Komentari

anarhijaweekly.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Zločesta

    najveća mi je provala da su povećali pretplatu na temelju izračuna prema prosjeku hrvatske neto plaće. kao, plaće su porasle... ne znam samo kome!?!?!? možda ovim čobanima u saboru ili ministrima koji ni ne plaćaju pretplatu, a ne nama malima! gamad jedna, samo ću to reći. iduće godine će sigurno biti pretplata 100 kn!

    avatar

    01.03.2005. (12:31)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    Naravno da je tv zabava za sirotinju. Ovdje pak BBC ima totalni monopol: jedini oni zahtijevaju tv pretplatu, a ne mozes dobit tv dozvolu ako nemas BBC. Dakle, ako velis, necu BBC i necu placat pretplatu, daj mi samo ITV, Channel 4 i Channel 5, ne mozes. Jer BBC jedini ne zeli 'kaljati' svoje programe s reklamama. A skupa je ko u Svetog Petra kajgana: 110 (mislim) godisnje. Tko ne plati, odrape ti 1000 kazne.

    avatar

    01.03.2005. (16:54)    -   -   -   -  

  • Megi

    ma meni je najviše žao što sam uopće otvorila vrata stričeku koji prijavljuje nove pretplatnike pa sad moram plaćat bandi sa Prisavlja njihove puno prevelike plaće...a još me više ljuti što 60% hateveovaca ne radi ništa a prima plaću :(

    avatar

    02.03.2005. (08:32)    -   -   -   -  

  • Hedgehog

    Umjesto da povećava pretplatu HRT je trebao prebrojati svoje zaposlene - stalno, plus honorarno, pa vidjeti šta sve te hiljade ljudi rade na Prisavlju. Koji se to programi proizvode, za koga i td. A pretplate se plačaju u svim javnim televizijama diljem Europe, samo što te televizije moraju za te pare zadovoljiti sve javne interese i ne bi smjele biti podložne jednoumlju!

    avatar

    02.03.2005. (11:08)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    Pardon, ispricavam se: 121 funtu je pretplata. Bas mi danas dosla obavijest jer mi istice 31.3. Grrrr... A sad BBC pretumbavaju, ovo-ono, da li ce biti bolje, ne znam.

    avatar

    03.03.2005. (13:07)    -   -   -   -  

  • anarhija weekly

    vidim da po ovom pitanju nema podijeljenih mišljenja (čak niti na otoku kod Xiole), pa možemo dalje...

    avatar

    04.03.2005. (11:51)    -   -   -   -  

  • MonoperajAnka

    U Austriji je isto kao što je xiola opisala, osim što krajnje siromašan i jadan program ORF-a ima i reklame, a mjesečna pretplata je 20 Eura...

    avatar

    05.03.2005. (14:05)    -   -   -   -  

  • Slobs u Iraku

    Mislio sam da jedan anarhista valjda zna da ne moze svaki program da bude komercijalan. Ko bi stavljao svoje reklame u program o bolestima zivotinja, o tektonskim kretanjima kontinenata itd. Zatim, placanje pretplate osigurava ideolosku i svaku drugu nezavisnost, bar u teoriji. Nikada neces moci da se osiguras u objektivnost izvestavanja privatnog medija, bas zbog reklama i zavisnosti od biznisa. Da se razumemo, HTV ne gledam jer sada nisam u mogucnosti, ali podrzavam sistem pretplate, naravno uz mogucnost relativne kontrole izbora rukovodecih ljudi. I naravno, mrzim dan kada se ta pretplata placa :-)

    avatar

    05.03.2005. (15:08)    -   -   -   -  

  • anarhija weekly

    Kad bi moja pretplata plaćala znanstveni i obrazovni program, dao bih dvostruko svaki mjesec. Problem je što već tri dana u udarnom terminu htv-a možemo gledati po nekoliko sati tzv Dore na koju je potrošeno enormno puno novaca, a krajnji rezultat je pusti očaj. Slobs, pripisat ću tvoj stav tome što, kako i sam kažeš, trenutno nisi u mogućnosti gledati htv..

    avatar

    05.03.2005. (23:32)    -   -   -   -  

  • NEW YORK, NEW YORK

    ja neznam zasto se ta glupa preplata uopce placa, za 3 programa? i plus jos kabelska.... Za kvalitetu programa kakvu pruzaju nebih dala ni 10 kuna tim fosilima u zagrebu.

    avatar

    09.03.2005. (23:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...