Komentari

budan.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • ...-ThEy CaLl Me ThE tEnDeR rOsE-...

    znaš šta...ja bi tak rado komentirala tvoj post, al nikako ne nađem vremena SVE to pročitat, al odličan je post hehehehehe :))

    avatar

    11.03.2005. (03:26)    -   -   -   -  

  • borivoj

    na sve ces stic, nema zurbe...

    avatar

    11.03.2005. (08:14)    -   -   -   -  

  • plejadablue

    Svemir na okupu drži ljubav..:))..jesi li kad pomislio da je i materija energija?..ja to ovako igrom asocijacije, o fizici moji patuljci pojma nemaju..:))

    avatar

    11.03.2005. (10:42)    -   -   -   -  

  • borivoj

    fiziku nasi patuljci i ne trebaju znati jer oni zive fiziku, sastavni su dio te fizike.. moji minerali i kristali disu s velikom ljubavi a patuljcici se igraju i komuniciraju s njima onako kako bi mi trebali sa okolisem ciji smo sas- tavni dio. nazalost odvojili se i zaboravili na prirodu i svu datost majcice zemlje. kad hodas, pripazi da iz napasti ne odgurnes kamen na putu. njegovo je mjesto bilo tamo i tamo treba ostati. po nekom nepisanom pravilu i tebe netko moze maknut, a da ti kao nemas opravdanje za tako sto, i nemas pojma sto se to s tobom zbiva... zivimo unutar nepisanih zakona i regulativa i njih nije potrebno ni znati. ali je potrebno znati to da sve sto cinis u zivotu, cini na nacin:dobrote, istine i ljepote. sve to u konacnici je ljubav, ona univerzalna, kozmopolitska ljubav. ljubav bez stega nacije, drzave, vjere, pisma, boje koze i drugih blesavoca. onda postajes slobodan i zivis konacno u slobodi, bogom ti danoj. samo pitanje je dali ti je sve to i poznato, i dali si dorastao toj slobodi. lp. boro

    avatar

    11.03.2005. (13:09)    -   -   -   -  

  • Sluæajni prolaznik

    Ej svemire moj nisu još istraženi ni svi predjeli na ovoj našoj zemlji

    avatar

    05.05.2005. (19:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...