Komentari

pegy.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • .on.postmodernism.

    hm..opet sam prva vidim..nije stvar u modernosti, zar ne bismo, u granicama svojih mogucnosti, na ovaj ili onaj nacin,trebali predstavljati sebe svojom pojavom?ne znam, mene zivciraju ljudi koji su klonovi drugih...pogotovo oni koji svojih mezimaca poop ostave tako na sred ceste..gnjusno..

    avatar

    08.03.2005. (20:55)    -   -   -   -  

  • blond lady

    dosla su vremena kad je ljudima vazno imati a ne biti, nazalost, povrsnost i biti "IN" je najbitnije

    avatar

    08.03.2005. (21:14)    -   -   -   -  

  • rabljeni političar

    Volim životinje, ali me strašno smetaju pobornici za prava životinja jer bi se trebali boriti za prava djeteta i prava ljudi. Tek onda su na redu životinje. Ista priča je i s krznom. Koja je razlika između krznenog kaputa i kožnog kaputa? Koji je više ekološki krzneni ili umjetni? Svašta. I odgovor: da, to je mojih ruku djelo (i mojega pomoćnika).

    avatar

    09.03.2005. (07:45)    -   -   -   -  

  • mirisni blog

    joj evo baš sam si kupila one najnovije naočale tek izašle jučer u Nju Jorku,a ja ih već imam marke Guči..danas idem po cipele koje sam si naručila također iz Nju Jorka od nekog Blahika..na skijanju u Francuskoj je bilo superička,bila sam atrakcija u roza novom odijelu od Dolče i Bagane..joj a taj moj novi pesek marke Šicu stalno urinira po novom sagu iz indije dok ja treniram sa svojim privatnim trenerom u privatnoj teretani mog tate...jojjjj..sami problemi..

    avatar

    09.03.2005. (09:09)    -   -   -   -  

  • Katarina_S

    Cuj,draga,ja Ti posvecujem maksimalnu paznju vanjskom izgledu,moram iz profesionalnih motiva,ali Jesam...nikad bizarna,ne naginjem se preko sebe dok cu radije pruziti ruku potrebitome humanom bicu nego zivotinji,mada ih volim. Znam da si me razumjela,pusa:)

    avatar

    09.03.2005. (12:48)    -   -   -   -  

  • pegy

    Rabljeni, zapravo i nisam imala namjeru načeti temu životinja i njihovih prava. Mislim jednako ko i ti. Prvo je ipak čovjek. Mislim također da se prema životinjama treba ponašati primjereno. Kako prema onim koje nam služe kao hrana, tako i prema ljubimcima. Krzno? Ja sebe ne vidim u bundi, no ako se neka životinja ubije radi hrane, ne vidim ništa loše u nošenju toplog krzna. Posebno ne u krajevima gdje je jako hladno. Inače, ekološki orijentirani bi trebali znati da je umjetno krzno često izrađeno od biološki nerazgradivih materijala pa se onda pitam: koja korist od toga? Inače, šalice su ti kraaaasne. Morat ću te ipak zvat Umjetnik. :))

    avatar

    09.03.2005. (14:15)    -   -   -   -  

  • pegy

    Katya, meni je sasvim prirodna briga o vlastitom tijelu i držanje do izgleda. Tijelo je isto dio naše osobe. Pa ne vidim u tome ništa loše. Ja sam ipak pisala o onima koji robija kako izgledu tako i drugim vratama pomodarstva. :)) Kao npr. Theja. :)))

    avatar

    09.03.2005. (14:19)    -   -   -   -  

  • mirisni blog

    HEJ..PA JA SE SAMO ŠALIM..

    avatar

    09.03.2005. (14:35)    -   -   -   -  

  • pegy

    Theja, pa znam da da. :)) I ja isto. :))

    avatar

    09.03.2005. (19:01)    -   -   -   -  

  • blog of a down

    Psa sam već nabavio. Držim ga ispod kreveta. 1000 eura (koliko je koštao) ubrao sam prije nego su šljive procvale. Ove godine nisam bio ni u Aspenuni na Slijemenu ni na Kupresu Ni na Risovcu nego, već ste pogodili, na Pere Matina ledini. Snijega je bilo samo 1,6 dana. Što je lijepo kratko traje. Važno je da smo se odlično zabavili vozeći spust u discilini "otpilani Askonin krov". Sve ću to platit na rate kad Zdrava (čija je Askona) sazna da sam mu JA neovlašteno posudijo krov. Fitnesom se bavim svaki dan. U jutro kopanje, na podne progledavanje u kanti vode i odmor, po podne cipanje drva. Redovito se kvarcam na deki. otkad je vitar odnio tarač na kojem sam ležao u leđa mi se zabadaju kamenčići i zarđane čivije, što mi daje prekrasnu boju baršunastog jastoga. Depilirao sam se neki dan kad sam palio smeće u raki iza štale. Ko je moga znat da taj novi ekološki benzin zako plane! Danas idem po novi auto u Ljuti dolac. Zapravo je to BMW kockica i nije baš now. Ali kad mu zamračim stakla, ugradim neonke i mglenke, nabijem roru i pragove bit će bolji nego ijedan nov. Moć ću imat svaku žensku u gradu. Gotovinu neću dati EU. Ždera će mi ga dat na povjerenje da mu platim kad god smognem. I sad reci da nisam europski čovik. Ja stvaram Europsku uniju kamo god kročim. :)

    avatar

    09.03.2005. (19:26)    -   -   -   -  

  • Georg

    ha ha, a zato ti meni u prošlu nedjelju preporuči skijašku stazu. Nisam odmah shvatio, ali sam danas propušteno nadoknadio na Kupresu, sasvim lijepo, sunčano i opušteno... Jesam li na pravom putu....? haha

    avatar

    09.03.2005. (21:36)    -   -   -   -  

  • pastoralni kupus

    pa ajde, fitnes je bar zdrav...dobra nobl navika :) šteta što nisam nimalo nobl...

    avatar

    09.03.2005. (21:52)    -   -   -   -  

  • pegy

    Savage i Georg, to vaše skijanje na Pere Matina ledini i Kupresu, koje nisu prave nobl-planine, govore mi da još morate raditi na sebi ako mislite poslat SuperMetro. Dok se budete time bavili, pomognite i Kupusici. I ona je vidno ucviljena ko i vi. :)))

    avatar

    09.03.2005. (22:31)    -   -   -   -  

  • kulerica

    Vecina stoji, no jedna stvar ne: kad se tako ispucas, pogotovo na kredu, nemas love za sjedit po terasama, hihihi. A da te kao mlada mama nadopunim, dozvoljeno je imati iskljucivo kolica nekoliko proizvodjaca, a ako imas bilo sto drugo, riskiras sumnjicave ili cak negodujuce poglede slucajnih prolaznika. Vazno je da tvoja beba od samog pocetka ima skupu vozilicu, bas kao mama i tata.

    avatar

    09.03.2005. (22:32)    -   -   -   -  

  • Elena... Mama..drži..me

    sve je rečeno u komentarima...dobar post...uvijek zanimljiv bravo...pusa...

    avatar

    10.03.2005. (11:46)    -   -   -   -  

  • Rock Roll

    Poslijednji mohikanac, nit imam psa, nit pratim modu. Čak mislim da ću si nabaviti mačku (iako volim pse). One mi imaju više stava, a i zahtjevaju manje vremena kojeg nemam. A stil... O tome ću uskoro jer imam tu temu u planu (samo nemam vremena trenutno). B cool

    avatar

    10.03.2005. (15:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...