Komentari

novarevolucija.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • koumizam novi

    a zamisli kako je mogao onakav zakon stupiti na snagu, kad su glasovali samo 2 je bilo protiv a svi ostali su bili za. I kakva je to država koja ne priznaje drugu državu i kakvi su to ljudi koji mrze ljude iste ka oni sami (mislim na njihovu fizionomiju, fiz. izgled) A, i možda će tako sve više i više rast diskriminacija između Kineza i Tajvanaca!

    avatar

    16.03.2005. (20:41)    -   -   -   -  

  • Hadrijan

    vi ste protiv Boga i zato ne vjerujem da će te uspit,komunizam je kršćanstvo bez Boga neko ejreko

    avatar

    16.03.2005. (21:18)    -   -   -   -  

  • transmetropolitan

    na Tibetu Kinezi to rješavaju sterilizacijama. skoro pa k'o i nacisti.

    avatar

    17.03.2005. (14:21)    -   -   -   -  

  • freedomfighter

    ko je ovdje protiv boga? nitko nemoze dokazati da postoji bog, a isto tako nitko nemoze dokazati da ne postoji! uzaludno je biti protiv necega sta nedokazano ima odnosno nedokazano nema

    avatar

    19.03.2005. (20:50)    -   -   -   -  

  • Revolucija mladih

    1 kinezi će biti jedni od vodećih aktera u slijedećem svjetskom ratu. to je gotovo sigurno. 2 što se hadrijana tiče, on bi treba shvatit da je komunizam najsličniji sustav sustavu života novozavjetnih kršćana. odi čitaj Riječ prije nego što se misliš praviti pametan, ti malograđanine. A glavni razlog zašto je socijalizam bio protiv vjere jest neko Marxovo trkeljanje a još više uloga iskvarene crkve i njezinog klera. Kao vjernik mislim da je socijalizam najpravedniji sustav.

    avatar

    20.03.2005. (22:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...