Komentari

matijagubec.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


 • Matija Gubec

  Zeko, ako ovo postane praksa, mogao bih ti iznajmiti svoj blog...na neko vrijeme...dok se stvar ne stisa... :-))

  avatar

  17.04.2005. (23:35)    -   -   -   -  

 • Zeko zna

  E odlično! Svaka čast. Ja ću se kod tebe ispucavat kad mi zatreba anonimnosti, a ti ako imaš kakav dobar post za javnost, samo ga šišni meni na miail a ja ga bacim na blog. Imaš minimalno 300 čitatelja, i to samo prvi dan. Bez zajebancije. Slobodno piši. Bit će mi zadovoljstvo!

  avatar

  18.04.2005. (00:21)    -   -   -   -  

 • Dolka

  Eto šta ti je pasji život, ljudi ih šutnu na cestu, i onda je pas za sve kriv... nisam njihov ljubitelj, ali moja kćer jest, pa na sve drugačije gledam...

  avatar

  18.04.2005. (09:43)    -   -   -   -  

 • trill

  e sad ja sam ja sam sve ovo gore dva puta pročitala i sad mg nemoj se ljutiti ali imam komentar za Zeko zna-a: ono za tremu zbog cool liste mi je jasno, ja bih se zblokala 100 % i baš sam se čudila kako si ti to super prevazišao i počeo pisati post za postom..ali ovo ti je tak dobro da mi je žao da nisi objavio kod sebe..a da probaš u svojoj glavi riješiti da je to svejedno ostao tvoj blog i baš kao takav je došao na cool listu? To je mene pralo kad sam odjednom počela dobivati puno komentara i nekako sam se uplašila svih tih ljudi, tko su oni i kaj sad da pišem...uglavnom, sve u svemu suosjećam s tobom i kužim kako ti je, a onog dana kad dospijem i ja na cool listu (službenu ;)) znat ću to skroz na skroz :)))

  avatar

  18.04.2005. (14:03)    -   -   -   -  

 • Matija Gubec

  @ Trillian /// nist se ja ne ljutim, pa ovo je sad iznajmljen blog :-)) i komentar, naravno ide Zeki...on to zna he-he.. A i tvoj komentar stoji...sta te briga tko cita, uostalom zbog lezernosti pisanja i je dospio tamo di je dospio...zna od dobro di je dospio :-))) pa ne vidim zasto i dalje ne bi pisao onako kako je pisao...zna od dobro kako je pisao. Uostalom, tko zna zasto je to dobro...Zeko zna!

  avatar

  18.04.2005. (14:43)    -   -   -   -  

 • z.l.e.v.A.n.k.a.

  Pošalji ga meniiiii!! Ja vooolim njemačke ovčare, velike i jake kao tenkove!! Preobratila bih ga ja na neagresivu.. MG - hvala ti za "uvijek drago vidjen gost" smajl mi se hitil na fejs ;))

  avatar

  19.04.2005. (13:28)    -   -   -   -  

 • z.l.e.v.A.n.k.a.

  (nisi vidio svoj link kod mene, šmrc, a ja te reklamirala.. šmrc..)

  avatar

  27.04.2005. (12:59)    -   -   -   -  

 • Zeko zna

  a di je nestao post o mom gradu??? Jedino što je valjalo na blogu, i ti ga izbrišeš :)))))))

  avatar

  02.05.2005. (20:28)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...