Komentari

pegy.blog.hr

Dodaj komentar (27)

Marketing


  • Georg

    samo mali znak isprevrtnih vrijednosti i poremećenih kriterija...

    avatar

    18.03.2005. (00:19)    -   -   -   -  

  • .on.postmodernism.

    uu..ne znam ja za raklame, ja idem u skolu da bih postala marketinsko zlo...ne bim filozofirala o tome..:):):):)

    avatar

    18.03.2005. (00:58)    -   -   -   -  

  • jurop

    slažem se pegy post ti je na mjestu...no čini mi se da to nema pretjerane veze s liberalnim vrijednostima nego se ljudima ejdnostavno fućka. Misle ma daj imam i ja sam svojih problema pa kuda sad da se brinem za jedan glupi ht. A ni Crkva se nije nešto digla. Što mene osobno malo boli..Zato što sam vjernik, zato što vidim u kakve sve stvari ti naši velikodostojnici na zemlji guraju svoj nos, aonda kad im se dotakne upravo u njihovu nišu...onda ništa muk, šutnja...bit će izmorili se od silnog pljuvanja po zlikavcima, pobačaju i tapšanja po leđima Gotovini. Strašno.

    avatar

    18.03.2005. (09:33)    -   -   -   -  

  • jurop

    Vidim da još nisam zaslužio da me prepručiš za tuđu pažnju khm kao da me ne voliš reklo bi se??? :)

    avatar

    18.03.2005. (09:34)    -   -   -   -  

  • Dolka

    Draga moja, ta reklama mi je digla živac već par put, ali neću je na mom blogu, ionako sam konzerva i mislim da smo izgubili osjećaj za moral. Ja sam zaista neliberalna, kao što si rekla za sebe. Pa, nije baš sve što nam padne na pamet u redu. I još su oni prikazani kao neki simpa par, koji se malo ljuti na ženu koja bezveze zova (Tcomom, naravno)!!!

    avatar

    18.03.2005. (09:59)    -   -   -   -  

  • Redpen

    Kad se sjetim kolika se buka digla zbog par sisa (i to naslikanih) u reklami za Gavrilovićku onda stvarno ne kužim da nitko (prije pegy) nije osjetio potrebu da reagira na ovaj, blago rečeno, neukus!

    avatar

    18.03.2005. (10:07)    -   -   -   -  

  • Hajdučica.blog

    mrzim reklame općenito, posebno u crtićima koje moja zvjezdica gleda! U Hrv. se još spominje moral i neukus, ovdje je to odavno zaboravljeno. Po meni bi se velika većina reklama smjela prikazivati tek poslije 22 sata!

    avatar

    18.03.2005. (10:18)    -   -   -   -  

  • pegy

    Jurop, sinoć sam radila „rekonstrukciju“ moje cool-liste. Vidim da nisi baš najbolje pogledao pa si se osjetio „nevoljenim“. :))) Drugo, ovo za Crkvu. Vidiš, ljudima baš nikad nije pravo – ako se Crkva izjasni o nečemu, onda bude „Jooooj, što se opet miješaju“. Ako se ne izjasne, opet ne valja. Osim toga, znaš i sam da je HT jako MOĆAN i da taman da netko i digne glas, on bude jako slabašan u razmjerima utjecaja moći, a i teško da će npr. HTV koji na njima zarađuju ogromnu lovu dozvoliti sebi objave kritika onih koji su im jako dobar izbor financiranja.

    avatar

    18.03.2005. (10:23)    -   -   -   -  

  • blond lady

    komentar na doljni post: takve su mi zenske dobro poznate imam je i ja u firmi, nema njohovom spustanju i ponzavanju kraja, kad njih vidim ponekad se zastidim sto sam zensko

    avatar

    18.03.2005. (10:35)    -   -   -   -  

  • blond lady

    komentar na ovaj aktualan post: ne poznajem tu reklamu ali cu je sigurno vidjeti sada kad budem u zg. u reklamama nema pristojnosti i morala, sve je dopusteno samo da se dode do cilja i kupaca nazalost sve ce toga da bude vise u buducnosti

    avatar

    18.03.2005. (10:39)    -   -   -   -  

  • Rock Roll

    Mislim da se na Tv-u može vidjeti i mnogo gorih stvari. Pogledaj samo koliko je na tv-u nasilja i primjerice, kakve crtane filmove prikazuju. E to ima izravan utjecaj na društvo i to njegov najranjiviji dio. Gdje su nestali štrumfovi, bipsići, baltazar? Ta i takve reklame pokazuju kakvo nam je društvo. Reklama je takva jer je društveno prihvatjiva. Da nije, već bi se netko javno bunio (osim tebe naravno :-) ). Meni se to ne sviđa, drago mi je da se ne sviđa ni tebi, ali sve smo usamljeniji.

    avatar

    18.03.2005. (11:09)    -   -   -   -  

  • jurop

    Isprike Pegy sad vidim da sam ti cool, bas je to kul! Za Crkvu si u pravu, ali bez obzira na rogoborenja ovo im je bila prava prilika jer ovo je njihovo polje...svetost braka, bla bla bla... redpren je u pravu...sise su benignije od toga hoće li netko nekom razoriti brak i ostaviti na socijalnoj pomoći ucviljenu kućanicu i 4 djece...karikiram ali tako je...HTV si to može dopustiti jer u RH ne postoji 48 tv postaja pa da HT može reklamirati na nekoj drugoj. HTV je daleko najjača i ako želiš da se za tebe čuje na njoj ćeš htjeti svoju reklamu. Ciao.

    avatar

    18.03.2005. (13:30)    -   -   -   -  

  • Katarina_S

    Duso,nitko en zna izreklamirati,pedantno servirati smece putem reklama kao moji domacini:) Cesto kazem bas,vragu bi rogove u stanju bili prodati...! Kupujem samo ono sto mogu isprobati (obuca,odjevni predmeti),a sto se tice prehrambenih proizvoda...tu sam grozna. Citam i strogo pazim na nitrite,konzervanse,mogu jedino u vrlo malom postotku jer - zdravlje prije svega. Tu nikad ne razmisljam previse,reklame ignoriram,kiss Tebi.

    avatar

    18.03.2005. (17:23)    -   -   -   -  

  • pegy

    Jurop, ipak ima konkurentski TV-a u obliku RTL-a i Nove. :) Znači, nije baš preporučljivo brbljat svašta na HTV-u. Do neki dan su imali monopol, danas baš i nemaju. Nadam će i HT uskoro dobiti konkurenciju pa neće baš bit tako bahat u mnogočemu.

    avatar

    18.03.2005. (21:21)    -   -   -   -  

  • pegy

    Katya, ajme, što se hrane tiče, to je posebna priča. Da ne govorimo o onome što se daje djeci. Bomboni, žvake, čokolade ... što se tu svega pojede radi šminke. Grooozno.

    avatar

    18.03.2005. (21:23)    -   -   -   -  

  • Elena... Mama..drži..me

    slažem se sa hajdučicom..aj kužim rtl ,novu i ostale tv.koje se financiraju iz reklama,ali hrt..divni.. reklame duge +preplata na tv.-..te pretplata na radio ...mislim da se nema šta više reći...pozdrav tebi i big :-)

    avatar

    18.03.2005. (21:43)    -   -   -   -  

  • Pod urom

    Prestrašno je kako se olako nameće poremećeni sustav vrijednosti. Za nas već formirane nema straha, ali za ove mlađe naraštaje...Nažalost, brojni su primjeri takvog nametanja....

    avatar

    18.03.2005. (23:41)    -   -   -   -  

  • ljubav sa velikim LJ

    Evo da se i ja napokon javim...Čitam te s zaostacima od koji tjedan, ali nema veze.Što se tiče konkretno ove teme ili ti debilne reklame mislim da se ipak mladi neće povodit za njom. Ali mi je, od prvi put kad sam je vidjela, reklama totalno odbojna i prljava-budale su oni koji su je osmišljali i pri tom mislili da će se nekom svidjeti.Čak je preneukusna da bi bila i smiješna. A reklame ne bi trebale moći formirati sustav vrijednosti kod osoba u kojih su roditelji i bliža okolina odigrali svoju ulogu na pravi način...

    avatar

    19.03.2005. (01:08)    -   -   -   -  

  • kulerica

    Nisam vidjela reklamu, ali slozila bih se s tobom da imaju velik utjecaj, iako nitko to ne zeli priznati. Ne samo na mlade, nego i na starije bez vlastitog stava.

    avatar

    19.03.2005. (01:39)    -   -   -   -  

  • rabljeni političar

    Ista priča i s reklamom za šumeći c vitamin. Odjek stanja u društvu s isprevrtanim moralnim vrijednostima.

    avatar

    19.03.2005. (07:49)    -   -   -   -  

  • Petra 23-10

    Potpisujem jurop - ne znam kako crkva nije reagirala kad o svemu drugom ima mišljenje(pogotovo o ženskom tijelu!!!)

    avatar

    19.03.2005. (10:35)    -   -   -   -  

  • Šatro Cosmo girl

    Ah pa kad više ne znaju kaj bi izmislili. Informacija iz povjerljivih izvora - iz njihove marketinške agencije. Nomina sunt odiosa.

    avatar

    19.03.2005. (16:15)    -   -   -   -  

  • freestyler

    sviđaju mi se tvoja razmišljanja, morati ću bolje pogledati reklamu, sigurna si da ga žena zove?....:)))

    avatar

    19.03.2005. (20:10)    -   -   -   -  

  • medinsvijet.blog.hr

    evo samo da napišem da sam tvoj blogić otkrila prije nekoliko dana i da sm sve pročitala. odlično pišeš. komentiram slabo jer uglavnom zanimljive blogove skinem s neta pa čitam offline... samo tako nastavi! :) e da u vezi reklame, imala sam istu reakciju kao i ti...

    avatar

    19.03.2005. (21:06)    -   -   -   -  

  • medinsvijet.blog.hr

    eh, zaboravila sam napisati, pratila sam onaj "sukob" oko prava na pobačaj između tebe i riječanke... njeni zajedljivi komentari zaista nisu korektni, ne znam šta bih rekla... osim, čitam te :)

    avatar

    19.03.2005. (21:09)    -   -   -   -  

učitavam...