Komentari

marezd.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • ....Demjan

    e, lipa moja, tako ti je to, ne možeš nikako pomirit kuću dicu, ovce i novce, odnosno karijeru. Dok nisam radila peglala sam i čarape od dosade, nije bilo dobro jer ne zarađuje, sad kad radim, opet nije dobro, ne peglam čarape i to je vječna muka. Dobro kažeš, sponzoruše su, osim što su uglavnom plave, i pametne. A majčin dan, hah, tko o tome još vodi brigu, a dan žena, ma. Sve je to meni viška. Da smo normalni svaki dan to uopće ne bi bilo pptrebno:))

    avatar

    08.03.2005. (20:36)    -   -   -   -  

  • ....Demjan

    I mi smo tebe malo tračali i jako si nam simpatična:)))))))

    avatar

    08.03.2005. (20:42)    -   -   -   -  

  • .on.postmodernism.

    hehehe..sretna ti eto dan zena!

    avatar

    08.03.2005. (20:58)    -   -   -   -  

  • freestyler

    ma sretan ti dan zena :))))

    avatar

    08.03.2005. (21:14)    -   -   -   -  

  • U se, na se i poda se!

    Znaš u čemu je također problem? U tome što žene češće podmeću jedne drugima nogu nego što im to rade muški!

    avatar

    08.03.2005. (21:21)    -   -   -   -  

  • Dolka

    Dan žena je netragom nestao, a podmetnuli su nam dan zaljubljenih, majčin dan i danove svega i svačega, ima i dan očeba i sl, a dan žena, - nema. Samo biti žena - nije dovoljno...

    avatar

    08.03.2005. (22:41)    -   -   -   -  

  • Pod urom

    Što sam starija to mi se čini privlačnije biti - sponzoruša. Naravno da sam sve drugo, samo ne to. I zato mi je ponekad teško - čini mi se da previše tereta i odgovornosti nosim na svojim plećima! Ali, opet da se mogu vratiti na početak - odabrala bih svoju slobodu. Čini mi se da nema tih para kojima se to može platiti. A Štimac i njegova gospođa! Bljak! Za tu silnu lovu i život s njim treba puno govana pojesti - sjetim se samo one afere u diskoteci s Alkom i izlijevanja šampanjca!

    avatar

    09.03.2005. (11:24)    -   -   -   -  

  • Hajdučica.blog

    "a muževi okolo loču, ševe, kurvaju se i kartaju dok su žene tamo gdje im je mjesto – doma uz štednjak.." -- A sve su to krive samo žene, jer ih opravdaju i praštaju. Npr. moj dragi ne izlazi bez mene, ne ide na pivo poslije nogometa i posla i sl s našima jer ja imam nešto protiv, isto tako neću otići niti ja bez dogovora (živimo na "selu" u Austriji tako da slučajno ne možeš nekog sresti), nije išao do jutra s muškima piti kad nam se zvjezdica rodila nego je bio uz ženu.. I tko se prvi tu podsmijava i govori da sam ja vještica a on jadan... Žene naravno, a one su pametne pa puštaju svoje muževe i skoro svaki vikend da idu u HR kućama "raditi" - čitaj: piti cjeli vikend! One će pokazati prve prstom na mene kako bi objasnile svojim muževima kako su one dobre i uzorne ženice. Eee jadnice, a muževi troše, piju i varaju na svakom koraku. Moj dragi i ja sretni i zadovoljni :)

    avatar

    09.03.2005. (13:37)    -   -   -   -  

  • Hajdučica.blog

    uhhhh koliki je komentar, sorry!

    avatar

    09.03.2005. (13:37)    -   -   -   -  

  • Dani

    Dobra ti je ova sa Štimcem. A dobro je i njemu... Prvo pjevačica, pa sad manekenka... Demi ima moj mejlić. Drž' se legendo!

    avatar

    10.03.2005. (12:03)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Ja zelim biti sponzorusa, imam sve kvalitete samo nisam plavusa, a i nemam bogatog muza...

    avatar

    11.03.2005. (21:36)    -   -   -   -  

  • opaljena

    a šta da kažem...teško je biti žena,ali treba znati nači balans u životu,nekako,znati koketirati sa tim što si žena...nije uvijek lako.Treba se izboriti za svoje mjesto.

    avatar

    12.03.2005. (13:23)    -   -   -   -  

  • 12% do potpune sreće

    ja ću si kupit malog kineza za 10 dolara. odmah ću uzet muško, pa mirna bosna i zdjelica čitava. a kako je najbitnije da je muško, malo kose oči, žućkasta put i čudna ljubav prema riži neće smetat. Mare, pusa!

    avatar

    14.03.2005. (00:24)    -   -   -   -  

  • Dubrovnik...

    Britko! Moje skromno mišljenje(*ne iznositi u javnosti*)Žene definitivno upravljaju najbitnijim u životu, ali sve dok dopuštaju mušku da vjeruje da je upravo on taj koji donosi odluke one su nadmoćne...drugim riječima muško je kuac bez žene...sposoban samo da ratuje i gine...Nisam muški feminista nego čitam između redaka ;-)))Pozdrav gradu najluđeg mentaliteta i tebi tako otkačenoj!!!

    avatar

    14.03.2005. (14:11)    -   -   -   -  

  • Dolka

    Mare, mislim ono, ne, kaj ti je? Znaš li ti da imaš svoje čitatelje??? Kakav privatan život, posao, trice i kučine?

    avatar

    16.03.2005. (09:47)    -   -   -   -  

  • mare-zd

    Ma hajdučice, samo ti piši, nemam ja ništa prtotiv na toliko dugačke komentare. Naprotiv, volim kad fino svi napišemo što mislimo o određenoj temi:) Mikele legendo, pozdrav i tebi:) Opaljena, pokušala sam ti napisat mailom dva slova, ali ti nije radio. Dani, nadamo se da se vidimo uskoro.

    avatar

    16.03.2005. (19:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...