Komentari

hapax.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Chainfire

    lijepo...

    avatar

    21.04.2005. (14:49)    -   -   -   -  

  • simpakid is back... =)

    Evo samo hoću reći da re redovito čitam, uz tebe sam! Drži se! Pozdrav!!!

    avatar

    21.04.2005. (15:38)    -   -   -   -  

  • Chainfire

    maleni oprosti mi...citala sam samo ovaj post i mislila da si ti to neku pricu sklepao i iskomentirala. ali onda sam iz znatizelje isla sve procitati i zaista si me ostavi bez daha. ne znam kako ti je. mogu pronaci osjecaje u tvojim rijecima i definirati ih,ali ja zaista ne znam kako ti je. moja mama je isto bila tesko bolesna. nije joj bilo nade rekli su i privatnici i Amerikanci i Nijemci i u Londonu. Jako bolesna. I prezivjela je. Medicinsko cudo, kako su ju nazvali. Jedan dio u kojem govoris kako vjerujes, kako jako vjerujes, podsjetio me na ono sto je ona govorila. I prezivjela je. Na zalost mi je tata otisao vrlo brzo nakon toga. Njega je rat odnio. Ali smo prezivjeli i to. Oziljci su uvijek tu, boli, ali se moze. Pred necim tako velikim spoznas nevjerojatnu snagu. Ne znam, maleni, kooja je tocna tvoja dijagnoza i jel se mores izljeciti. Nadam se da ima nade, mlad si, toliko je jos toga pred tobom...drzi se!

    avatar

    21.04.2005. (23:00)    -   -   -   -  

  • Angie

    par puta sam se naježila kad sam čitala ovo...i sad nemam riječi. Teško mi je vjerovati da netko mojih godina ovo proživljava. Htjela bih te pitati dal smijem iskoristiti dio tog teksta na svom blogu? naime, napisala sam kako sam razočarana i sl., ali kad sam pročitala tvoj blog, više ništa od tog nije imalo smisla, moji problemi su se odjednom činili tako nevažni i tako mali... hvala, pozdrav veliki!

    avatar

    22.04.2005. (17:39)    -   -   -   -  

  • blue-eyed blond babe

    ajme....ovo se zove problem...uf...

    avatar

    22.04.2005. (18:43)    -   -   -   -  

  • Mallory~PUSA

    Hey there buddy. I'm sorry that I can't read your blog, Chainfire told me about it and I wanted to let you know that you are in my prayers!!! PUSA ;)

    avatar

    22.04.2005. (23:23)    -   -   -   -  

  • Zigota:Zed

    Maleni, prvi put kad sam došla donijela sam ti dvije naranče, sad ti donosim jednu krušku, miriše cijela zamišljena soba na nju. Rekla sam ti i da ću te obilaziti i evo me, nisam slagala...inače, nažalost, nisam baš od riječi, zaboravljam i gubim se u vlastitoj zbrci. Izgubio si i brata:(...poljubi majku za mene. Htjela bih te sada uzeti u krilo, ljuljati te i pjevati ti uspavanke. Zamisli da to i činim. Ostavljam te sad, doći ću opet. Ljubim te.

    avatar

    22.04.2005. (23:39)    -   -   -   -  

  • plavuša u duši

    So great has been the endurance, so incredible the achievement, that, as long as the sun keeps a set course in heaven, it would be foolish to despair of the human race...

    avatar

    23.04.2005. (00:08)    -   -   -   -  

  • zeldina zelena soba

    maleni anđele, pusa od prolaznice

    avatar

    23.04.2005. (00:47)    -   -   -   -  

  • sanja

    ostavljam ti ogroman, mekani zagrljaj, da te grije. :*

    avatar

    20.05.2005. (11:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...