Komentari

nezaboravak.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • pegy

    Nezaboravni, za svaku ti je pohvalu ovaj post. Vidi se da si se fino pripremio. :)) Doduše, dosta ti je i trebalo, ali vrijedilo je čekati. :)) Mojih TOP 5 ne bi bilo baš ko i tvojih, jer ovi koji su tebi antipatični, meni baš i nisu. To ne znači da ne mislim da npr. Ćiro i Vrdoljak nisu narcisoidni tipovi :), nego da meni ne izazivaju takve reakcije ko i tebi. Na području struke mislim da su kvalitetni , ali kad se od nje odmaknu, mene više izazivaju na smijeh. Ovaj citat Ćire i Franje – daaaj, imaj obzira, morala sam prigušivat hihotanje na radnom mjestu.:)) I nisam baš do kraja uspjela. :))) I nemoj tako o Žuži – ipak je ona javnopriznati seks-ekspert. :))))

    avatar

    21.02.2005. (11:01)    -   -   -   -  

  • Nevera s Kvarnera

    Pegy, tvoje komentare uvijek uzimam s rezervom u skladu s onom "čuvaj se hadezeovaca i kad darove nose"..:))

    avatar

    21.02.2005. (11:40)    -   -   -   -  

  • pegy

    Hihihi, moja ljubav prema hadezejcima jednaka je tvojoj prema nošenju kape sa zvijezdom petokrakom nasred čela. :)))) Ko pravi Titov pionir. :)))) No, kako vidim, moje ti pohvale padaju jako bolno, pa ću to činiti redovito kad god vidim da zaslužiš. :))))

    avatar

    21.02.2005. (12:50)    -   -   -   -  

  • cinična

    Gđa Žuži bi bila i na mojoj listi jer se njezino životno iskustvo temelji na "služenju" muškarcima (ne sumnjam u djelotvornost te metode),kako žena uvjek mora biti raspoložena za sex i udovoljavati mužu na svim poljima.Ti savjeti su sramota za sve žene i baš me zanima da li je gđa tj.samoprozvana seksologinja uopće doživjela orgazam ili je u toj velikoj želji da zadovolji muža zapostavila sebe?!

    avatar

    21.02.2005. (19:59)    -   -   -   -  

  • pegy

    Cinična, ali ona ne daje mužu tek tako. Onda daje i kad joj se ne daje, da on ne pita kod neke druge. :)) To je njezina teorija. A to da je samoprozvana, a ne znam baš. Ne želim reć da bi ja slušala njezina laprdanja, nego da nju MEDIJI uzdižu, jer istina, ima kolumne u nekim trač-listovima, ali što kad ju gura i HTV kao neku majku mudrosti?

    avatar

    21.02.2005. (20:51)    -   -   -   -  

  • beštijica

    Nevero, nemaš pojma, Žuži je zakon i da su sve žene pametne (kao npr. ja;)), kao spužve bi upijale sve što Žuži kaže, hihihiihihihihihii. Pravi savjet u pravo vrijeme zlata vrijedi, dragi moj, hiihihih...

    avatar

    21.02.2005. (23:34)    -   -   -   -  

  • Šatro Cosmo girl

    :D Tek sad sam skužila zakaj Ćiri viču - Ćiro pederu! Ah, Plavuša!

    avatar

    22.02.2005. (09:51)    -   -   -   -  

  • Pod urom

    Dobra ti je top ljestvica antipatikusa. Najmanje što se za Žuži može reći je da je degutantna...a o svima ostalima, rekao si sve bitno. Bravo.

    avatar

    22.02.2005. (10:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...