Komentari

budan.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • borivoj

    "Hiperkomunikacija se danas promatra kroz jednu novu paradigmu: ljudi, kada bi svjesnije koristili polje kolektivne svjesti, zadrzavajuci pritom svoju individualnost, imali bi moc stvaranja i oblikovanja stvari na Zemlji nalik bozanskoj. Energija koja dolazi iz podrucja izvan prostora i vremena, nastavlja teci umrezenim idejama individua koje teze jednom cilju ili projektu, najcesca nuspojava hiperkomunikacije kod ljudskog bica su neobjasnjiva energomagnetska polja u blizini onih koji u njoj sudjeluju. Ezoterijskim i duhovnim uciteljima vec je godinama poznato da se nase tijelo moze programirati jezikom, rijecima i mislima, tako i odredjeni projekti osvjescenih individua, kao u ovom slucaju Eko - sela. Iz sfere ideja i misli materijalizacija projekta po bilo kojem osnovu je realna, problem je samo u pristupu dobivanja informacija koje su izvan nase baze znanja. U konkretnom slucaju po sredi je inspiracija ili jos vise intuicija." - tako navodi Irena Jakelic u zadnjem broju Svjetlosti, prema knjizi Grazyne Fosar i Franza Bludorfa "Vernetzte intelligenz"(Umrezena inteligencija), - ono sto smo oduvijek i znali. lp,boro

    avatar

    29.03.2005. (08:30)    -   -   -   -  

  • plejadablue

    Krasna ideja..mislim da čak nije bitno da bude selo..mogu biti pojedinačni objekti..sve se može povezati energijom..:))..samo gdje su pare? Ne možeš izmaknuti civilizacijskom bogu..:))

    avatar

    29.03.2005. (19:33)    -   -   -   -  

  • borivoj

    za pocetak potrebna samo livada... kasnije lagano kako sredstva budu pristizala. jedna od varijanti je sa 7 kazuna u krug, promjera 50-tak metara, iznad prekriti satorskim krilom i zastititi se od sunca ili kise... razne varijante i razmisljanja. bitno da se pokrene.

    avatar

    29.03.2005. (19:39)    -   -   -   -  

  • ZEMLJA BEZ SUNCA

    divno osmisljeno,zaista.nadam se da ce sve na kraju ispasti onako kako ti to zamisljas..pozdrav . navrati opet :)

    avatar

    29.03.2005. (21:30)    -   -   -   -  

  • moje pjesme...moji snovi...

    Čim stignem, svratiti ću i čitati, al nisam mogla a da ne dođem i zaželim od srca sretan Uskrs!!! Pozdrav!!!

    avatar

    30.03.2005. (00:09)    -   -   -   -  

  • Prestanimo s time zajedno!

    Kakav je ovo ludi blog? Sto je ovo? aaahahha... (ma razumijem, nisam plava, ali...)

    avatar

    30.03.2005. (03:10)    -   -   -   -  

  • borivoj

    posto zelis vic o plavusi eto ti dva vica: 1.- zasto plavusa suti dok se sexa? mama joj je rekla da ne prica sa strancima. 2.- koja je razlika izmedju plavuse i vvindowsa 98? nema je! - oboje se ruse potezom misa.

    avatar

    30.03.2005. (08:10)    -   -   -   -  

  • borivoj

    moj pozdrav dragoj lu, vrazicek i snjeza098. draga snjeza098, nije blog lud vec gazda bloga opicen i munjen... treba se u zivotu max. igrati i zezati, usput stvarati velika, dobra i pozitivna djela, u tome se sastoji poanta i bit je zivota... za razliku ogromne vecine koji su smrtno ozbiljni, puni prijekora i prezira prema bilo cemu ili kome, stalno pametuju i kritiziraju vrteci se tako u krug. takvi se ne micu ni pedalj od svoje materijalne prirode, otimacine, lazi, po onom uobicajenom: use, nase i podase... vec znate kako to ide i kako to biva, slika i prilika svega onog sto se zbiva u nas. u tvojoj ulici, u tvojoj firmi, u tvome gradu... lp, boro.

    avatar

    30.03.2005. (10:47)    -   -   -   -  

  • sanja

    izvanredan blog! daleko ispred svih s kojima sam se susrela dosada!

    avatar

    30.03.2005. (17:53)    -   -   -   -  

  • borivoj

    hvala ti sanja! lp, boro

    avatar

    30.03.2005. (18:28)    -   -   -   -  

  • Nina

    Nije loša ideja, samo treba još naći takvo selo i imati nešto para

    avatar

    01.05.2005. (22:29)    -   -   -   -  

  • borivoj

    pocinje se sve od ljepih i jasnih ideja, uz bozju volju i nasu rijesenost sve se da. lp, boro.

    avatar

    03.05.2005. (17:44)    -   -   -   -  

  • Sluæajni prolaznik

    Volim pusta sela

    avatar

    05.05.2005. (19:05)    -   -   -   -  

  • Ivona

    Prava romantika

    avatar

    05.05.2005. (19:23)    -   -   -   -  

  • borivoj

    slucajnom prolazniku i ivoni, moj pozdrav. zamislite si pod svjetlom lampusa i zvjezdanim nebom spremiti veceru uz laganu vatricu i slatko pojest. onda se zavuc u vrecu za spavanje i svakim budjenjem baciti koji komad drva da se vatra ne zagasi. na svaki sum ili udar ti se budis, jedino pucketanje vatre prati te poput ure tika-taka. gledas u zvijezde i cijela vasiona ti je pred ocima... ljepo je i uzbudljivo biti putnikom... lp, boro.

    avatar

    06.05.2005. (15:34)    -   -   -   -  

  • lola

    Morate iskreno odgovarati! Napišite odgovore na komadu papira. Bez varanja !! Odgovori su na kraju stranice. 1. Napišite ime osobe suprotnog pola od vašeg. 2. Koja vam je najomiljenija boja crvena, crna, plava, zelena, žuta? 3. Koji vam je prvi inicijal? 4. Vaš mjesec rođenja 5. Koju boju više volite crnu ili bijelu? 6. Napišite ime osobe istog pola kao i vi. 7. Vaš omiljeni broj? 8. Da li više volite jezero ili ocean? 9. Napišite želju (realnu). Kada ste završili scroll prema dolje Odgovori * * * * * * * 1. Potpuno ste zaljubljeni u tu osobu. 2. Ako ste odabrali: Crvena-oprezni ste i život vam je pun ljubavi. Crna- konzervativni ste i agresivni. Zelena-duša vam je smirena. Plava-spontani ste i puni poljubaca od osobe koju volite. Žuta-vesela ste osoba koja uvijek ima savjet za druge 3. Ako su vaši inicijali: A-K Mnogo ljubavi ulažete u prijateljstva u svom životu. L-R Pokušavate živjeti svim plućima, te vam ljubavni život cvjeta. S-Z Volite pomagati drugima, a vaš ljubavni život je jako dobar. 4. Ako ste rođeni od siječnja do ožujka: Ova godina bit će vrlo dobra za vas, a zaljubit ćete se u osobu za koju nikada ne biste to očekivali. Travanj-lipanj: Imat ćete snažnu ljubavnu vezu koja će dugo trajati Srpanj-Rujan: Imat ćete odličnu godinu sa puno novih doživljaja Listopad-prosinac: Vaš ljubavni život neće biti dobar, a li s vremenom naći ćete srodnu dušu 5. Ako ste odabrali..... Crnu: Vaš život će skrenut sa standardne putanje, ali će vam promjena odgovarati i usrećiti vas. Belu: Imat ćete jednu osobu koja bi sve učinila za vas i u vama vidjela sve, ali možda vi to nećete realizirati. 6. Ta osoba je vaš najbolji prijatelj. 7. Toliko će te imati bliskih prijatelja u vašem životu. 8. Ako ste odabrali: Jezero: Lojalni ste vašim prijateljima i ljubavi, ali i rezervirani Ocean: Spontani ste i volite udovoljiti ljudima. 9. Vaša želja će se ostvariti samo ako pošaljete test na 5 osoba u jednom satu, te ako pošaljete na 10 osoba, želja će vam se ostvariti pre vašeg slijedećeg rođendana

    avatar

    01.04.2006. (14:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...