Komentari

narubupameti.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • FreshCaYg

    Ma sve ti je to bez veze, u biti o svemu i svačemu imamo različite perspektive, te perspektive definiraju naša razmišljanja i uglavnom nitko od nas nije u pravu, da bi o bilo čemu mogli vodit suvislu i smislenu diskusiju morali bi pomazit iz iste perspektive, i sve to opet ne bi značilo ništa nekom trećem, univerzalna istina i univerzalne vrijednosti su izmišljotina, radi se samo o tome koliko toga imamo pravo izreći, bez obzira na to koliko se to bilo kome drugome sviđalo, imajući na umu da i protivnik ima ista prava, kao i mi da nas se jebe što on laprda

    avatar

    27.07.2018. (09:12)    -   -   -   -  

  • Dnevnik toka misli

    Slažem se s tobom, ali unatoč različitim perspektivama, iskustvima, znanju, vrijednostima, vjerovanjima... itd. , vrijeđanje ne bi trebalo biti sastavni dio toga.

    Govor mržnje može imati strahovite posljedice, a nisu svi ljudi jaki i u stanju odmakuti od sebe tu mržnju, pogotovo mlade osobe, ili djeca koja se potpuno nezaštićeno bacaju u vode interneta. To su ozbiljne stvari.

    avatar

    27.07.2018. (14:03)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Dirnula si me naslovom. Nažalost za engleski sam 'tabula rasa' tako da ne znam da li se odnosi na moje komentare ni da li je u pozitivnom ili negativnom kontekstu.

    avatar

    28.07.2018. (23:25)    -   -   -   -  

  • Dnevnik toka misli

    @semper - Odnosi se na Vaš komentar u mojem prethodnom postu kojim kažete da smijem pisati o svojim osjećajima. U tom trenutku ste mi se učinili poput viteza na bijelom konju. Hvala Vam. :)

    Ovaj engleski tekst govori o 5 najboljih načina kako reagirati na ljude koji u internetskom prostoru u komentarima vrijeđaju i izražavaju mržnju, a da se ne dolije ulje na vatru i da se sam ne postane takvom osobom, npr. ne odgovaranje na takve komentare, i ostavljenje tih komentara kako bi internetska zajednica sama donijela svoj sud o njima.

    avatar

    30.07.2018. (07:44)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Jučer mi je bio stariji sin s curama. Najstarija se upravo vratila iz Barcelone s takmičenja u znanju engleskog jezika, osvojila medalje u dvije kategorije i stekla pravo sudjelovanja na prvenstvu u Americi. Pročitala je tekst i ukratko mi prepričala o čemu se radi. Hvala i tebi na pojašnjenju.

    avatar

    30.07.2018. (23:30)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    I šta sad nećemo više pisat :)

    avatar

    28.08.2018. (20:46)    -   -   -   -  

  • Dnevnik toka misli

    Hoćemo hoćemo... ;)))

    avatar

    30.08.2018. (15:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...