Komentari

catvulgaris.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Jedan od onih života?

    Ma Slavo zakon mi izgledaš na ovom traktorčeku za kosidbu...pa mi smo 100godina iza tebe s ovim jadnim kosilicama koje ni vrećicu za travu nemaju :)))

    avatar

    26.04.2005. (23:16)    -   -   -   -  

  • macketina

    Ma imam i ja takvu, do nedavno je bila i jedina, al trebas ti vidit koja je to muka ooooogromno zelenilo ispred i iza kuce kosit. Bog pozivio traktorceke:D prije smo se svadjali ko ce kosit travu, jel niko nije htio, a sad se svadjamo jel bi svi na super vozilo:))

    avatar

    26.04.2005. (23:24)    -   -   -   -  

  • domijeve nacije

    isuseeeee. nemoj srat da imaš ovu malu kosilicu!!!! to mi je oduvijek bio san... već sam se nudio ljudima da ću im besplatno kosit.... A DAAAAAJ! jel mogu? nije da smo često skupa, al daj ovo MORAMO isfurat.... A DAJ A DAJ A DAJ A DAY.... ovo s ferom ti neću komentirat jer znaš sve o meni u vezi našeg faxa i zato kaj sam prezapanjem ovom kosilicom... A DAAAAAAJ!

    avatar

    27.04.2005. (00:32)    -   -   -   -  

  • domijeve nacije

    a kaj se tiče moje kosilice, samo ću ti reć da je to ručni rad mojeg starog od prije 15-ak godina... kotači su od sestrinih kolica, postolje najobičnija daska, motor je valjda uzo na odpadu na našem faxu, a pokolopac je kučište od nekog 12inchnog monitora... predoči si...

    avatar

    27.04.2005. (00:35)    -   -   -   -  

  • Foxi

    predao sam prijavu na FER i Arhitekturu, želio sam Biologiju. Kao mali sam želio biti pilot, a nakon osnovne me je profa iz likovnog željela na preporuku poslati na likovnu akademiju (srednju). Upisah MIOC i nije mi žao! Uglavnom... upadnem na FER, ali zbog upisa koji su se trebali obaviti odmah, povlačim prijavu i čekam rezultate s Arhitekture. Ne upadam i na jesenskom roku upisujem Građevinu gdje sam i danas. Poslije više nisam imao volje za ponovnim prijavama i prebacivanjima! ...DEBELA... totalno te kužim! Sad pišem knjigu socijalno-filozofske tematike o tome kako se pokušati svrstati u društvenu šablonu u kojoj se takvi kao, recimo Ti i ja, ne nalazimo! Reci mi da sam lud, ali... za mene ne postoji samo početak i kraj! CARPE DIEM! Živjeti i okusiti život!!! ps. isprika kaj sam se malo PODUŽE raspisao.

    avatar

    27.04.2005. (01:47)    -   -   -   -  

  • Mile voli disko

    e imas odgovor na dijeta.blog.hr

    avatar

    27.04.2005. (10:40)    -   -   -   -  

  • ExPapirus

    Joj kak je super kosilica! I ja bi fakat htjela kosit sada. Jel bude trave kad dodjem doma??? Inace, zarazliko od dojma koji bi se moglo steci o meni, niti ja ne znam kaj hocu kad odrastem (pa ni sada kad sam napunila 21u godinu!!!) A niti se ne gustam na strucno literaturu, nego vise na Harry Pottera i slicne mudrosti!!

    avatar

    27.04.2005. (22:09)    -   -   -   -  

  • sphinx

    bah,in the other hand...ja sam još u srednjoj i znam što želim raditi i koji fax želim,a nekako od oka...čini mi se da je 90% mogućnosti da šugavo novinarstvo i ne upišem.p.s. super ti je kosilica:)

    avatar

    29.04.2005. (12:15)    -   -   -   -  

  • macketina

    domi:zivi bili pa vidili!!:) foxi: eh umalo zaboravih da sam imala nick dobar- debela!:D ExPApirus: BUde trave, osim ak baba graba ne prosiri radazinske napade i na dvoriste.. sphinx: svaka cast ak sa 17 znas kaj oces u zivotu! Mislim da je mene tad drzalo uvjerenje sve samo ne fer:D tako da nikad ne reci nikad!

    avatar

    30.04.2005. (20:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...