Komentari

patre.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • beštijica

    Ja se sićan da su mi ka ditetu bili najmiliji Nikola i Luce - u razmaku od tjedan dana dva puta poklončići, a sve skupa uz nagovještaj Božića. Di ćeš bolje za dite...:))) A za Uskrs smo uvik imali neke piliće od marcipana iz jedne stare splitske slastičarne. Kad sam prije par godina opet pronašla te piliće, skoro sam se izrigala od užasa u što su se pretvorili, čisti cukar i voda... A ovo danas, ma sve je to komercijalizacija. Pa zar nije tako bilo i sa onim Danom žena što se slavio u socijalizmu?

    avatar

    15.02.2005. (10:29)    -   -   -   -  

  • Patre

    Eto za taj dan mi bi materi poklonili cvit .Lipo je kad zene imaju svoj dan ,ja ne znam zasto je osmi mart pao u zaborav,a ja eto zena:))

    avatar

    15.02.2005. (15:57)    -   -   -   -  

  • barba

    teski su to dani znali biti od Bozica do Bozica...hrkljus...onda nazat u ZG i smisljati di i kako do Uskrsa, a onda dodje Veliki Petak i koliko vina to liko krvi, a vino ima alkohola pa se onda predje na PT,odledjivanje ribe u cedeviti u pet ujutro...o tempora, o mores

    avatar

    15.02.2005. (17:04)    -   -   -   -  

  • Peška

    evo patre šta učini, vraćaš brata u teške studentske dane :-) nisi fer! u nas doma ti je važila uzrečica da je božić rutavac, a uskrs gizdavac, pa bi se uvik radovali (sestra i ja) novin postolican ili veštici u kojon bi sidile isprid oltara na uskrs. morebit da smo se i pravile malo važne. svakako smo bile ponosne jer nas je mater lipo obučivala. a mi bi jon za majčin dan crtale čestitke koje još čuva u jednon škatuli. meni danas niko ništa ne crta. a na poklone ji nisan naučila. samo pojubac o srca mi je veliki dar. dobro, i to ča je jučer učinija spizu, dok san ja ležala, lipa je stvar, je li?

    avatar

    15.02.2005. (20:26)    -   -   -   -  

  • ....Demjan

    Sad su blagdani i prigode za darivanje svako malo, samo niću ti nadripraznici nečega. Sramota je da je sve to dobar marketinški trik. Onaj ko voli, voli bez obzira na datum.

    avatar

    16.02.2005. (10:41)    -   -   -   -  

  • SONIK

    Može, javi se na moj mejl!

    avatar

    17.02.2005. (16:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...