPREMNI!!!

    avatar

    15.05.2005. (08:50)    -   -   -   -  

  • Yerko

    !!!POSJETITE bribirci.blogspot.com HVALA!!!ZA DOM - SPREMNI

    avatar

    18.05.2005. (08:52)    -   -   -   -  

  • cajner

    sta vi bbbovci radite na ovoj stranici isto vrjedi i za torcidu? kakve ste vi ustase i domoljubi kad se sorate međusobno, pravi ustasa ljubi svoga brata. Dalmatinci su veci hrvati od nas purgera, di kod njih svira ceca i seka aleksic? a kod nas u svakom kaficu i disku bog te jebo. ZATO SE NEMOJTE MEĐUSOBNO SORAT JER STE BRACA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SORAJTE SRBE I KOMUNJARE

    avatar

    19.07.2005. (17:36)    -   -   -   -  

  • 212

    za dom spremni

    avatar

    09.10.2005. (21:07)    -   -   -   -  

  • Ustaša-ZG

    Jebem li ti sunce majmunsko! Oni da su veći Hrvati od nas?!? Pa većina tih kaj slušaju narodnjake su doselili u ZG! Ak si TI pravi purger onda bi trebal znat i da čisti Zagrebčani kojih je u ZG 0.02%(ako i tolko) nema teorije da slušaju narodnjake!
    Jebem ja sve lokal-patriote!
    Za Hrvatsku do Zemuna!
    Za Dom-Spremni!

    avatar

    03.09.2006. (01:44)    -   -   -   -  

  • ante

    Str. 23
    OTVORENO PISMO
    (HRVATSKOM NARODU) XII. dio

    MESIĆ I JNA SU RADILI ZLOČINE NAD HRVATIMA
    POD SIMBOLOM CRVENE PETOKRAKE

    148. Hrvatski građani izgleda pokušavaju da zaborave strahote kroz koje su prošli za vrijeme njegove vladavine. I dok napaćeni građani ćutke zacjeljuju rane, pred njihovim očima na TV-e ekranima svakodnevno se i dalje kesi hrvatski dželat Stipe Mesić, koji je 1991. godine krenuo u ostvarivanje svoje paklene zamisli. Da preuzme svu vlast u svoje ruke u Jugoslaviji. Sad se prvi put u cijelosti otkriva potpuna zavjera najveća u povijesti protiv Hrvata. Mesić je imao plan upotrijebiti armiju za svoj račun.

    149. Ljude koje je opsjeo „bolesni duh“ oni će povikati i reći: „Što nas briga za istinu!“ Činjenica je, da bi neki čovjek mogao nešto shvatiti, on mora imati određeno znanje i iskustvo. Upravo je to ključ svjesnosti katastrofe koju su nam priredili tri glavna Hrvata na čelu Jugoslavije Mesić, Marković i Kadijević, koji su nemilosrdno rušili Hrvatsku. Tako još i danas neki ne shvaćaju da je Stipe Mesić najveći ratni zločinac na Balkanu. On je vodio rat 1991. godine protiv Hrvatske, a danas je on njen predsjednik! Ta krvata zvijezda vodilja Hrvata?

    150. Da li će Hrvatska nacija doživjeti i tu sramotu, da od bolesnog slijepog puka dođe do izlječenja? U ratno vrijeme, Mesić je učinio mnoge afere, koje su građani otkrili poslije njegovog zasjedanja na vlasti u Hrvatskoj. No, više nije tajna da je JNA pod Mesićem kao glavnim Vrhovnim komandantom rušila hrvatske gradove. Ali je izgleda tajna – zašto Stipe Mesić nije osuđen i zašto ne silazi sa vlasti? Scenarij razvoja događanja, tj. oko istrage vjerojatno će potrajati u Hrvatskoj. Moramo biti svjesni da ništa što on i danas čini putuje u Rusiju i njene državnice. Tamo će boraviti od 5. do 7. srpnja 2007., kako kaže – na radnom sastanku.

    151. Danas je Hrvatska duhovno i moralno propala, bez gospodarske proizvodnje, a gotovo od 1989. godine ostalo je bez posla oko milijun ljudi. Mesić nam prije tjedan dana na Energetskom summitu u Zagrebu obećava kako naša regija će riješiti energetske probleme. Možete li zamisliti jednu od najvećih hrvatskih zabluda. Hrvatska bogata energentima – riješit će energetske probleme? Mesić je stari lajavac kojeg je UDB-a odgojila, da hrvatski narod vuče za nos. Treba se zapitati zašto Vladimir Putin dolazi kod Mesića? Zašto na summitu su se našli Borislav Tadić, predsjednik Srbije i Filip Vujanović, predsjednik Crne Gore i Albanski predsjednik.

    152. Zaključak summita je da veliki Tenderi će graditi podzemna skladišta po Slavoniji... Najgore je u Hrvatskoj što su ljudi izgubili svijest o sebi. Mediji bacaju građane u halucinacije. Nezrela, umobolna i nezdrava nasije ne pita za istinu – Mesić sa strancima trguje, na očigled, kao na placu, prodaje svoje vlasništvo i stoku. Ova količina činjenica svakom normalnom i svjesnom čovjeku oduzima dah. Ovaj tekst se pokreće u ime ljudske patnje i nepravde. Mesić je Hrvatskoj nanesao 1991. godine mnoge strahovite nesreće. Kao Vrhovni komandant general štaba JNA vojske Jugoslavije i predsjednik predsjedništva FRJ-a.

    153. U javnim nastupima predsjednik je sve nervozniji zbog ovakvih prozivanja. Vidno je uplašen, kad njegova afera „Ubij Hrvate“ je izašla sad na vidjelo dana. Po zapovjednoj odgovornosti – Mesić je kriz za ratne zločine. Mesićeg poziv na rat bio je „udri po Hrvatima“. Jugoslavenska narodna armija (JNA) bila je treća vojna sila u Europi. JNA je u Hrvatsku dovlačila sve veće snage i sve razorniju ratnu tehniku. Korištena je i sva borbena tehnika. Čak na Hrvatske gradove je bacana „zaražena i radioaktivna“ paučina iz aviona.
    Str. 24

    154. Ubice JNA vjerno su služili Mesiću i on njima. Na rubnim granicama Slavonije i Vojvodine i sjeverne Bosne koncentrirale su se mehanizacije JNA na desetke tisuća vojnika. U Srbiji i nekim drugim republikama, kao i u Crnoj Gori intenzivno su se mobilizirali rezervisti, koji su pod simbolom crvene petokrake razarali Hrvatsku. Mnogi su obukli uniformu JNA, te u jedinicama sudjelovali u agresiji. Iz Tenje JNA je tukla vojnim minobacačima po Osijeku. Dana 09. srpnja 1991., Mesić je u Beogradu ručao. Martićevi milicionari i Šešeljevi četnici zajedno sa JNA minobacačima su tukli po Dalju.

    155. Stipe Mesić je više puta naredio mobilizaciju rezervista i jedinica. Mesićevi tenkovi JNA sa artiljerijskim granatama zasuli su Osijek i okolicu. Taj miletantni režim nanesao je najviše štete Hrvatskoj. Danas izaziva veliku zabrinutost to što Hrvatska na čelu ima predsjednika ratnog zločinca. Laž je o Mesićevoj nemoći i jalovosti zapovijedanja. Mesić se nije nikada javno ogradio i distancirao, bilo to od svoje zapovjedne odgovornosti ili bilo kojeg generala Armije u vrhu Jugoslavije. Nametnuto nam je uvjerenje kako je netko drugi kriv. A Stipe Mesić i danas u klasičnom udbaškom stilu i dalje podramljuje Hrvatsku i ponižava njene građane.

    156. Suočeni s ovakvom situacijom, moramo naglasiti Vam da je u i

    avatar

    04.07.2007. (10:21)    -   -   -   -  

  • 1912-1942

    Zasto ne kazes ko je naredija KRIŽNI PUT to je bija jebeni TITO ko je liza šupak Staljinu dok Staljina amerika nije zamrzla. Pocivali heroji!!

    avatar

    23.10.2008. (22:28)    -   -   -   -  

  • BB

    Za 1912-1942: ko je isa na krizni put ? Oni junaci koji su se isli pridat "belosvetskim jebivetrima" ! Niki pobidija - niki izgubija - ae ! Sta se nisu pridali kukavnim partizancinama? Sta ih nisu pobidili ??? A za ustasa-ZG: u pravu si ti s Purgerima i narodnjacima, ali, ako je tako malo Purgera, malo je i Hrvata, sto ti onda treba do Zemuna ? Jos cajki ? Za ustL*****a: di si ti vidio Ustase na Bleiburgu ?!?!?! Bica koja kazu: kod nas u Austrije... u Kroacii !!! Tamo zive i seru, a mi ovdije zivimo i jedemo (govna) !!! Jos im u toj lakrdiji pomazu "junaci-mucenici" Made in Croatia ! A ako su tamo zakopani Ustase i Domobrani, zasto je polumjesec okrenut dolje ? Ustase su Hrvati katolici i muslimani ! Za Ustasu ne postoji balija ! A za Sexa (i ostale) ste glas(ov)ali VI, a ne JA !!!

    avatar

    30.09.2009. (02:02)    -   -   -   -  

  • gost

    Nastavite čitati ili ćete umrijeti između
    7 dana samo od čitanja.. Dobrodošli!

    Jednom davno
    djevojčica po imenu Corinne otišla je na Facebook i vidila link za slučaj
    ..............................da će se dogoditi da će umrijeti nakon sedam dana od dana kad je to vidio ...
    Ona se samo nasmijala i to ignorirala u potpunosti, a zatim
    je otišla...U noći sedmi dan počine razmišljati o slućaju
    No sljedećeg jutra
    njezina majka je otisla u njezin krevet i zvala ju zato jer je morala ići u školu...I odmah
    počela vrištati!Vidila je Corinnu mrtvu i sa očima širom otvorenim da bi se
    prestrašio bilo tko!
    Ako ne želite da se ovo vam se dogodi kopirajte i
    Zalijepite ovaj tekst u
    najmanje 15 različitih komentara, pa prokletstvo
    Corinne pogodi nekog drugog...
    Primjer: Marko, dječak iz Napulja
    imao je 13 godina i nije htjeo kopirati ovaj tekst i samo sedam dana nakon što je nestao
    u rodnom gradu, njegovo tijelo nije pronađeno!!

    avatar

    02.07.2011. (02:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...